2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

incir benim de aklıma geldi eşime dedim gelirken al dedim
İncirin içine cevizi koy ye ohh mis :) kullandığın ilaçla sorun olurmu bilmiyorum ama ilacı etkileyen bişey olsaydı dr mutlaka şunu kesinlikle yeme derdi. Kocaman yumurtaların olsun sonrada bebiş olsun inşallaah :)

Sizin okul ne zaman kapanıyor? Çocuğun yaşı kaç? Vakit varsa ufak görevlerle ek değerlendirmeler yapabilirsin. Gerçi yapayan çocuk her türlü yapmıyor ya
Tr ile aynı 15 Haziran bi test daha var zaten elimden geldiğince not veriyorum ama bu çocuğunda öğrenmesi gerek seneye sıkıntı olacak

ay inşallah hayırlısıyla canım ben incir getir dedim eşime ceviz de mi güçlendiriyor büyütüyor yumurtaları

Neyse unutmak için gidip bi duş alayım bakım yapayım kendime eşim gelecek gece..bide arkadaşımı görürüm biraz kafa dağıtırım ..resmen 6 gündür görmüyorum özledimm ya

Kızlar emin değilim ama sanırım Regl oldum . Canım çok sıkkın.

ay inşallah hayırlısıyla canım ben incir getir dedim eşime ceviz de mi güçlendiriyor büyütüyor yumurtaları
Cevizde faydalı bişey sonuçta :) yumurta büyütür mü hiç bilmiyorum canım,ben inciri içine ceviz koyup yerim ondan öyle dedim. Faydası olur zararı olmaz bence

Bana da erken başladı gibi geliyor. Diyorum kesin gidişat kötü, bu belki yiyebildiğim son gün deyip yiyorum yumurtamı,sütümü içiyorum. Bebeğim sağlıklı gelsin de vız gelir bana
Benîmde ekşimeydi öncesinde sonra bulantıya döndü belki seninki öyle olmaz,olsada napalım geçici bi süreç bebişler sağlıklı olsunda dayanırız bişekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…