2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Geçmiş olsun.. Başka bir doktora daha göster derim hemen canını sıkma. Bebişede engel değilmiş,hayırlısı olsun hakkında

allah gönlünüze göre versin arkadaşım sağlıkla inşallah

Benimde ağzım sulandı erik deyince :) midemede iyi geliyor Yiyorum çatır çatır :))
bak benimde ağzımın suyu aktı

yaaa sizin oralarda da meyveler pahallımı erik 7-8 TL
çilek 6-7 TL burda kavun ufacık yuruğumdan biraz büyük 2,5 TLye almış eşim tanesini

teşekkürler dua larınıza ihtiyacım var özellikle hamile olanların 208 inci sayfadayım inşallah birşeyim yoktur ve bayram cıkışı aranıza katılırım. oğlum 6 yaşında ve 6 senedir ilk kez benden kardeş ister oldu çok ama çok istiyor sağlık olsun öncelikle yarın holter takacaklar hayırlı haberler inşallah

tam zamanı kardeşin ilkokula başladımı oğlunuz iyi düşünün iyi olsun arkadaşım geçmişi okuma boşver

çilek 6-7 TL burda kavun ufacık yuruğumdan biraz büyük 2,5 TLye almış eşim tanesini
Burasıda hep öyle canım,hala domates 6tl ordan pay biç :) muz 9 liranın altına hiç inmedi.. İstanbul böyle sanıyordum sadece,demek heryer aynıymış..

çok şükür iyiyiz yarın köntrolüm var yine 9. haftadayım umarımsorun yoktur öyle işte :) sen nasılsın canım

Burasıda hep öyle canım,hala domates 6tl ordan pay biç :) muz 9 liranın altına hiç inmedi.. İstanbul böyle sanıyordum sadece,demek heryer aynıymış..

burda da 5 TLden aşağı değil domates allah fakirin muhtacın yardımcısı olsun pazara çıkılmaz olacak inan yakında yok canım yaaa Mersin memleketim orda herşey ucuz

çok şükür iyiyiz yarın köntrolüm var yine 9. haftadayım umarımsorun yoktur öyle işte :) sen nasılsın canım

maşallah sık sık gitmiyormusun dra beni 7 ay bitene kadar aylık çağırırdı dr

ben iyiyim şükür canım evin mantolaması yapılıyordu bitti ev temizliği ile uğraştım hafta sonu duman oldum

Hoşgeldin öncelikle. Sakın sıkıntı stres yapma; artık çok şükür tıbben her şey mümkün . İyi bir doktorla sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah.

Çok şükür iyiyim cnm. Baş ağrısıyla boğuşuyorum. Normalde de başım ağrır, gebelikten mi bilmem çok sıklaştı.

Perşembeye gün sayıyorum heyecanla keseyi görmek için.

Oooo pahalı hem de nasıl. Geçen Eriği 5 tl gördüm sevindim o derece.

Kayınpederim bostan yapmasa, meyve ağaçları olmasa yazın bile yiyemeyeceğiz. Rabbim fakire yardım etsin.

geçmiş olsun canım mevsim değişikliği ve gebelik tetikliyordur ağrını allah şifa versin
inşallah hayırlısı ile keseni görürsün canım benim
sanırım bizim gelin ile sen aynı haftadasın, sana baktıkça yeğenim kaç haftalık görüyorum :)))

Oyyyy Allah ona da kolaylık versin. Sağlıkla gelsin kuzularımızzz.

burda da 5 TLden aşağı değil domates allah fakirin muhtacın yardımcısı olsun pazara çıkılmaz olacak inan yakında yok canım yaaa Mersin memleketim orda herşey ucuz
Allah olmayana yardım etsiN.. Gerçekten çok pahalı herşey. Pazardan haberim yok marketten alıyoruz mecbur ama oranında farkı yoktur..

maşallah sık sık gitmiyormusun dra beni 7 ay bitene kadar aylık çağırırdı dr

ben iyiyim şükür canım evin mantolaması yapılıyordu bitti ev temizliği ile uğraştım hafta sonu duman oldum
canım ben 7 haftalıkken gittim ilk kez ya şimdi 15 gün sonra tekrar devamı nasıl gidiyor diye bakıcak doktorum kalp atışlarının falan sürekliliğine öyle işte ilk kez olunca 15 gün sonra bir daha çağırırmış normlade. herhalde bu sefer gittikten sonra 1 ay sonra gel diyecektir diye düşünüyorum :)
ayyyy yorulmuşsundur tabiii zor iş onlar

Canım vatan hastanesini Hyundai'nin arkasında demiştim ya sana karistirmisim Honda'nın arkasindaymis gecen o tarafa işimiz düştü de gördüm yanlış tarif etmişim sana şimdi aklıma gelmişken söyleyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…