2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım bu gece çok dua et. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah dış gebelik falan değildir ya. Bende dua edicem sana bu gece bol bol

evet kefiri dediler içicem inşallah :)
ya midemde sanki taş var dolu gibi . ama bir yandan açlık olunca guruldar ya öyle nasıl oluyor anlamıyorum bebeiş büyüdüğü için mi dolu hissediyorum acaba?:)

Neden imkansız ki canım. Öyle düşünme o zaman erken yapmışsın bence atık yapsan çıkar 3gün geçmiş . Hadi idrar testi yap buraya atta bakalım

Yumurta catlamazsa gebelik olmaz ama adet olursun yine böyle bir dusuncen varsa ovulasyon testi kullan canım emin olursun yumurtladigindan
Anladim canim çok sagol. 3 ay sonra düğünüm varda bende düğünden önce bilgi edinmek istedim. Ovulasyon testini eczaneden mi alıyoruz.

Neden imkansız ki canım. Öyle düşünme o zaman erken yapmışsın bence atık yapsan çıkar 3gün geçmiş . Hadi idrar testi yap buraya atta bakalım
inşallah canım, bu gün eve giderken alıcam yarın atarım artık güzel haberleri bende buraya yazmayı öyle çok istiyorum ki :)

evet kefiri dediler içicem inşallah :)
ya midemde sanki taş var dolu gibi . ama bir yandan açlık olunca guruldar ya öyle nasıl oluyor anlamıyorum bebeiş büyüdüğü için mi dolu hissediyorum acaba?:)
Hazımsızlıktan bence.. Bebiş daha çok küçÜk rahim büyüyor ama biz farkedemeyiz daha. Sen acil kefire başla hem çok faydalı,ananası dene,probiyotik yoğurt ye. Bide yürüyüş yap tamamdır bu iş :))

Canım ya gerçekten yaşayan bilir zor bi süreç tabi daha kötülerinde var deyip şükretmek lazım inş hayırlı bi şekilde sağlıkla geçer

ayy rahim büyüdüğü için göbüşümüz büyüyecek dimii:)
tamam canım yürüyş yapıyorum ama diğerlerinede başlayacam:)

RABBİM ŞU MÜBAREK GÜNDE HAKKINDA NE HAYIRLI İSE ONU NASİP ETSİN ARKADAŞIM

Merhaba, ben de yeni katıldım aranıza.
Yıllardır takıp edıyorum forumu ama artık yazmanın vaktı geldi.
Ben de şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu sene içerisinde inş yeniden hamile kalmak için çabalıyorum.
Adetime doğru belirtileri hissediyorum ama bakıyorum yıne kanama var.
Kızlar umarım biraz kafam dağılır burda, hatta bir mail grubu bile yapabilirz:)

En kısa zamanda gelsin bebişin inşallah :) burası uğurlu topik,gelen hamile kalıyor :))

Anladim canim çok sagol. 3 ay sonra düğünüm varda bende düğünden önce bilgi edinmek istedim. Ovulasyon testini eczaneden mi alıyoruz.

Eczanelerde çok pahalı oluyor inteenetten bak istersen ama daha evlenmemissin bile bu ne acele böyle merak etme yumurtluyorsundur mutlaka akıntı takibi yapmiyorsan anlamamissindir çünkü öyle oluk oluk gelmiyor

Eczanelerde çok pahalı oluyor inteenetten bak istersen ama daha evlenmemissin bile bu ne acele böyle merak etme yumurtluyorsundur mutlaka akıntı takibi yapmiyorsan anlamamissindir çünkü öyle oluk oluk gelmiyor

Ben n11.com dan almıştım. Hamilelik testleri ile birlikte uygun fıyata satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…