Kızlar ya ben çok kötüyüm vücudumdaki bütün kemikler ağrıyor bogazim yanıyor bu havada sifayi kaptim anlayacağınız
geçmiş olsun canımmmmmKızlar ya ben çok kötüyüm vücudumdaki bütün kemikler ağrıyor bogazim yanıyor bu havada sifayi kaptim anlayacağınız
Gecmis olsunKızlar ya ben çok kötüyüm vücudumdaki bütün kemikler ağrıyor bogazim yanıyor bu havada sifayi kaptim anlayacağınız
Kızlar ya ben çok kötüyüm vücudumdaki bütün kemikler ağrıyor bogazim yanıyor bu havada sifayi kaptim anlayacağınız
ayyy bugün benim akşam üstü randevum var heyecanbastı yineee:)
off ne zormuş her gidiş stresli yaa:)
Geçmiş olsun Canım Rabbim şifa versin .
geçmiş olsun canımmmmm
Gecmis olsun
Günaydınlarrr
Geçmiş olsunn. Yazın grip,soğuk algınlığı çok zordur eminim.
ayyy aminnn inşallah:)Gerçekten öyle oluyor, ben de perşembe gideceğim stres başladı şimdiden. Güzel haberlerle dönersin inşallah sen de.
ayyy evet heyecanlıyım umarım herşey yolundadır:) teşekkür ederim canımmmmTeşekkür ederim kızlar yaz günü hiiiic çekilmiyor valla
Günaydın hepinize esranim senin de güzel haberlerini bekliyoruz bugün bakalım fasulyen ne kadar olmuş :)
İnşallah gelmiştir incir çekirdeğinnnHerkese hayırlı sabahlar!cnntrm çoooook geçmiş olsun inşaallah bakacak birileri vardır... Dün Avrupa'da tatildi yani bugün işin ilk günü.. yorgunum bata 6 kaldı ama ben 1 Haziran'da bi test yapacagım doğum günüm bakalım hediyem gelmiş mi
canımyaaa çok geçmiş olsun geçen haftalarda ben öyle oldum çok zorKızlar ya ben çok kötüyüm vücudumdaki bütün kemikler ağrıyor bogazim yanıyor bu havada sifayi kaptim anlayacağınız
Canım vatan hastanesini Hyundai'nin arkasında demiştim ya sana karistirmisim Honda'nın arkasindaymis gecen o tarafa işimiz düştü de gördüm yanlış tarif etmişim sana şimdi aklıma gelmişken söyleyim dedim
Ayy inş yaa.. Master için geldiğim Avrupa'da iş. Bulunca kaldım. Iki dilli bi okulda matematik öğretmeniyim.. Ve sabah okulda beni öğrenciler delirtti.. Yaaa böyle şey olmaz resmen seni takmıyorum modundalar ve daha 5 sınıftalar..bide biraz Çok milletli hepsi ayrı alem yaniİnşallah gelmiştir incir çekirdeğinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?