- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Kızlar geldim kafam karman çorman
Perşembe 1134 olan beta hcg değerim bugün 1090 olmuş. Yatay seyrediyor. Dış gebelik ihtimali çok yüksek dedi doktor. Sonra vajinal ultrasondan bakınca çok enteresan bir şey oldu. Rahim içinde kese var, sol overde de kist de olabilir kese de ama bir şey daha var. Doktor da şaşırdı. Sadece labravuar sonucuna göre dış gebelik deyip düşük iğnesi vermek istemiyorum, rahim içi gebelik de olabilir dedi. Çarşambaya tekrar beta hcg ve ultrason olacağım. Doktor neredeyse yatırıyordu hastaneye sonradan evimin yakın olduğunu öğrenince vazgeçti.
Halim bu kızlar. Anlamıyorum ne olduğunu, doktor da acele karar vermeyi istemedi. Rahim içi gebelikse boşuna sonlandırmış oluruz emin olalım dedi. Hiç duymadığım bir şey başıma geldi anlayacağınız.
Bu arada azar azar kanamam da var. Bana dua edin kızlar, gebe arkadaşlarım sizleri korkutmamak adına yazmak istemezdim aslında ama çok merak edip ilgilendiniz benimle, Allah razı olsun, o yüzden yazıyorum.
evet kefiri dediler içicem inşallah :)Çok iyi anlıyorum o yiyememe durumunu :)) yoğurt kefir yiyebiliyorsan onları dene.. Benim yemekle aram yok meyve yoğurt kuruyemiş yiyorum. Kayısı iyi geldi bana,sende kefiri dene onada iyi diyorlar. Birde ananas yiyorum canım günde 1 dilim,sindirim sistemi için çok faydalı
inşallah canım, yapmadım. daha doğrusu şöyle eğer varsa kanda çıkar diye düşünerek geçen hafta pazartesi günü kan testi vermiştim ama negatif çıktı. adetim geçince birde şimdi senin hamile olduğunu öğrenince çok umutlandım. biliyorsun benimki imkansız gibi birşeydi imkansız başarmış olacam eğer hamileysem :)
Anladim canim çok sagol. 3 ay sonra düğünüm varda bende düğünden önce bilgi edinmek istedim. Ovulasyon testini eczaneden mi alıyoruz.Yumurta catlamazsa gebelik olmaz ama adet olursun yine böyle bir dusuncen varsa ovulasyon testi kullan canım emin olursun yumurtladigindan
inşallah canım, bu gün eve giderken alıcam yarın atarım artık güzel haberleri bende buraya yazmayı öyle çok istiyorum ki :)Neden imkansız ki canım. Öyle düşünme o zaman erken yapmışsın bence atık yapsan çıkar 3gün geçmiş . Hadi idrar testi yap buraya atta bakalım
Hazımsızlıktan bence.. Bebiş daha çok küçÜk rahim büyüyor ama biz farkedemeyiz daha. Sen acil kefire başla hem çok faydalı,ananası dene,probiyotik yoğurt ye. Bide yürüyüş yap tamamdır bu iş :))evet kefiri dediler içicem inşallah :)
ya midemde sanki taş var dolu gibi . ama bir yandan açlık olunca guruldar ya öyle nasıl oluyor anlamıyorum bebeiş büyüdüğü için mi dolu hissediyorum acaba?:)
inşallah canım, bu gün eve giderken alıcam yarın atarım artık güzel haberleri bende buraya yazmayı öyle çok istiyorum ki :)
Canım ya gerçekten yaşayan bilir zor bi süreç tabi daha kötülerinde var deyip şükretmek lazım inş hayırlı bi şekilde sağlıkla geçerAğlayasım geldi bende ilk bebeğimi kaybettğim için çok iyi anlıyorum seni. İnşallah bu sefer yüzümüz güler canım .bu gece banada dua et aynı şeyleri yaşamaktn çok korkuyorum . Sağlıcakla gelsin bebeğin inşallah
ayy rahim büyüdüğü için göbüşümüz büyüyecek dimii:)Hazımsızlıktan bence.. Bebiş daha çok küçÜk rahim büyüyor ama biz farkedemeyiz daha. Sen acil kefire başla hem çok faydalı,ananası dene,probiyotik yoğurt ye. Bide yürüyüş yap tamamdır bu iş :))
RABBİM ŞU MÜBAREK GÜNDE HAKKINDA NE HAYIRLI İSE ONU NASİP ETSİN ARKADAŞIMKızlar geldim kafam karman çorman
Perşembe 1134 olan beta hcg değerim bugün 1090 olmuş. Yatay seyrediyor. Dış gebelik ihtimali çok yüksek dedi doktor. Sonra vajinal ultrasondan bakınca çok enteresan bir şey oldu. Rahim içinde kese var, sol overde de kist de olabilir kese de ama bir şey daha var. Doktor da şaşırdı. Sadece labravuar sonucuna göre dış gebelik deyip düşük iğnesi vermek istemiyorum, rahim içi gebelik de olabilir dedi. Çarşambaya tekrar beta hcg ve ultrason olacağım. Doktor neredeyse yatırıyordu hastaneye sonradan evimin yakın olduğunu öğrenince vazgeçti.
Halim bu kızlar. Anlamıyorum ne olduğunu, doktor da acele karar vermeyi istemedi. Rahim içi gebelikse boşuna sonlandırmış oluruz emin olalım dedi. Hiç duymadığım bir şey başıma geldi anlayacağınız.
Bu arada azar azar kanamam da var. Bana dua edin kızlar, gebe arkadaşlarım sizleri korkutmamak adına yazmak istemezdim aslında ama çok merak edip ilgilendiniz benimle, Allah razı olsun, o yüzden yazıyorum.
En kısa zamanda gelsin bebişin inşallah :) burası uğurlu topik,gelen hamile kalıyor :))Merhaba, ben de yeni katıldım aranıza.
Yıllardır takıp edıyorum forumu ama artık yazmanın vaktı geldi.
Ben de şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu sene içerisinde inş yeniden hamile kalmak için çabalıyorum.
Adetime doğru belirtileri hissediyorum ama bakıyorum yıne kanama var.
Kızlar umarım biraz kafam dağılır burda, hatta bir mail grubu bile yapabilirz:)
En kısa zamanda gelsin bebişin inşallah :) burası uğurlu topik,gelen hamile kalıyor :))
Sağlıkla gelsin bebişin,bat tarihi verağzında bal damlıyor tatlımm : inş)
Sağlıkla gelsin bebişin,bat tarihi vercnntrm 'e. Listeye eklesin seni,bizde bakalım ne oluyor ne bitiyor :)
Anladim canim çok sagol. 3 ay sonra düğünüm varda bende düğünden önce bilgi edinmek istedim. Ovulasyon testini eczaneden mi alıyoruz.
Eczanelerde çok pahalı oluyor inteenetten bak istersen ama daha evlenmemissin bile bu ne acele böyle merak etme yumurtluyorsundur mutlaka akıntı takibi yapmiyorsan anlamamissindir çünkü öyle oluk oluk gelmiyor
Adet bitişi mi/başlangıcı mı o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?