2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yok senin ki netti ama daha öncekileri göremedim

Orkidem senin çizgi de net maşallah erken gebelik testlerinde hatalı pozitif olabiliyor yaşayan çok ama senin çizgi görünüyor bariz ışığa falan tutmaya gerek yok bence pazartesiyi bekleme yarın sabah yap normal testlerden hamilesin inşallah öyle görünüyor hadi kuzum bir müjde de senden bekliyoruz kesinleştir bir an önce de listeye ekleyelim

Ya ben korkuyorum ümitlenip üzülmekten bi de düşük olunca hamileliğe sevinmeye bile korkuyorum şimdi çıkıp test alacagım inş..

Ya ben korkuyorum ümitlenip üzülmekten bi de düşük olunca hamileliğe sevinmeye bile korkuyorum şimdi çıkıp test alacagım inş..

Hiç korkma canım Rabbim korktuguna ugratmasin inşallah Allahın izniyle bu defa her şey çok güzel olacak ama tabi sen kendini iki sonuca da hazırla netlesene kadar

Hiç korkma canım Rabbim korktuguna ugratmasin inşallah Allahın izniyle bu defa her şey çok güzel olacak ama tabi sen kendini iki sonuca da hazırla netlesene kadar
Ya gittim test almaya burda kurallar çok farklı eczaneler 2 ya kadar açık diye biliyordum ama isteyen kapatıyor sanırım gittim kapalı başka eczane kadın gene bana erken verdi başka var mı deyince 4 test getirdi en iyisini verin dedim clear blue verdi oda diğital yaa ufff digitalde silik çizgide çıkmaz şimdi nolcak hiç incelemeden aldım

Hatta bu test kaç haftalık onu bile gösteriyormuş adete bi gün kala da yüzde 98 başarı yazıyor

Yani bu marka teste silik görüp hüsrana uğrayan olmuştu ondan bi tereddütüm var genede çok sağol dostummm
Bende ilk testte kesin yanlış çıktı hatalı test dedim :) insan hayal kırıklığından korkuyor anlıyorum seni.. İkinci testte inanırsın elbet :))

kızlarrrrr birşey sorucam benim 10. haftadayım ya benim karnım cız cızzzz geriliyormu ağrıyormu garip birşey oluyor büyüyormu acaba yaaaa. cızzzz yapıyor arada göbeğim

Canım buradaki prosedürü bilmiyorum ama Avrupa'da herşey yavaş ve hiyerarşi ile ilerliyor yani kafama gidip kan testi yaptıracağımı sanmıyorum bekleyeyim biraz

Anladım canım neyse biraz daha sabret bakalım . inşallah güzel haber alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…