- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
canım dr gittin mi sen kesinleştimi hamilelik durumun ben kaçırdım sanırım
lavinim sonucunu aldın mı ki, neden öyle diyorsun
yeşimcim kabızlıkla aran nasıl doktorum daha ilerki dönemde daha çok olucak o yüzden o zaman ilaç verirrim şuan kullanma dedi ama yok midem çalışmıyor sanki yediğim ya kusuyorum ya erimiyor.
zaten az yiyorum. senin karnında belinde toparlanma varmı benim düne kadar yoktu ama sanki başlıyor gibi. 2.5 aylık olduk 3. aya doğru gidiyoruz hayırlısıyla bakalım :)
ben kilo hiççç almadım ama sanki karnım toarlanıcak gibi bebeişten galiba:) doktorum rahim iyice büyüyor dedi :) iki haafta sonra 3. ayı doldurcağız inşallah:)
kanaman arttımı canımCanlarım daha gitmedim ama regl ağrısı gibi ağrım başladı. Zaten tüm gebelik belirtilerim ortadan yok olmuş durumda. Akşama düşük kesin başlar diye tahmin ediyorum.
yok kullanmıyorum ama bana her türlü testler yapıldı ben doğduğumdan beri tembellik var zaten bağırsaklarda hamilelik tuzu biberi oldu:)Canım kan ilacı falan kullanıyormusun benim bi arkadaşta kabızlık çekti doktor ilacını değişirdi düzeldi seninki de öyle olabilir
Tesekkuler canım ya. Peki bu bu akinti olmazsa adet olamayiz demi. Yada adet oluruz yumurtamiz mi çatlamaz! Yumurta çatlamazsada gebelik olmaz demi.?Sunen akıntı yumurtan catlayinca gelir canım gelmezse yumurtlamiyorsun demektir ki mutlaka geliyordur da sen fark etmiyorsundur adetten 14 gün önce catlar yumurta akıntı da o zaman olur
hemşom tatlı birşey ağzıma süremediğim gibi kayısı var hemde alası ama göremiyorum bile görünce bile kusuyorum . o yüzden 3 bardak sıcak su içtim biraz rahatlattı bakalım :)hemşommm senin bol bol su içmen kefir tüketmen her gün enaz 3-4 tane kuru kaysı tüketmen gerek
ilk aydan itibaren kusmalar oluyor mu kihemşom tatlı birşey ağzıma süremediğim gibi kayısı var hemde alası ama göremiyorum bile görünce bile kusuyorum . o yüzden 3 bardak sıcak su içtim biraz rahatlattı bakalım :)
benim 2. ayım bitti 3. ayımdayım canım 7. haftamda yani 2. aymda başladıilk aydan itibaren kusmalar oluyor mu ki
Adetin daha ağrılı ve yoğunu sanırım cnm. Gerçi bu benim ilk gebeliğim çok iyi bilemiyorum. Ama beta sonucumu aldım düşük değil, daha farklı bir durum sanırım.Lavin kendine dikkat et canım düşük adet gibi mi oluyor doktora falan git canım aman aman
hemşom tatlı birşey ağzıma süremediğim gibi kayısı var hemde alası ama göremiyorum bile görünce bile kusuyorum . o yüzden 3 bardak sıcak su içtim biraz rahatlattı bakalım :)
Adetin daha ağrılı ve yoğunu sanırım cnm. Gerçi bu benim ilk gebeliğim çok iyi bilemiyorum. Ama beta sonucumu aldım düşük değil, daha farklı bir durum sanırım.
HIMM ANLADIM CANIM zor geçiyor desenebenim 2. ayım bitti 3. ayımdayım canım 7. haftamda yani 2. aymda başladı
Adetin daha ağrılı ve yoğunu sanırım cnm. Gerçi bu benim ilk gebeliğim çok iyi bilemiyorum. Ama beta sonucumu aldım düşük değil, daha farklı bir durum sanırım.
Doktora gösterdin mi canım
lavin eee bu güzel haber değil mi, doktorla randevun kaçtaydı?
tamam canım teşekkür ederim bugün bi bakayım market eanladım canım o zaman kefir tüket kızkardeşimde aynı sıkıntılar ile gebeliğini geçirdi kefirin çok yararını gördü
evet canımHIMM ANLADIM CANIM zor geçiyor desene
canım yaa düşmüş mü değerinnnnDaha gelmedi doktor gösteremedim.
Güzel değil canım. 4 günde azıcık düşmüş. Tam düşseydi daha kesin olurdu düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?