2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Buda yeni fotomuzzz

Hadi görmüşsün yine miniğini. Allah sağlık versin size. 3 hafta sonra neredeyse cinsiyeti belli olacak zaten.

Hadi görmüşsün yine miniğini. Allah sağlık versin size. 3 hafta sonra neredeyse cinsiyeti belli olacak zaten.
ayyy teşekkür ederim canım lavinimmmm:))
çok heyecanlıydım yaaa bu sefer ikinci gidişim olmasına rağmen herşey yolundamı diye ben ve eşim deli gibi heyecanlydık:)
çok şükür herşey yolunda:) bebeğim inşallah 3 hafta sonra kıpır kıpır oynarken görürrüm sağlıklaaaaaaaaaa
senin ne zamandı kontrolün canım

Yarın canım. Daha keseyi yeni göreceğiz inşallah.

bende 23. gün yumurtladım tahminime göre peki hangi marka test yapmıştın bugün 37.günüm artık benimde olmam lazım.

bende 23. gün yumurtladım tahminime göre peki hangi marka test yapmıştın bugün 37.günüm artık benimde olmam lazım.
o zaman test yap canım varsa kesin çıkar artk. lapoquıck mi ne o marka varya onu seviyorum doğru olduğuna da inanıyorum . inşalllah gebesindir

o zaman test yap canım varsa kesin çıkar artk. lapoquıck mi ne o marka varya onu seviyorum doğru olduğuna da inanıyorum . inşalllah gebesindir

Çok sağol canım. Hakkını helal et rahatsız ediyorum sürekli sorularımla. Yazdıklarından anladığım geç yumurtlamayla geç döllenme farklı şeyler o zaman dimi? ben dün test yaptım negatif çıktı malesef. laboquick strip testlerden yaptım.duyarlılığı 20 ve üzeri değerleri göstericek şekildeymiş. hala adet olamadım ama olcak gibi şiddetli ağrımda yok. kistemi çevirdi acaba yumurtam ondan korkuyorum öyle olsa sancım olurmuydu sürekli bilmiyorum oof. c.tesi doktora gidicem. geç döllenme tek umudum. dünden beri ağlıyorum

evet geç döllenmeyle yumurtlama farklı oluyor. inşallah bebeğin seninledir üzme ağlama bebeğin varsa gelişimini etkilersin üzme canını

Oyy maşallah kuzuya annesi şükür her şey yolunda hep de böyle devam etsin inşallah ne güzel yatmış bak uyusun da büyüsün minnak
ayyy teşekkür edrim canımmmm:)
evet büyümüş herşey yolunda gider bundan sonrada umarım :) bir daha ki 3 hafta sonraki gidişime doktorum mühteşem bir değişim göreceksiniz dedi baktım videolardan gerçekten de öyle 12. haftada bebek çok ilginç birşekilde büyük ve hareketli:) inşallah sorunsuz atlatrz:)

Günaydınn . Hamişlerimize benden kocaman bi maşallah. Bizimde bat günü geldikçe heyecan dorukta. Bakak görek

Günaydın kızlaar,bugun hava yine yağışlı burda dün kavrulurken bugün üşüyoruz esoes1919 gözünaydın canım maşallah bebişine :)

günaydın arkadaşlar:)her ay ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamak biraz yorucu oluyor ama buda bizim sınavımız galiba.hoşkalın:)

Benimde yarın, çok heyecanlıyım heyecanlanmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var, mide bulantısı da yapıyor.Sabah sancım vardı sanki adet öncesi sancılar gibi ama şimdi ağrı da yok. Offff sakin olmam lazım

İnşallah ikinizde de hayırlı haberler alırızzzz

Bende de sadece göğüs ağrısı var yani adet olcakmışım gibi . O yüzden adeti bekliyorm sanırım bu ayda tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…