2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Herkese hayırlı sabahlar bugün kandil ve benim doğum günüm ve Rabbimden en güzel hediye gelir inşallah dedim. Arkadaşlar Eylül'de kahverengi akıntı ile kesenizin içinin boş olduğunu öğrendim ve Dr buranın yerel dilinde konuşuyordu ingilizce değil eşim anlamadığımı düşünmüş herşeyi anladım . Bebek yok diyordu... Kalktım peçeteye silerken kan geldi o an ağladım ve herşeyi anladım... Sonrası kötü bi süreç oldu kürtajsız zor bi süreç..
Veee imtihanlar... Üstümle....bide insanlara açıklama... Zor bi süreçti ve psikoloğa gittim anti depresan 6 ay kullan dedi kasımdan Nisan'a kadar gün saydım bitsinde yeni bi bebek değiştirsin diye... Çok ağladım 2015 nisan annelerini takip edip çok üzüldüm...ablam ve eltim doğum yaptı ben kendi bebeğimi düşünüp üzüldüm... Geçen ay ilk deneme idi ama ben 8 ay o deneme için gün saydım ve yıkıldım..
Eşimde ya daha ilk deneme dedi halbuki ben ne kadar çok bekledim üzüldüm...
Şimdi kızlar rabbim bu kandil Günü'nde dualarımı kabul etti ve güzel bi doğum günühediyesi gönderdi lütfen maşallah deyin

Bu şu demek + hamileyim
1-2 ise 3 yada 4 haftalık
Isteyen herkese rabbim versin bu süreçte bebeği olmayanları daha iyi anladım.. Annelik içgüdülerim gelişti kızlar inş üç ay sadece siz ve eşim bilecek dua edin bu sefer güzel bitsin ve kavuşalım...

günaydın güzellerrr:)
ayyy hafta sonu aklım aslına burdaydı lavin seni çok merak ettim bugün sonuçlarını heyecanla bekliyorummmm
diğer hamişlerimizde iyidir umarım :)

maşallahhh:)

Çok duygulandım yazdıklarını okurken. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tüm yaralarını iyileştirecek meleğin inşallah.

günaydın güzellerrr:)
ayyy hafta sonu aklım aslına burdaydı lavin seni çok merak ettim bugün sonuçlarını heyecanla bekliyorummmm
diğer hamişlerimizde iyidir umarım :)

Eksik olma canım, ben de size iyi haberler vermek istiyorum ama bi taraftan korkuyorum. öğleden sonra ilk randevuyu aldım malum sabah okuldayım.

bugünün sonunda inşallah iyi haberlerin gelicek canım

LAvincim günaydın. ben bir kaç gündür giremiyorum. Hayırdır ciddi bi sıkıntı yoktur inşallah.

canım benim allah razı olsun inşallah sende mutlu haber alırsın

canım hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde, herkesin duaları kabul olur inşallah.

Bugün belli olacak canım. Bekliyorum randevu saatimi.

Lavincim inşallah senden de çok güzel haberler alıcaz, herşey gönlüne göre olacak sen için ferah tut.

Bu arada benim batım 28 mayıs idi ancak hala gelen giden yok, adet belirtisi hiç yok bu sebeple yeni bat veremiyorum. cumartesi öğlen ve bugün sabah test yaptım ancak var yok bir çizgi oluştu her ikisinde de, sanırım eşim ve benden başka kimse göremez :) Fotosunu çekmeye çalıştık ancak hiç belli olmuyor fotoda. Ümitlenmiyorum da ümitsizliğe de kapılmıyorum, eğer sabredebilirsem cuma gününe falan kan tahliline gideyim diyorum.

Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…