2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hangi ülkedesiniz ?

canımyaaa çok geçmiş olsun geçen haftalarda ben öyle oldum çok zor

Teşekkür ederim canlar cidden zor orkidem çok şükür kendime bakacak durumdayım da çocuk zor birazdan gündüz uykusuna geçirmek lazım hiç gücüm yok babaanne burda ama ben evdeyken onunla uyumaz Allahtan bugün 2 dersim vardı bitirdim geldim yarın sabah böyle uyanirsam gitmem rapor alırım dersler bitti nasıl olsa bu arada inşallah minigin sana güzel bir hediye olur doğum gününde

ayyy doktorum gelmeden önce çikolata ye dedi bebek iyice hareketlenir dedi aldım hemde tatlı görmek istemeyen ben %70 lik çikolata aldım bakalım :) iyiyce bebek şeklini görürmüyüm acaba

Görürsün canım dr demiş ya jelibon ayicik gibi diye aynen o şekilde göreceksin kolu bacağı her şeyi belli olur artık :)

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE

14. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
15. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs
16. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
17. fatihkbra____________BAT 28 Mayıs
18. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran
19. purplebliss___________BAT 3 Haziran
20. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
21. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
22. new smiles __________BAT 12 Haziran
23. aayna ______________BAT 13 Haziran
24. base2012____________BAT 13 Haziran
25. ekim2013___________BAT 21 Haziran
26. Ulytau_____________BAT 26 Haziran
27. mtkt________________BAT 28 Haziran

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

teşekkür ederim canım ama benimki geç döllenme değilmiş normal zamanında ama benim adet döngüm fazla olduğundan öyle sanmıştım. doktrum adet tarihimi değiştirdi düzeldi herşey normal yani çok şükür. ovulasyon testi kullandım 23. gün yumurtlamam oldu ama doğru adet tarihine göre 14. gün oluyor . idrar testinden kasıt vulasyonsa böyle. ama eer idrar testinden kasıt gebelik testiyse adet e 4 gün kala yanı ovulasyonun 10. günü ben gebelik gördüm çok şükür . rabbim sizede nasip etsin

kızlarrrr günaydın:))
dün köntrolüm vardı ya gittim çok şükür herşey iyi kalp atış olsun büyüme olsun 9. haftada olduğum için 3 hafta sonra çağrdı. 2 li test te yapılacak o gün hem doktorum aaaa büyüümüş deyince. dediki : bir daha 3 hafta sonra geldiğinizde inanılmaz değişim göreceksiniz büyüme neymiş o zaman görürüsünüz tam bir bebek minyatürü olucak dedi :) ayyy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…