- 6 Nisan 2015
- 135
- 61
- 13
- 37
offf kötüymüş oda iyi yapmışsın o zaman ilaçla. ayyy canım yenidünya çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offf sıcakta gidip alamam akşam üstü gidip alayım barii:)ilaç kullanmazsam çalışamıyorum su bile içemiyorum. ama ilaç alınca tatlı meyve istiyor canım. sadece yenidünya çok yiyorum. et yemekleri ne yaparım ne yerim dayanamıyorum bile. ama eskiye göre kısmen iyiyim. ilaçdan önce kan kusuyordum resmen.
offf kötüymüş oda iyi yapmışsın o zaman ilaçla. ayyy canım yenidünya çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offf sıcakta gidip alamam akşam üstü gidip alayım barii:)
yemek işini eşine bıraktın yani . off bende sağolsun eşimi yapıyor ama ben üzülüyorum yaaa ona yazık işte geliyor bide yemekle uğraşıyor ben tüm gün evdeyim
kız asma suratını evet canım çok çekti ama alırım merak etme üzme kendını:)evet genelde eşim yapıyor yemeği. bende çalışıyorum zaten :). ay meyveyi de yazarken bi durdum sonra dedim zaten her yerde var ay keşke yazmasaydım((
yeşimcimmmm sende bize katıldın ben çıkartmıyorum midem bulanmıyor derken iki haftadır perişanım yaaaGünaydın kızlaaar :)) mide bulantılarımdan dolayı artık işe erken gitmiyorum,nezaman gitmem gerekiyorsa ozaman gidiyorum :) sabah benim kadın yumurta yapmış,onun kokusuna kalkıp çıkarttım bi güzelağlamak istiyorım mevzu yemek olunca.. Sadece yoğurt ve meyve iyi geliyor mideme,yemeğin adını duymaya tahammülüm yok
ayyyy yerim ben onu :) eee babasıyla mercimeği fırına verdin tabi bak mercimek kadar olmuş:)Bakın kızlar mercimeğime :) geçen hafta gittiğimde kese çapı 0,95mm'di. Şimdi mercimeğim 5,68mm olmuş :)) alttada kalp atışları var pıt pıt pıt :))
Bendede bu hafta başladıyeşimcimmmm sende bize katıldın ben çıkartmıyorum midem bulanmıyor derken iki haftadır perişanım yaaa
zorla yiyorum aç kalırsam bebeğim gelişmez diye ama yiyebildiklerim sınırlı .
Kocaman olduklarınıda görelim inşallaah :) seninki yarın net görüncek inşallah. 2 hafta sonra geldiğinde jelibon ayıcık gibi görcez dedi çünkü bana doktor :))ayyyy yerim ben onu :) eee babasıyla mercimeği fırına verdin tabi bak mercimek kadar olmuş:)
maşallah
ayyy evet tek düşüncem o beslenmesi . depodan da beslense de ayy büyüsün diye vitaminli şeyleri yemek istiyorum ama yok midem kalkıyor. mayve de doktor ye ama abartma oda şeker dedi:)Bendede bu hafta başladıbebeğin aç kalmaz korkma onun için senden besleniyor o. Senin depolardan alıyor,ama sana zararlı yememek tabi.. İnsan yiyemiyor ama sadece meyve yiyorum bazen zorla çorba okadar
temenniler için çok teşekkürler adetlerim düzensiz hangi günü vereyim bilmiyorum ki geçen 19 dedim 22 oldum bu defa 21 mayıs diyeyimBu arada yeni bat alayım :))
ayyy evet bende öyle bekliyourm inşallah:)Kocaman olduklarınıda görelim inşallaah :) seninki yarın net görüncek inşallah. 2 hafta sonra geldiğinde jelibon ayıcık gibi görcez dedi çünkü bana doktor :))
1 porsiyon ancak yiyorum zaten. Bende yenidünyaya sardım bu ara. Bide yeşil yuvarlak varya :) bulantıya iyi geliyor bastırıyor mideyiayyy evet tek düşüncem o beslenmesi . depodan da beslense de ayy büyüsün diye vitaminli şeyleri yemek istiyorum ama yok midem kalkıyor. mayve de doktor ye ama abartma oda şeker dedi:)
ayyy biraz vakit geçsin yeni dünya istedi canım onu alcam :)
ayyy yeni dünyalar a başlamadımda erik of of nasıl yiyoum bende ayyhhh öğlen güneşinde market e göndereceksiniz beni haaa:))1 porsiyon ancak yiyorum zaten. Bende yenidünyaya sardım bu ara. Bide yeşil yuvarlak varya :) bulantıya iyi geliyor bastırıyor mideyi
ayyy benim normaldede burnum çok keskindir şimdi taaa ötelerdekini bile çekiyor burnum hayırlısı artık ama çıkarıyorum ya o kötü oluyor dün eve girdim kapıdan girerken mutfagın kapısı açıkmış daha kapıyı bile kapatamadan avuçlarımın içine çıkarttımzor koştum lavaboya yani düşün ne kadar hassas off zor oluyor inşallah geçer bir kaç haftaya.
ayyyy yerim ben onu :) eee babasıyla mercimeği fırına verdin tabi bak mercimek kadar olmuş:)
maşallah
evet aslında zencefilli yani ilaç değil gıda takviyesi yazıyor üstündede. doktorum hatta 2 3 ane bıle içsen zararı olmaz dedi. ama işte anne yüreği sanırım kokrkyor:) katlanıyor bulantıya çıkarmaya:)İç o zaman ilacını kuzum zararı olsa dt vermezdi zaten kusuyorsan daha neyi bekliyorsun ayy çok zor işin valla inşallah geçer bir an önce
ayyy yeni dünyalar a başlamadımda erik of of nasıl yiyoum bende ayyhhh öğlen güneşinde market e göndereceksiniz beni haaa:))
9. Haftada pik yapacakmış sonra hafifleyecekmişay çok güldüm ilahi :))
yeşimcim zaten 8-12 hafta bulantının en çok haftalarmış. benim oğlumda 5 ay sürdü o ayrı. inşallah bunda erken biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?