Kızlar emin değilim ama sanırım Regl oldum . Canım çok sıkkın.
incir yiyorum şuaninşallah canım cumayı bekleyeceğiz artık
AMİN CANIMAfiyet olsun yarasın inşallah şifa niyetine
Sıkma canını kuzum napalım bu ay olmazsa bir dahaki aya olur üzülme sen kıyamam
Öyle tabi Allah tan çok takmıyorum . Şöyle bi an görünce üzülüyorum da napalım artık önümüzdeki maçlara bakacağız.
aynen öyle canım hadi yeni bat ver de hazır bilgisayardayken güncelleyim hemen
Dur canım daha tam emin değilim sadece akıntım koyulştı regl öncesi öyle oluyor. Yarın yada cuma netleşir.
Off canım sıkkın kızlar . Kocayla tartıştım. Şimdi ben bu ay klomen kullandım ya doktor adet olsanda olmasanda gel dedi. Olursam 2. kez tedaviye başlıycak . Buda diyor ki ne gerek var doktora gitme daha 2. kez denedik sonuçta vucüduna kimyasalları bulaştırma diyor. Tamam bende öyle diyorum ama sonuçta bi kere başladım tedaviye . Klomenle 2. kezde gebelik daha yüksekmiş.. Bilmiyorum ya napsam bana bi akıl verin
Doktorun gel dediyse git tabikide.. Yumurtaların gelişmiyor mu kendiliğinden ? Klomeni kullandığına göre doktorla ilerlemen daha doğru bence.. Erkekler anlamazlar bunları,sen sallama kocayı :)Off canım sıkkın kızlar . Kocayla tartıştım. Şimdi ben bu ay klomen kullandım ya doktor adet olsanda olmasanda gel dedi. Olursam 2. kez tedaviye başlıycak . Buda diyor ki ne gerek var doktora gitme daha 2. kez denedik sonuçta vucüduna kimyasalları bulaştırma diyor. Tamam bende öyle diyorum ama sonuçta bi kere başladım tedaviye . Klomenle 2. kezde gebelik daha yüksekmiş.. Bilmiyorum ya napsam bana bi akıl verin
evet canım ne yapalım bekleyip muradımıza ereceğiz artık:)haydi senin içinde hayırlısı olsun.o keseyi gördüğünde muhteşem oluyosun.kaybettiğim bebeğimin kesesini gördüğümde gözyaşlarına boğumuştum.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.sen psikolojini iyi tut en ufak endişeyi bile hissediyor bebişler.sen ve eşin iyi olsun bebişte kucağınıza gelir sağlıkla inşallah.kahverengi leke endişelendirmesin canım benim annem ablama hamile iken 9 ay öyle adet gibi kanamaları olmuş her ay.onu normal karşılıyo doktorlar.ablam sağlıkla domuş ve şuandada çok sağlıklı şükür.
Günaydın kızlaar :) Hepimize güzel bir gün olsun
Kızlar emin değilim ama sanırım Regl oldum . Canım çok sıkkın.
Gün içinde devamlı midemde bişeyler oluyor ama bastırıyorum bişeylerle..leblebi kraker vs.. Rahatsız etmiyor artık alıştım.. Sadece yemek görünce çok kötü oluyorum,onun kokusunu duysam kesin çıkarırım:) allahtan ben evde yokken pişiyor,koku olmuyor.Günaydın canımmm. Bulantıların ne alemde, rahatsız ediyor mu hala?
Güzel haberlerini bekliyoruz canımm,belki kalp atışı bile duyarsın. Biz 6+2de duyduk çünkü :))Moral verdiğin için teşekkür ederim canım. Bugün doktora gidiyorum, inşallah kesemizi görürüz.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımm,belki kalp atışı bile duyarsın. Biz 6+2de duyduk çünkü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?