- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Vaav az ve öz açıklama çok mantıklı branşın neydi dostum:)
Valla canım hafiften bir ekşimem var ama iştahıma engel olmuyor henüz.Teşekkürler bu pasta sizinde olsun ya.. Yani yiyemesenizde ki sanırım şu an hamileler bulantı Döneminde umarım pastam mide bulantıdına yol açmaz
Şifa olur inşallah.incir benim de aklıma geldi eşime dedim gelirken al dedim
AMİN İNŞAALLAH CANIMŞifa olur inşallah.
O ekşime çok acayip bi hal alıyor sonra :)) yiyebildiğini ye depola :))Valla canım hafiften bir ekşimem var ama iştahıma engel olmuyor henüz.
İncirin içine cevizi koy ye ohh mis :) kullandığın ilaçla sorun olurmu bilmiyorum ama ilacı etkileyen bişey olsaydı dr mutlaka şunu kesinlikle yeme derdi. Kocaman yumurtaların olsun sonrada bebiş olsun inşallaah :)incir benim de aklıma geldi eşime dedim gelirken al dedim
O ekşime çok acayip bi hal alıyor sonra :)) yiyebildiğini ye depola :))
Ne yapıcam şimdi resmen çocuğa haketmeden not vereyim istiyorBen rehber öğretmenim canım. Bu tip velilerin alayı benden geçer
Sizin okul ne zaman kapanıyor? Çocuğun yaşı kaç? Vakit varsa ufak görevlerle ek değerlendirmeler yapabilirsin. Gerçi yapayan çocuk her türlü yapmıyor yaNe yapıcam şimdi resmen çocuğa haketmeden not vereyim istiyor
Tr ile aynı 15 Haziran bi test daha var zaten elimden geldiğince not veriyorum ama bu çocuğunda öğrenmesi gerek seneye sıkıntı olacakSizin okul ne zaman kapanıyor? Çocuğun yaşı kaç? Vakit varsa ufak görevlerle ek değerlendirmeler yapabilirsin. Gerçi yapayan çocuk her türlü yapmıyor ya
Yaz okulu gibi yerler var mı? Çocuk en azından yazın bir takviye alsın.Tr ile aynı 15 Haziran bi test daha var zaten elimden geldiğince not veriyorum ama bu çocuğunda öğrenmesi gerek seneye sıkıntı olacak
ay inşallah hayırlısıyla canım ben incir getir dedim eşime ceviz de mi güçlendiriyor büyütüyor yumurtalarıİncirin içine cevizi koy ye ohh mis :) kullandığın ilaçla sorun olurmu bilmiyorum ama ilacı etkileyen bişey olsaydı dr mutlaka şunu kesinlikle yeme derdi. Kocaman yumurtaların olsun sonrada bebiş olsun inşallaah :)
Cevizde faydalı bişey sonuçta :) yumurta büyütür mü hiç bilmiyorum canım,ben inciri içine ceviz koyup yerim ondan öyle dedim. Faydası olur zararı olmaz benceay inşallah hayırlısıyla canım ben incir getir dedim eşime ceviz de mi güçlendiriyor büyütüyor yumurtaları
Benîmde ekşimeydi öncesinde sonra bulantıya döndüBana da erken başladı gibi geliyor. Diyorum kesin gidişat kötü, bu belki yiyebildiğim son gün deyip yiyorum yumurtamı,sütümü içiyorum. Bebeğim sağlıklı gelsin de vız gelir bana
İkisinin tatil tarihleri çok yakındı öyle hatırlıyorum :)
şimdi de cuma gününü bekliyorum bakalım büyüyecek mi yumurtalarım
incir yiyorum şuanBüyür tatlım büyür sen kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?