Saol canım inş sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun
Bilmiyorum ama bata bi gün kala %98 çıkıyormuş pazartesiyi bekleyeyim bakalım bide test pahalıydı israf olmasınTürkiye'de olsan bir kan testi yapar kurtulurdun bugün neyse hayırlı olsun artık bekliycez mecbur dijital testlerin olayını hiç anlamam hiç kullanmadım acaba hcg kaçtan itibaren pozitif çıkar ki onlarda
Eki Görüntüle 1544587 Arkadaşlar şuna bakın baya belli gerçi ilk 5 dakikadan sonrası Geçersiz ama genede süper
Yok ya dün kiNe zaman yaptın canım
Yok ya dün ki
Şöyleki benim düşükte kaç kere test yaptım hiç bişi çıkmadı Geç döllenme idi adetimi 7 gün geçti ama bişey yoktu bunda böyle çıktı ama test hatasıda olabilir bakalım yarın test yapacagım inşCanım inşaallah vardır benimde silikti. Durdukça koyulaşıyor
Şöyleki benim düşükte kaç kere test yaptım hiç bişi çıkmadı Geç döllenme idi adetimi 7 gün geçti ama bişey yoktu bunda böyle çıktı ama test hatasıda olabilir bakalım yarın test yapacagım inş
Ya varya zaten şu anda iyice moda girdim olumsuz çıkarsa yandımCanım ben kaç kere test yaptım günlerce bekleyen de oldu ama hiçbir şey çıkmadı olmasa sende de çıkmazdı tabi yine de bekle bakalım yarın ne çıkacak ama %99 hamilesin
Ya varya zaten şu anda iyice moda girdim olumsuz çıkarsa yandım
Tabi canımOlumsuz çıkmayacak Allahın izniyle ama tabi her şeyin hayırlısını Rabbim biliyor olumsuz olursa da üzülmek yok hayırlısı böyleymis diycez ok?
Canım inş Hakkımda hayırlısı olsun Kötüye yorma bazen gerçekten görünmüyorlar aletler gelişmemiş olabilir bide rüyalar tersine çıkarmışSelam kızlarr
Orkidee0238 yarın büyük günnn. Saborsızlıkla sonucunu bekliyor olacağız.
Benim için de büyük gün. Bana dua edin dış gebelik olmasın diye.
Bi arkadaşım hamileliğimi bile bilmezken rüyasında dış gebelik geçirdiğimi görmüş. Hem çok şaşırdım, hem de çok etkilendim.
Eşim de aynısını dedi. Yarını bekliyorum merakla. Dün kahverengi akıntım çoğaldı dedim tamam geliyor.Düşük yapsam sevinecek hale geldim. 2 ay önce ne mutlu hayatım varmış meğer benim.Canım inş Hakkımda hayırlısı olsun Kötüye yorma bazen gerçekten görünmüyorlar aletler gelişmemiş olabilir bide rüyalar tersine çıkarmış
Canım zor bi an bende bebeğimin düşmesini beklediğimde öyleydi ama benimki büyüktü bu küçük en kötü ihtimal allah korusun öyle bi durum olsa kolay olur..Eşim de aynısını dedi. Yarını bekliyorum merakla. Dün kahverengi akıntım çoğaldı dedim tamam geliyor.Düşük yapsam sevinecek hale geldim. 2 ay önce ne mutlu hayatım varmış meğer benim.
Eşim de aynısını dedi. Yarını bekliyorum merakla. Dün kahverengi akıntım çoğaldı dedim tamam geliyor.Düşük yapsam sevinecek hale geldim. 2 ay önce ne mutlu hayatım varmış meğer benim.
Canım zor bi an bende bebeğimin düşmesini beklediğimde öyleydi ama benimki büyüktü bu küçük en kötü ihtimal allah korusun öyle bi durum olsa kolay olur..
Canım benim dualarimiz seninle yarın inşallah değerin güzel güzel yükselmiş olacak ve ultrasonda sana merhaba diyecek bebeğin saat kaçta gideceksin dra
Ben de öyle teselli buluyorum. Normal adet gibi olur sanırım.
İniallah canım. Sağlıklıysa olsun. Yarın 1.30 da randevum ama sabah gidip hcg yaptıracağım önden. Hcg den ben de anlarım zaten sonucu.
inşallah hayırlısı olurBen de öyle teselli buluyorum. Normal adet gibi olur sanırım.
İnşallah canım. Sağlıklıysa olsun. Yarın 1.30 da randevum ama sabah gidip hcg yaptıracağım önden. Hcg den ben de anlarım zaten sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?