inşallah öyle olmasını çok istiyorum :) geç döllenmeyse falan anca belli olur diye düşünüyorum, ama sabretmek zor her an acaba test yapsam görür müyüm belli olur mu yoksa kan mı versem yok yok kendimi kandırıyorsun sol kasık ağrın falan yok göğüslerinse hiç büyümedi diyorum :)
lavincim yeni gördüm hafta sonu yoktum.çok üzüldüm canım.bugün sonucunu aldınmı ne yaptın?Kızlar değerim bir haftada 415 'ten 1134 e çıkmış ancak. Tablo pek olumlu değil. Pazartesi bir daha doktor çağırdı belki yükselme olur diye.
Tesekkuler canım ya. Peki bu bu akinti olmazsa adet olamayiz demi. Yada adet oluruz yumurtamiz mi çatlamaz! Yumurta çatlamazsada gebelik olmaz demi.?
hayırlı olsun çok sevindim. rabbim sağsağlim kucağına lamayı nasip etsin inşallah, geçen hafta konuşmuştuk. br gün arayla iğne olmuştuk sizinle hatırlarsanız, ben çok ümitsizdim ama sizden ümitlenmitim. bende hala bekliyorum. hamile olduğunuzu görünce iyice ümitlendim şimdi ben de bu gün adetimin 3 günü ama olmadım daha hiçbir belirti de yok, kasıklarda ara ara batma dışındaÖyl
saol canım .
hayırlı olsun çok sevindim. rabbim sağsağlim kucağına lamayı nasip etsin inşallah, geçen hafta konuşmuştuk. br gün arayla iğne olmuştuk sizinle hatırlarsanız, ben çok ümitsizdim ama sizden ümitlenmitim. bende hala bekliyorum. hamile olduğunuzu görünce iyice ümitlendim şimdi ben de bu gün adetimin 3 günü ama olmadım daha hiçbir belirti de yok, kasıklarda ara ara batma dışında
inşallah canım, yapmadım. daha doğrusu şöyle eğer varsa kanda çıkar diye düşünerek geçen hafta pazartesi günü kan testi vermiştim ama negatif çıktı. adetim geçince birde şimdi senin hamile olduğunu öğrenince çok umutlandım. biliyorsun benimki imkansız gibi birşeydi imkansız başarmış olacam eğer hamileysem :)Saol canım Rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah. test yaptınmı peki
Evet canım ciddi kabızım :)) ilaç kullanmamayı tercih ettim bende,kayısı yiyorum bol bol bide bol bol su.. Böyle idare edicem artık. Kilo almadım 2 kilo verdim hattayeşimcim kabızlıkla aran nasıl doktorum daha ilerki dönemde daha çok olucak o yüzden o zaman ilaç verirrim şuan kullanma dedi ama yok midem çalışmıyor sanki yediğim ya kusuyorum ya erimiyor.
zaten az yiyorum. senin karnında belinde toparlanma varmı benim düne kadar yoktu ama sanki başlıyor gibi. 2.5 aylık olduk 3. aya doğru gidiyoruz hayırlısıyla bakalım :)
ben kilo hiççç almadım ama sanki karnım toarlanıcak gibi bebeişten galiba:) doktorum rahim iyice büyüyor dedi :) iki haafta sonra 3. ayı doldurcağız inşallah:)
lavincim yeni gördüm hafta sonu yoktum.çok üzüldüm canım.bugün sonucunu aldınmı ne yaptın?
Lavin kaç olmuş hcg değerin ?
@_Lavin _ senden haber bekliyoruz kuzum
Lavininimm noldu sonuç,meraktayımm..
ayyy ben kasyısıda yiyemiyorum görsem kusuyorumEvet canım ciddi kabızım :)) ilaç kullanmamayı tercih ettim bende,kayısı yiyorum bol bol bide bol bol su.. Böyle idare edicem artık. Kilo almadım 2 kilo verdim hattamide bulantım çoktu hçbişey yiyemiyodum bu ara biraz iyiyim ama :) kilo alıcaz artık yavaş yavaş... Benim alt karın bölgemde hafif sertlik var zaten rahmin büyüyor dedi doktor,göbüşümde yok hemen belli oluyor o yüzden..
Kızlar geldim kafam karman çorman
Perşembe 1134 olan beta hcg değerim bugün 1090 olmuş. Yatay seyrediyor. Dış gebelik ihtimali çok yüksek dedi doktor. Sonra vajinal ultrasondan bakınca çok enteresan bir şey oldu. Rahim içinde kese var, sol overde de kist de olabilir kese de ama bir şey daha var. Doktor da şaşırdı. Sadece labravuar sonucuna göre dış gebelik deyip düşük iğnesi vermek istemiyorum, rahim içi gebelik de olabilir dedi. Çarşambaya tekrar beta hcg ve ultrason olacağım. Doktor neredeyse yatırıyordu hastaneye sonradan evimin yakın olduğunu öğrenince vazgeçti.
Halim bu kızlar. Anlamıyorum ne olduğunu, doktor da acele karar vermeyi istemedi. Rahim içi gebelikse boşuna sonlandırmış oluruz emin olalım dedi. Hiç duymadığım bir şey başıma geldi anlayacağınız.
Bu arada azar azar kanamam da var. Bana dua edin kızlar, gebe arkadaşlarım sizleri korkutmamak adına yazmak istemezdim aslında ama çok merak edip ilgilendiniz benimle, Allah razı olsun, o yüzden yazıyorum.
Canım senin bebik pek bi nazli çıktı inşallah hayırlısıyla seni birakmayacak Rabbim hayırlısı neyse onu versin evet ama olumsuz bir his yok bende seninle ilgili
canım benimmmm rabbim ol derse herşey olur. neyse rahimdede gördüğü belki bebeiştir du bakalım umut kesilmez yinede ama durumunda herhangi bir değişiklik olursa yani anaman artarsa doktora hemen git canımKızlar geldim kafam karman çorman
Perşembe 1134 olan beta hcg değerim bugün 1090 olmuş. Yatay seyrediyor. Dış gebelik ihtimali çok yüksek dedi doktor. Sonra vajinal ultrasondan bakınca çok enteresan bir şey oldu. Rahim içinde kese var, sol overde de kist de olabilir kese de ama bir şey daha var. Doktor da şaşırdı. Sadece labravuar sonucuna göre dış gebelik deyip düşük iğnesi vermek istemiyorum, rahim içi gebelik de olabilir dedi. Çarşambaya tekrar beta hcg ve ultrason olacağım. Doktor neredeyse yatırıyordu hastaneye sonradan evimin yakın olduğunu öğrenince vazgeçti.
Halim bu kızlar. Anlamıyorum ne olduğunu, doktor da acele karar vermeyi istemedi. Rahim içi gebelikse boşuna sonlandırmış oluruz emin olalım dedi. Hiç duymadığım bir şey başıma geldi anlayacağınız.
Bu arada azar azar kanamam da var. Bana dua edin kızlar, gebe arkadaşlarım sizleri korkutmamak adına yazmak istemezdim aslında ama çok merak edip ilgilendiniz benimle, Allah razı olsun, o yüzden yazıyorum.
canım benimmmm rabbim ol derse herşey olur. neyse rahimdede gördüğü belki bebeiştir du bakalım umut kesilmez yinede ama durumunda herhangi bir değişiklik olursa yani anaman artarsa doktora hemen git canım
streslisindir ama herşey yoluna girecektir inşallahElbette Rabbimin bir bildiği var ki bunları yaşıyorum. Şimdilik kanamam aynı gibi.
Canımm hakkında hayırlısı olsun.. Kese var ama artış az diyosun,kanama başladı diyosun..bi yandanda hala umut var demekki diyorum.. Çarşamba ola hayr ola..Kızlar geldim kafam karman çorman
Çok iyi anlıyorum o yiyememe durumunu :)) yoğurt kefir yiyebiliyorsan onları dene.. Benim yemekle aram yok meyve yoğurt kuruyemiş yiyorum. Kayısı iyi geldi bana,sende kefiri dene onada iyi diyorlar. Birde ananas yiyorum canım günde 1 dilim,sindirim sistemi için çok faydalıayyy ben kasyısıda yiyemiyorum görsem kusuyorum
suyun tadıda bi garip geliyor ama zorla içiyorum . kilo almadan da göbek oluşurmuş rahim büyüyyünce benim sanırm büyümeye başladı benimde göbeğim yok düpdüzdür karnım normalde ama iki gündür hafif bi büyüme var kilom aynı hala ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?