2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Hiç test yapmadın mı?

Yok canım ya regl günüm geçsin olmazsam öyle yapıcam . Bilmiyorum belirtilerime göre adet olucam . Bide ben 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum 14 15 mayıs ilişki dedi doktor yanii daha 12 13 gün geçmiş oluyor o yüzden bekleyeyim biraz daha . Tabi Dayanabilirsem

öyle somut bir şey yok aslında canım ama ne bileyim deneyip olmayınca hayal kırıklığına uğruyorum.bu ay yine bekleyiş başladı.bata daha var aslında 13 hazira ama ne bileyim çalışmaları bekleyişleri biraz sıkıldım sanırım:)sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor arkadaşım

Dayanıp beklemek elbette en iyisi ama insan tutamıyor kendini.

Allah en hayırlısından bir evlat nasip etsin inşallah. Beklemek çok zor sen de haklısın. Ama bebişin geldiği zaman tüm bekleyişler unutulup gidecek.
Yarın kesemizi göreceğiz Allah'ın izniyle. Progestan kullanıyorum ama kahverengi akıntım devam ediyor. İçim daha rahat sanki bu hafta.

Dun lekelenme sonucu ve bugün adet oldum gelecek rengli tarihin 27 haziran artik gelmesin o tarih nolur ya Rabbim hayirlisiyla saglikli sihatli hayirli evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese de banada

Pazartesi yapmıştım, ben var yok arası gördüm birşey eşim göremedi o yüzden negatif dedik biz o teste. Şimdi de günüm geçmeden yapmak istemiyorum, aksi halde çok üzülüyorum çünkü

Aynen canım sabret bakalım biraz daha bende aklıma gelince hemen kendimi oyalıycak şeyler buluyorum gidip almıyorum test. En azından yarında bi geçsin de cumaya bakarız artık :)

Ya kızlar yaa hiç iyi değilim akşamki arkadaşla sabah bi veliyle Tartışma oldu... Arkadaşta kuru inat var ve anlamaya çalışmıyor ben çalışan bi bayanım ona ayak uydurmamı bekliyor..
Sabah sabah bi Veli de Kafamı attırdı çocuk bir almış ben ona bir vermek istiyor muşum.. Daha çocuğu ne yapsınmış.. Çocuğu derste bebek gibi davranıyor dinlemiyor sallamıyo..
Yani gerçekten anne hissiyatı ama hakkaniyeti elden bırakmamak gerek kaçkere extra çalışma yaptım bı kadarda nankörlük olmazki yaa. Üstelik bunun maddi bi getirisi de yok bana...yani anne olursak lütfen hissi değil mantıki karar verelim..
taraf tutmadan yani
Neyseki akşama uzun süredir ziyaret etmediğim arkadaşımı ziyaret edeceğim ve 4 aylık hamile bende yeni ögrendim ve öğrendikten sonra ilk görüşmemiz..ona pasta yapıp üzerine baby is coming yazacağım..
Bide eşim geliyor iş seyahatinden bu gece.. Bunları düşünüp biraz rahatlamaya çalışıyorum..

MERHABA ARKADAŞLAR
hastaneden geldim yumurtalarım tam gelişmemiş cumaya yine gel bakalım o zamana kadar büyür dedi hayırlısı bakalım cumaya yeniden gideceğim doktora

evet canım ne yapalım bekleyip muradımıza ereceğiz artık:)haydi senin içinde hayırlısı olsun.o keseyi gördüğünde muhteşem oluyosun.kaybettiğim bebeğimin kesesini gördüğümde gözyaşlarına boğumuştum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.sen psikolojini iyi tut en ufak endişeyi bile hissediyor bebişler.sen ve eşin iyi olsun bebişte kucağınıza gelir sağlıkla inşallah.kahverengi leke endişelendirmesin canım benim annem ablama hamile iken 9 ay öyle adet gibi kanamaları olmuş her ay.onu normal karşılıyo doktorlar.ablam sağlıkla domuş ve şuandada çok sağlıklı şükür.

MERHABA ARKADAŞLAR
hastaneden geldim yumurtalarım tam gelişmemiş cumaya yine gel bakalım o zamana kadar büyür dedi hayırlısı bakalım cumaya yeniden gideceğim doktora
hayırlısı olsun bakalım arkadaşım.seninle bu ay bat tarihlerimiz ayını.hayırlısı olur inşallah ikimiz içinde:)

klomen kullanıldığında ilk aydan hamile kalan çok az oluyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…