2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ilaç kullanmazsam çalışamıyorum su bile içemiyorum. ama ilaç alınca tatlı meyve istiyor canım. sadece yenidünya çok yiyorum. et yemekleri ne yaparım ne yerim dayanamıyorum bile. ama eskiye göre kısmen iyiyim. ilaçdan önce kan kusuyordum resmen.

offf kötüymüş oda iyi yapmışsın o zaman ilaçla. ayyy canım yenidünya çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offf sıcakta gidip alamam akşam üstü gidip alayım barii:)
yemek işini eşine bıraktın yani . off bende sağolsun eşimi yapıyor ama ben üzülüyorum yaaa ona yazık işte geliyor bide yemekle uğraşıyor ben tüm gün evdeyim

evet genelde eşim yapıyor yemeği. bende çalışıyorum zaten :). ay meyveyi de yazarken bi durdum sonra dedim zaten her yerde var ay keşke yazmasaydım ((

evet genelde eşim yapıyor yemeği. bende çalışıyorum zaten :). ay meyveyi de yazarken bi durdum sonra dedim zaten her yerde var ay keşke yazmasaydım ((
kız asma suratını evet canım çok çekti ama alırım merak etme üzme kendını:)
ay bende 4 5 ay dır calısmıyorum sözleşmem bitti yenılemedım bakalım hayırlısı

Günaydın kızlaaar :)) mide bulantılarımdan dolayı artık işe erken gitmiyorum,nezaman gitmem gerekiyorsa ozaman gidiyorum :) sabah benim kadın yumurta yapmış,onun kokusuna kalkıp çıkarttım bi güzel ağlamak istiyorım mevzu yemek olunca.. Sadece yoğurt ve meyve iyi geliyor mideme,yemeğin adını duymaya tahammülüm yok

yeşimcimmmm sende bize katıldın ben çıkartmıyorum midem bulanmıyor derken iki haftadır perişanım yaaa
zorla yiyorum aç kalırsam bebeğim gelişmez diye ama yiyebildiklerim sınırlı .

Bakın kızlar mercimeğime :) geçen hafta gittiğimde kese çapı 0,95mm'di. Şimdi mercimeğim 5,68mm olmuş :)) alttada kalp atışları var pıt pıt pıt :))

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 43
Bakın kızlar mercimeğime :) geçen hafta gittiğimde kese çapı 0,95mm'di. Şimdi mercimeğim 5,68mm olmuş :)) alttada kalp atışları var pıt pıt pıt :))
ayyyy yerim ben onu :) eee babasıyla mercimeği fırına verdin tabi bak mercimek kadar olmuş:)
maşallah

yeşimcimmmm sende bize katıldın ben çıkartmıyorum midem bulanmıyor derken iki haftadır perişanım yaaa
zorla yiyorum aç kalırsam bebeğim gelişmez diye ama yiyebildiklerim sınırlı .
Bendede bu hafta başladı bebeğin aç kalmaz korkma onun için senden besleniyor o. Senin depolardan alıyor,ama sana zararlı yememek tabi.. İnsan yiyemiyor ama sadece meyve yiyorum bazen zorla çorba okadar

ayyyy yerim ben onu :) eee babasıyla mercimeği fırına verdin tabi bak mercimek kadar olmuş:)
maşallah
Kocaman olduklarınıda görelim inşallaah :) seninki yarın net görüncek inşallah. 2 hafta sonra geldiğinde jelibon ayıcık gibi görcez dedi çünkü bana doktor :))

Bendede bu hafta başladı bebeğin aç kalmaz korkma onun için senden besleniyor o. Senin depolardan alıyor,ama sana zararlı yememek tabi.. İnsan yiyemiyor ama sadece meyve yiyorum bazen zorla çorba okadar
ayyy evet tek düşüncem o beslenmesi . depodan da beslense de ayy büyüsün diye vitaminli şeyleri yemek istiyorum ama yok midem kalkıyor. mayve de doktor ye ama abartma oda şeker dedi:)
ayyy biraz vakit geçsin yeni dünya istedi canım onu alcam :)

Kocaman olduklarınıda görelim inşallaah :) seninki yarın net görüncek inşallah. 2 hafta sonra geldiğinde jelibon ayıcık gibi görcez dedi çünkü bana doktor :))
ayyy evet bende öyle bekliyourm inşallah:)
heyecanlıyım o yüzdeen bide kalp ritminin sürekliliğinede bakılıyor ya bir değişme varmı diye onuda bekliyorum .
ayyy evet bi büyüselerde sağlıkla doğsalar yaaaaaaa

1 porsiyon ancak yiyorum zaten. Bende yenidünyaya sardım bu ara. Bide yeşil yuvarlak varya :) bulantıya iyi geliyor bastırıyor mideyi

1 porsiyon ancak yiyorum zaten. Bende yenidünyaya sardım bu ara. Bide yeşil yuvarlak varya :) bulantıya iyi geliyor bastırıyor mideyi
ayyy yeni dünyalar a başlamadımda erik of of nasıl yiyoum bende ayyhhh öğlen güneşinde market e göndereceksiniz beni haaa:))

İç o zaman ilacını kuzum zararı olsa dt vermezdi zaten kusuyorsan daha neyi bekliyorsun ayy çok zor işin valla inşallah geçer bir an önce

İç o zaman ilacını kuzum zararı olsa dt vermezdi zaten kusuyorsan daha neyi bekliyorsun ayy çok zor işin valla inşallah geçer bir an önce
evet aslında zencefilli yani ilaç değil gıda takviyesi yazıyor üstündede. doktorum hatta 2 3 ane bıle içsen zararı olmaz dedi. ama işte anne yüreği sanırım kokrkyor:) katlanıyor bulantıya çıkarmaya:)
neyse bulanırsam yine alıcam :)

ay çok güldüm ilahi :))
yeşimcim zaten 8-12 hafta bulantının en çok haftalarmış. benim oğlumda 5 ay sürdü o ayrı. inşallah bunda erken biter.
9. Haftada pik yapacakmış sonra hafifleyecekmiş ozamn naparım hiç bilmiyorum,allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…