- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ben oğlumda erik aşermiştim allahım hala zaafım var eriğeEvet canım başladı benimkide :) yoğurt ve erik iyi geliyor. Onlarla bastırıyorum midemi
Geçmiş olsun.. Başka bir doktora daha göster derim hemen canını sıkma. Bebişede engel değilmiş,hayırlısı olsun hakkındakızlar sizi takip ediyorum konuyu ilk gününden beri okuyorum. daha 200 lerdeyim. bende bayram sonu 2. bebeğimi düşşünüyordum folik asit almaya başladım yaklaşık bir aydır. kalp çarpıntım vardı kalp romatizması çıktı . o kadar canım sıkıldıki başka bir doktora gösterdim gebeliğe enğel değil dedi çok ama çok heyecanlıyken herşey gözümde kldı
allah gönlünüze göre versin arkadaşım sağlıkla inşallahkızlar sizi takip ediyorum konuyu ilk gününden beri okuyorum. daha 200 lerdeyim. bende bayram sonu 2. bebeğimi düşşünüyordum folik asit almaya başladım yaklaşık bir aydır. kalp çarpıntım vardı kalp romatizması çıktı . o kadar canım sıkıldıki başka bir doktora gösterdim gebeliğe enğel değil dedi çok ama çok heyecanlıyken herşey gözümde kldı
Benimde ağzım sulandı erik deyince :) midemede iyi geliyor Yiyorum çatır çatır :))ben oğlumda erik aşermiştim allahım hala zaafım var eriğe
bak benimde ağzımın suyu aktıBenimde ağzım sulandı erik deyince :) midemede iyi geliyor Yiyorum çatır çatır :))
Burasıda hep öyle canım,hala domates 6tl ordan pay biç :) muz 9 liranın altına hiç inmedi.. İstanbul böyle sanıyordum sadece,demek heryer aynıymış..bak benimde ağzımın suyu aktı
yaaa sizin oralarda da meyveler pahallımı erik 7-8 TL
çilek 6-7 TL burda kavun ufacık yuruğumdan biraz büyük 2,5 TLye almış eşim tanesini
çok şükür iyiyiz yarın köntrolüm var yine 9. haftadayım umarımsorun yoktur öyle işte :) sen nasılsın canımMerhabalar hanımlar sabahtan beri yoğundum ancak yazıyorum
Yeşim bulantıların başlamış canım inşallah tez zamanda geçer tuzlu şeyler iyi geliyordu bana
Lavin sen nasılsın hamişim
Hemşom seni göremedim sen nasılsın bebiş nasıl
seneye bire başlayacaktam zamanı kardeşin ilkokula başladımı oğlunuz iyi düşünün iyi olsun arkadaşım geçmişi okuma boşver
Burasıda hep öyle canım,hala domates 6tl ordan pay biç :) muz 9 liranın altına hiç inmedi.. İstanbul böyle sanıyordum sadece,demek heryer aynıymış..
çok şükür iyiyiz yarın köntrolüm var yine 9. haftadayım umarımsorun yoktur öyle işte :) sen nasılsın canım
seneye bire başlayacak
kızlar sizi takip ediyorum konuyu ilk gününden beri okuyorum. daha 200 lerdeyim. bende bayram sonu 2. bebeğimi düşşünüyordum folik asit almaya başladım yaklaşık bir aydır. kalp çarpıntım vardı kalp romatizması çıktı . o kadar canım sıkıldıki başka bir doktora gösterdim gebeliğe enğel değil dedi çok ama çok heyecanlıyken herşey gözümde kldı
Merhabalar hanımlar sabahtan beri yoğundum ancak yazıyorum
Yeşim bulantıların başlamış canım inşallah tez zamanda geçer tuzlu şeyler iyi geliyordu bana
Lavin sen nasılsın hamişim
Hemşom seni göremedim sen nasılsın bebiş nasıl
Oooo pahalı hem de nasıl. Geçen Eriği 5 tl gördüm sevindim o derece.bak benimde ağzımın suyu aktı
yaaa sizin oralarda da meyveler pahallımı erik 7-8 TL
çilek 6-7 TL burda kavun ufacık yuruğumdan biraz büyük 2,5 TLye almış eşim tanesini
Oyyyy Allah ona da kolaylık versin. Sağlıkla gelsin kuzularımızzz.geçmiş olsun canım mevsim değişikliği ve gebelik tetikliyordur ağrını allah şifa versin
inşallah hayırlısı ile keseni görürsün canım benim
sanırım bizim gelin ile sen aynı haftadasın, sana baktıkça yeğenim kaç haftalık görüyorum :)))
Allah olmayana yardım etsiN.. Gerçekten çok pahalı herşey. Pazardan haberim yok marketten alıyoruz mecbur ama oranında farkı yoktur..burda da 5 TLden aşağı değil domates allah fakirin muhtacın yardımcısı olsun pazara çıkılmaz olacak inan yakında yok canım yaaa Mersin memleketim orda herşey ucuz
canım ben 7 haftalıkken gittim ilk kez ya şimdi 15 gün sonra tekrar devamı nasıl gidiyor diye bakıcak doktorum kalp atışlarının falan sürekliliğine öyle işte ilk kez olunca 15 gün sonra bir daha çağırırmış normlade. herhalde bu sefer gittikten sonra 1 ay sonra gel diyecektir diye düşünüyorum :)maşallah sık sık gitmiyormusun dra beni 7 ay bitene kadar aylık çağırırdı dr
ben iyiyim şükür canım evin mantolaması yapılıyordu bitti ev temizliği ile uğraştım hafta sonu duman oldum
geçmiş olsun canım mevsim değişikliği ve gebelik tetikliyordur ağrını allah şifa versin
inşallah hayırlısı ile keseni görürsün canım benim
sanırım bizim gelin ile sen aynı haftadasın, sana baktıkça yeğenim kaç haftalık görüyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?