2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ağlayasım geldi bende ilk bebeğimi kaybettğim için çok iyi anlıyorum seni. İnşallah bu sefer yüzümüz güler canım .bu gece banada dua et aynı şeyleri yaşamaktn çok korkuyorum . Sağlıcakla gelsin bebeğin inşallah

Sağol canım iyi dileklerin için. Senin de meleğin gelmiş maşallah. Aslında foto atsan belki görürdük.

hayırlı haftalar
kandilimiz mübarek olsun hanımlar

Hayırlı kandiller
Gunaydinn orkidee cok sevindim masaalah canimm lavin hayirli haberlerini bekliyoryz canim yuregini ferah tut....

Teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı.

Kuzumm ne güzel atlatmışsin yaşadıklarını inşallah bu defa sağ salim kucağına alacaksın bebeğini Rabbim bir daha kötü şeyler yasatmasin

Desene birkaç güne kadar bir hamilemiz daha oluyor :)) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim

Kızlar hamileler özellikle sol kasığımda ağrı oluyor ya öyle çok şiddetli değilde ara ara böyle . korkuyorm sizlerde de oldumu öyle bişey

Desene birkaç güne kadar bir hamilemiz daha oluyor :)) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim

inşallah öyle olmasını çok istiyorum :) geç döllenmeyse falan anca belli olur diye düşünüyorum, ama sabretmek zor her an acaba test yapsam görür müyüm belli olur mu yoksa kan mı versem yok yok kendimi kandırıyorsun sol kasık ağrın falan yok göğüslerinse hiç büyümedi diyorum :)

Kızlar hamileler özellikle sol kasığımda ağrı oluyor ya öyle çok şiddetli değilde ara ara böyle . korkuyorm sizlerde de oldumu öyle bişey
vallahi benim 7. hafta hafifledi 10. haftamdayım şimdide rahim büyüyor o kadar olmasada gerilmiş hissediyorum

Korkma canım benimde sol kasığım ağrıyor devamlı hatta bu hafta içten yırtılıyor gibi ağrıyor. Dayanılmayacak kadar şiddetli ağrı yoksa sorun yok dedi doktor.

Korkma canım benimde sol kasığım ağrıyor devamlı hatta bu hafta içten yırtılıyor gibi ağrıyor. Dayanılmayacak kadar şiddetli ağrı yoksa sorun yok dedi doktor.

Ayy varya içim rahatladı . Ben bu panik atağımı napcam bilmiyorum ağlıycaktım. Yok canım öyle şiddetli değil de ağrıyor işte

yeşimcim kabızlıkla aran nasıl doktorum daha ilerki dönemde daha çok olucak o yüzden o zaman ilaç verirrim şuan kullanma dedi ama yok midem çalışmıyor sanki yediğim ya kusuyorum ya erimiyor.
zaten az yiyorum. senin karnında belinde toparlanma varmı benim düne kadar yoktu ama sanki başlıyor gibi. 2.5 aylık olduk 3. aya doğru gidiyoruz hayırlısıyla bakalım :)
ben kilo hiççç almadım ama sanki karnım toarlanıcak gibi bebeişten galiba:) doktorum rahim iyice büyüyor dedi :) iki haafta sonra 3. ayı doldurcağız inşallah:)

İnşallah bebişlerin tüplerden rahme iniyordur da ondan ağrısı oluyordur canım.
1 senedir her ay umut ettim bu ayda etsem mi bilemedim canım sana msj atacaktım ama üzgünsündür diye bir şey diyemedim canım senin bu ay ilk denemendi değil mi kuzum en kısa zamanda müjdeli haberler hep beraber alırız inşallah canım amin

Evet canım ilk denememdi. Pcoluyum normalde. Anormal bir şekilde ilk ay hamile kaldım ama sevincim kısa sürdü. Allah sizinkini tamamına erdirsin.

Evet canım ilk denememdi. Pcoluyum normalde. Anormal bir şekilde ilk ay hamile kaldım ama sevincim kısa sürdü. Allah sizinkini tamamına erdirsin.
Rabbim en kısa zamanda sevindirir inşallah canımcım ben de 4 ay önce 22 günüm geçmişti sonra kanda negatif çıkmıştı ama hemen toparlandım inşallah diğer aylar dedim kuzum sen toparla kendini ki bebişin gelsin kuzumun göbüşüne

canım dr gittin mi sen kesinleştimi hamilelik durumun ben kaçırdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…