- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
kızlarrrr günaydın:))
dün köntrolüm vardı ya gittim çok şükür herşey iyi kalp atış olsun büyüme olsun 9. haftada olduğum için 3 hafta sonra çağrdı. 2 li test te yapılacak o gün hem doktorum aaaa büyüümüş deyince. dediki : bir daha 3 hafta sonra geldiğinizde inanılmaz değişim göreceksiniz büyüme neymiş o zaman görürüsünüz tam bir bebek minyatürü olucak dedi :) ayyy inşallah
Buda yeni fotomuzzz
ayyy teşekkür ederim canım lavinimmmm:))Hadi görmüşsün yine miniğini. Allah sağlık versin size. 3 hafta sonra neredeyse cinsiyeti belli olacak zaten.
Yarın canım. Daha keseyi yeni göreceğiz inşallah.ayyy teşekkür ederim canım lavinimmmm:))
çok heyecanlıydım yaaa bu sefer ikinci gidişim olmasına rağmen herşey yolundamı diye ben ve eşim deli gibi heyecanlydık:)
çok şükür herşey yolunda:) bebeğim inşallah 3 hafta sonra kıpır kıpır oynarken görürrüm sağlıklaaaaaaaaaa
senin ne zamandı kontrolün canım
ayy hadi herşey yolunda gitsin inşallahh:) bende 7. haftamda gitmiştim hem kalp hem kese görmüştüm :)Yarın canım. Daha keseyi yeni göreceğiz inşallah.
teşekkür ederim canım ama benimki geç döllenme değilmiş normal zamanında ama benim adet döngüm fazla olduğundan öyle sanmıştım. doktrum adet tarihimi değiştirdi düzeldi herşey normal yani çok şükür. ovulasyon testi kullandım 23. gün yumurtlamam oldu ama doğru adet tarihine göre 14. gün oluyor . idrar testinden kasıt vulasyonsa böyle. ama eer idrar testinden kasıt gebelik testiyse adet e 4 gün kala yanı ovulasyonun 10. günü ben gebelik gördüm çok şükür . rabbim sizede nasip etsin
o zaman test yap canım varsa kesin çıkar artk. lapoquıck mi ne o marka varya onu seviyorum doğru olduğuna da inanıyorum . inşalllah gebesindirbende 23. gün yumurtladım tahminime göre peki hangi marka test yapmıştınbugün 37.günüm artık benimde olmam lazım.
o zaman test yap canım varsa kesin çıkar artk. lapoquıck mi ne o marka varya onu seviyorum doğru olduğuna da inanıyorum . inşalllah gebesindir
Buda yeni fotomuzzz
evet geç döllenmeyle yumurtlama farklı oluyor. inşallah bebeğin seninledir üzme ağlama bebeğin varsa gelişimini etkilersin üzme canınıÇok sağol canım. Hakkını helal et rahatsız ediyorum sürekli sorularımla. Yazdıklarından anladığım geç yumurtlamayla geç döllenme farklı şeyler o zaman dimi? ben dün test yaptım negatif çıktı malesef. laboquick strip testlerden yaptım.duyarlılığı 20 ve üzeri değerleri göstericek şekildeymiş. hala adet olamadım ama olcak gibi şiddetli ağrımda yok. kistemi çevirdi acaba yumurtam ondan korkuyorum öyle olsa sancım olurmuydu sürekli bilmiyorum oof. c.tesi doktora gidicem. geç döllenme tek umudum. dünden beri ağlıyorum
ayyy teşekkür edrim canımmmm:)Oyy maşallah kuzuya annesi şükür her şey yolunda hep de böyle devam etsin inşallah ne güzel yatmış bak uyusun da büyüsün minnak
Günaydınn . Hamişlerimize benden kocaman bi maşallah.Bizimde bat günü geldikçe heyecan dorukta. Bakak görek
Ne oldu cnm?günaydın arkadaşlar:)her ay ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamak biraz yorucu oluyor ama buda bizim sınavımız galiba.hoşkalın:)
Hiç test yapmadın mı?
Benimde yarın, çok heyecanlıyım heyecanlanmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var, mide bulantısı da yapıyor.Sabah sancım vardı sanki adet öncesi sancılar gibi ama şimdi ağrı da yok. Offff sakin olmam lazım
Benimde yarın, çok heyecanlıyım heyecanlanmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. Bugün inanılmaz bir baş ağrım var, mide bulantısı da yapıyor.Sabah sancım vardı sanki adet öncesi sancılar gibi ama şimdi ağrı da yok. Offff sakin olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?