hadiii:) hayırlısı yaasapasağlam sağlıklı olsunda :)ben oğlumda çok erik yemiştim erkek ekşi ve tuzlu yedirirmiş derler. hadi hayırlısı
Günaydın kızlaaar :)) mide bulantılarımdan dolayı artık işe erken gitmiyorum,nezaman gitmem gerekiyorsa ozaman gidiyorum :) sabah benim kadın yumurta yapmış,onun kokusuna kalkıp çıkarttım bi güzelağlamak istiyorım mevzu yemek olunca.. Sadece yoğurt ve meyve iyi geliyor mideme,yemeğin adını duymaya tahammülüm yok
yeşimcimmmm sende bize katıldın ben çıkartmıyorum midem bulanmıyor derken iki haftadır perişanım yaaa
zorla yiyorum aç kalırsam bebeğim gelişmez diye ama yiyebildiklerim sınırlı .
ayyyy inşallahhhh:)Allah kolaylık versin kızlar. Bebileriniz sağlıkla kucağınıza geldiğinde bunların hepsini unutmuş olacaksınızzz.
ÇARŞAMBAYA KALDI DOKTOR ÇARŞAMBA GEL BAKALIM YUMURTALARINA DEDİ
O dert bendede var daha şimdiden.. Her an bi derdimiz var zaten.. Kese kalp atışı testler vs vs.. Düşünmemeye çalış,allahın izniyle hepsi iyi çıkacak sağlıkla doğacaklar..ayyyy kızlar şimdide içime birşey düştü ilerleyen vakitlerde ikili test 3 lü test 4 lü test bunlar yapılacakmı nasıl olcak off herşey telaş haaa
ayyyy seninde aklına düşüyor dimi büyüdükçe düşünüyor insan . napalım dua edelim Rabbim sağlıkla bağışlasın bizlereO dert bendede var daha şimdiden.. Her an bi derdimiz var zaten.. Kese kalp atışı testler vs vs.. Düşünmemeye çalış,allahın izniyle hepsi iyi çıkacak sağlıkla doğacaklar..
klomen daha bitmedi ya canım 2 gün daha bekleyelim dediNeden ki?
gölbaşında ağaç falan yok ya çok saçma geliyor bana oraya pikniğe gitmek kızılpınarı bilmiyorum ama inşallah bir hafta sonu ayarlayabilirsek gitmek istiyoruz birr yerlere çamaşır suyu testine hiç gülmedim inan ben de yaptım çünkü :))) ama şunu söyleyeyim bende de köpürdü ve uzun süre sönmedi ona umut bağlama yani.. ama sabah test yap istersen çıkma ihtimali var artık kesin olmamakla birlikte...
Allah kolaylık versin kızlar. Bebileriniz sağlıkla kucağınıza geldiğinde bunların hepsini unutmuş olacaksınızzz.
Amaan umut fakirin ekmeği işteİnandığımdan değilde eğlence olsun . Dur bakalım 3 gün kaldı dayanabilirsem bata kadar bekliycem. Kızılpınarda ağaç çok istemediğin kadar , güzel yani idare edilir gölü falan yok ama mis gibi orman . Aslında saray vize taraflarında çok güzel yerler var ama size uzak kalır biraz oralar.
P PembePaltolu Bişey sorucam canım. Akıntın nasıl . Hani gebelerde artarmış ya sende de arttı mı ? İlk öğrendiğin zamanda artış varmıydı ?
Canım bende akıntı artışı olmadı. sadece akıntı gibi değil de çamaşıra bulaşan leke gibi koyu sarı leke oldu. İlk defa sarı lekelenmem olmuştu. Aferdersin idrar rengi gibi.
Cnm bende malum kahvetengi akıntı var. Progestan kullanıyorum. Başka bir hamile arkadaşımız net bilgi verebilir.Anladım canım hala da öyle mi ? Demekki herkeste artmıyor. Benimde şuan çok kuru adet öncesi genelde böyle oluyorum sanırım yine regl olucam
Canım benim yumurtlamadan sonra Hiç kesilmedi akıntım ama öyle aşırı farkedilir bişey değil. Gebelik ilerledikçe artıyor bence akıntıda. Hala kesilmedi akıntı bende.. İnşallah hamilesindir sendeAnladım canım hala da öyle mi ? Demekki herkeste artmıyor. Benimde şuan çok kuru adet öncesi genelde böyle oluyorum sanırım yine regl olucam
Evet canım başladı benimkide :) yoğurt ve erik iyi geliyor. Onlarla bastırıyorum midemiMerhabalar hanımlar sabahtan beri yoğundum ancak yazıyorum
Yeşim bulantıların başlamış canım inşallah tez zamanda geçer tuzlu şeyler iyi geliyordu bana
Lavin sen nasılsın hamişim
Hemşom seni göremedim sen nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?