hımm anladım canım sonra da büyüme devam ediyor yaniyok canım ben kullanmadım.ama kullanan bir arkadaşım vardı.ondan biliyorum.
büyür dedi canım doktor ben paniğim ya telaş yapmam çok normalediyor diyo biliyorum arkadaşımdan.merak etme rahat oldoktorun ne söyledi büyür büyümez diye bir şey söyledimi?burdaki kullanan arkadaşlarada sorabilirsin aslında kafanda çok soru işaret varsa.onlar en azından içini rahatlatır canım.
tabiki normal canım yaşayıp bildiğimiz durumlar olmayınca sende haklı olarak telaş yapıyorsun.büyür dedi canım doktor ben paniğim ya telaş yapmam çok normal
evet mihriban41 çok aktif değildi ama ultau bu aralar yok sanırım işi var uğrayamadı buralara:)kızlarmihriban41 den haberi olan var mı bir ara girmiş daha adet olmadım demişti ama acaba şuanki durum ne.. bir de Deruchette yok sanki birkaç gündür yazıyor da ben mi fark etmedim acaba
İkisinin tatil tarihleri çok yakındı öyle hatırlıyorum :)unicorn tatildeydi onu biliyorum da ulytau da mı tatile gidecekti onu bilmiyorum ya da yine okuyup unuttumiyice şapşal oldum yahu bir tahlil yaptırabilsem b12ye de baktırıcam ama...
Ya kızlar yaa hiç iyi değilim akşamki arkadaşla sabah bi veliyle Tartışma oldu... Arkadaşta kuru inat var ve anlamaya çalışmıyor ben çalışan bi bayanım ona ayak uydurmamı bekliyor..
Sabah sabah bi Veli de Kafamı attırdı çocuk bir almış ben ona bir vermek istiyor muşum.. Daha çocuğu ne yapsınmış.. Çocuğu derste bebek gibi davranıyor dinlemiyor sallamıyo..
Yani gerçekten anne hissiyatı ama hakkaniyeti elden bırakmamak gerek kaçkere extra çalışma yaptım bı kadarda nankörlük olmazki yaa. Üstelik bunun maddi bi getirisi de yok bana...yani anne olursak lütfen hissi değil mantıki karar verelim..
taraf tutmadan yani
Neyseki akşama uzun süredir ziyaret etmediğim arkadaşımı ziyaret edeceğim ve 4 aylık hamile bende yeni ögrendim ve öğrendikten sonra ilk görüşmemiz..ona pasta yapıp üzerine baby is coming yazacağım..
Bide eşim geliyor iş seyahatinden bu gece.. Bunları düşünüp biraz rahatlamaya çalışıyorum..
Canım incir falan yesen etkisi olur mu acaba? Yanlış bir şey söyleyip klomenin etkisini de azaltmak istemiyorum ama?şimdi de cuma gününü bekliyorum bakalım büyüyecek mi yumurtalarım
Işte pastamız hazırEki Görüntüle 1541450
Vaav az ve öz açıklama çok mantıklı branşın neydi dostum:)Canım anne-babalar çocukları için en iyisini yaptığına inanmak ve inandırmak isterler. Çocuklarının -doğal olarak- hataları ya da yaşadığı problemler oldu mu bunu anne-babalıklarında bir eksiklik gibi görünmesini istemediklerinden sorumlu olarak birini bulurlar. Bu da genelde öğretmen olur.
Haklısın her anne-babanın evladı bir tanesidir.Ama onlar için en doğru yolu göstermek, en doğru tavrı sergilemek de anne-babanın görevidir. İnşallah bizler böyle anne-babalar olmayız.
Çok güzel görünüyor,ellerine sağlık :)Işte pastamız hazırEki Görüntüle 1541450
Teşekkürler bu pasta sizinde olsun ya.. Yani yiyemesenizde ki sanırım şu an hamileler bulantı Döneminde umarım pastam mide bulantıdına yol açmazEllerine sağlık çok güzel. Sen de çok ince bir arkadaşsınn.
incir benim de aklıma geldi eşime dedim gelirken al dedimCanım incir falan yesen etkisi olur mu acaba? Yanlış bir şey söyleyip klomenin etkisini de azaltmak istemiyorum ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?