- 2 Mayıs 2015
- 294
- 57
- 48
hangi ülkedesiniz ?Ayy inş yaa.. Master için geldiğim Avrupa'da iş. Bulunca kaldım. Iki dilli bi okulda matematik öğretmeniyim.. Ve sabah okulda beni öğrenciler delirtti.. Yaaa böyle şey olmaz resmen seni takmıyorum modundalar ve daha 5 sınıftalar..bide biraz Çok milletli hepsi ayrı alem yani
Doğu Avrupa diyeyim burada az Türk var da yüzden isim vermesem daha iyi olur şimdi forumdan olan çıkar filanhangi ülkedesiniz ?
Tamam canım Sana özel mesaj attımDoğu Avrupa diyeyim burada az Türk var da yüzden isim vermesem daha iyi olur şimdi forumdan olan çıkar filan
evet canımm bakalım inşallah herşey yolundadır akşam 5.20 de hayırlısı telaşlıyım evetGÜNAYDINLARRR
HEMŞOM BU GÜNMÜ DR KONTROLÜN
evet canımm bakalım inşallah herşey yolundadır akşam 5.20 de hayırlısı telaşlıyım evet
ayyy doktorum gelmeden önce çikolata ye dedi bebek iyice hareketlenir dedi aldım hemde tatlı görmek istemeyen ben %70 lik çikolata aldım bakalım :) iyiyce bebek şeklini görürmüyüm acabaTelaş yapma annesi, sana ultrasondan el sallayacak bebişinn
ayyy doktorum gelmeden önce çikolata ye dedi bebek iyice hareketlenir dedi aldım hemde tatlı görmek istemeyen ben %70 lik çikolata aldım bakalım :) iyiyce bebek şeklini görürmüyüm acaba
görürsün inşallah canım. ben gördüm geçen hafta.ayyy doktorum gelmeden önce çikolata ye dedi bebek iyice hareketlenir dedi aldım hemde tatlı görmek istemeyen ben %70 lik çikolata aldım bakalım :) iyiyce bebek şeklini görürmüyüm acaba
Herkese hayırlı sabahlar!cnntrm çoooook geçmiş olsun inşaallah bakacak birileri vardır... Dün Avrupa'da tatildi yani bugün işin ilk günü.. yorgunum bata 6 kaldı ama ben 1 Haziran'da bi test yapacagım doğum günüm bakalım hediyem gelmiş mi
canımyaaa çok geçmiş olsun geçen haftalarda ben öyle oldum çok zor
aminnn inşallah canımm:)Görürsün inşallah canımmm.
ayyy doktorum gelmeden önce çikolata ye dedi bebek iyice hareketlenir dedi aldım hemde tatlı görmek istemeyen ben %70 lik çikolata aldım bakalım :) iyiyce bebek şeklini görürmüyüm acaba
hımmmm seninde 15 gün sonra mı oldu kontrol canım ilk gidişimdi ya 7. haftada şimdide 15 gün geçti ayyyy tam bebek gibi görünüyormu :))görürsün inşallah canım. ben gördüm geçen hafta.
ayy hadi inşallah heyecanlıyım:)Görürsün canım dr demiş ya jelibon ayicik gibi diye aynen o şekilde göreceksin kolu bacağı her şeyi belli olur artık :)
evet canımm bakalım inşallah herşey yolundadır akşam 5.20 de hayırlısı telaşlıyım evet
teşekkür ederim canım :)Esracım hayırlı haberler ile gel inşallah
teşekkür ederim canım :)
teşekkür ederim canım ama benimki geç döllenme değilmiş normal zamanında ama benim adet döngüm fazla olduğundan öyle sanmıştım. doktrum adet tarihimi değiştirdi düzeldi herşey normal yani çok şükür. ovulasyon testi kullandım 23. gün yumurtlamam oldu ama doğru adet tarihine göre 14. gün oluyor . idrar testinden kasıt vulasyonsa böyle. ama eer idrar testinden kasıt gebelik testiyse adet e 4 gün kala yanı ovulasyonun 10. günü ben gebelik gördüm çok şükür . rabbim sizede nasip etsinarkadaşım bebişin hayırlı olsun öncelikle. geç döllenmeyle ilgili konulara bakıyodumda yazını gördüm. seninde geç döllenme olmuş sanırım. idrar testinde ne zaman pozitif gördün yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?