- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
inşallah hayırlısı olur
merakla beklıyorum lavin
Selam kızlarr
Orkidee0238 yarın büyük günnn. Saborsızlıkla sonucunu bekliyor olacağız.
Benim için de büyük gün. Bana dua edin dış gebelik olmasın diye.
Bi arkadaşım hamileliğimi bile bilmezken rüyasında dış gebelik geçirdiğimi görmüş. Hem çok şaşırdım, hem de çok etkilendim.
Canım ya inşallah güzel haberler alırsın.Vardır bundada bi hayır diyelim .EE doktor senin keseni görmedimi nerde olduğunu anlamıyormu
Kızlar aranızda sağlık ocağında kan testi yaptıran varmı . Aile hekimine mi muayene oluyoruz önce
HoşgeldinnSelam kızlar, malesef tatil bitti hiçbi şey anlamadım neyse bu da idare eder şimdilik :) Sizlerden ne var ne yok ben girmeyeli neler yaptınız ?
Kızlar aranızda sağlık ocağında kan testi yaptıran varmı . Aile hekimine mi muayene oluyoruz önce
HoşgeldinnOlsun en azından dinlenmişsindir.
bu arada lavin doğru dedi aklımdan çıkmış, yarın aile hekimleri de çalışmazKızlar aranızda sağlık ocağında kan testi yaptıran varmı . Aile hekimine mi muayene oluyoruz önce
Aslında çok çok minik bir şey gördü gibi oldu ama sonrasında çok uğraşmasına rağmen görüntü yakalayamadı. Beta hcg istedikten sonra zaten anlaşıldı göremediği. Yetersiz artış var ama beklemeye devam edelim dedi. Bu arada transvajinal ultrasonla baktı. Gördüğüm kese olabilir ama ultrasonda zaman zaman görünen aldatmaca bir açı da olabilir dedi.
Bu arada dış gebelikte kese görünmez. Çünkü kese tüplerde ya da karın boşluğunda büyür.Zaten beta yatay ya da inişli çıkışlı seyredip de kesenin rahimde olmamasından teşhis ediliyor.
Böyle işte canım. Yarın Berat Kandili. O yıl içinde doğacakların ve öleceklerin belli olduğu geceymiş. Allah bizlere doğacaklardan bebekler yazsın inşallah.
Yok canım bekliyorum öyle. Bi tek kahverengimde artış var o kadarcık.evet biraz ara vermek uzaklaşmak iyi oldu benim için :) hoşbulduk canım. sen nasılsın bi durum var mı
Canım sana dua edeceğim . Rabbim hayırlısını nasip etsin . Bilemeyiz ki belki böyledir hayırlısı. Bende ilk bebeğimi kaybttiğim için çok korkuyorum. ama tevekkül etmekten başka çarem yok.. İnşallah güzel haberler alırsın canım . inşallah
umarım kötü bi şey yoktur canım benim.Yok canım bekliyorum öyle. Bi tek kahverengimde artış var o kadarcık.
Bilmiyorum ama istersen sabah bi telefon et nasıl işlediğine dair.
Bu arada yarın doktorların iş bırakma eylemi var, malum meslektaşları katledildi. Aile hekimliklerinde doktor olmayabilir yarın.
Kizlar özellikle hamile arkadaşlar birsey sormak istiyorum size.
Adet öncesi sünen akıntınz gelince mi hamile kaldiniz. Hep gelir mi bu alıntı. Gelmezse gebelik olmaz mi? Ben kendimde çok farketmiyorumda onu merak ettim.
Günaydınnnnn, sana da mutlu haftalar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?