- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Hiç test yapmadın mı?
öyle somut bir şey yok aslında canım ama ne bileyim deneyip olmayınca hayal kırıklığına uğruyorum.bu ay yine bekleyiş başladı.bata daha var aslında 13 hazira ama ne bileyim çalışmaları bekleyişleri biraz sıkıldım sanırım:)sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor arkadaşımNe oldu cnm?
Dayanıp beklemek elbette en iyisi ama insan tutamıyor kendini.Yok canım ya regl günüm geçsin olmazsam öyle yapıcam . Bilmiyorum belirtilerime göre adet olucam . Bide ben 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum 14 15 mayıs ilişki dedi doktor yanii daha 12 13 gün geçmiş oluyor o yüzden bekleyeyim biraz daha . Tabi Dayanabilirsem
Dayanıp beklemek elbette en iyisi ama insan tutamıyor kendini.
öyle somut bir şey yok aslında canım ama ne bileyim deneyip olmayınca hayal kırıklığına uğruyorum.bu ay yine bekleyiş başladı.bata daha var aslında 13 hazira ama ne bileyim çalışmaları bekleyişleri biraz sıkıldım sanırım:)sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor arkadaşım
Dua et bana inş Hayırlı haberler alırım
Dua et bana inş Hayırlı haberler alırım
İnşallah ikimizde hayırlı haberler alırız bu ay
İnşallahh canım test falan yaptnmı hiç
Pazartesi yapmıştım, ben var yok arası gördüm birşey eşim göremedi o yüzden negatif dedik biz o teste. Şimdi de günüm geçmeden yapmak istemiyorum, aksi halde çok üzülüyorum çünkü
Allah en hayırlısından bir evlat nasip etsin inşallah. Beklemek çok zor sen de haklısın. Ama bebişin geldiği zaman tüm bekleyişler unutulup gidecek.
Yarın kesemizi göreceğiz Allah'ın izniyle. Progestan kullanıyorum ama kahverengi akıntım devam ediyor. İçim daha rahat sanki bu hafta.
hayırlısı olsun bakalım arkadaşım.seninle bu ay bat tarihlerimiz ayını.hayırlısı olur inşallah ikimiz içinde:)MERHABA ARKADAŞLAR
hastaneden geldim yumurtalarım tam gelişmemiş cumaya yine gel bakalım o zamana kadar büyür dedi hayırlısı bakalım cumaya yeniden gideceğim doktora
amin inşallah canım bakalım cumaya kadar büyür mü bilemedimhayırlısı olsun bakalım arkadaşım.seninle bu ay bat tarihlerimiz ayını.hayırlısı olur inşallah ikimiz içinde:)
büyür büyür kötü düşünme. aksi bir durum olsaydı doktor söylerdi.teleşlanma rahat ol:)amin inşallah canım bakalım cumaya kadar büyür mü bilemedim
sen de kullanıyor musun canım klomen ilk kez kullandığım için bu ay bilemedim ne düşüneceğimibüyür büyür kötü düşünme. aksi bir durum olsaydı doktor söylerdi.teleşlanma rahat ol:)
yok canım ben kullanmadım.ama kullanan bir arkadaşım vardı.ondan biliyorum.sen de kullanıyor musun canım klomen ilk kez kullandığım için bu ay bilemedim ne düşüneceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?