2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

haaa tamamm 10 -12 haziran arasında olması lazım.
Yine belirtiler hissediyorum ama heycanlanmak istemıyorum. Sonra o kanı görünce dehşete düşüyorum.

haaa tamamm 10 -12 haziran arasında olması lazım.
Yine belirtiler hissediyorum ama heycanlanmak istemıyorum. Sonra o kanı görünce dehşete düşüyorum.
Kafana takma canım,ozaman olmuyor işte. Düşünme bırak akışına.. Ben 2. Denemede hamile kaldım,ilk denediğim ay bütün belirtiler vardı :) hamileliğe yoruyordum herşeyi çünkü aklımda hep o vardı,ama adet günü gelince hayal kırıklığı tabiki :)) sonraki ay söz verdim kendime düşünmek yok diye,bide tatile fln gittik tam denk geldi hiç düşünmeye fırsat olmadı,bide bakmışım ki hamişim :)) sende düşünme akışına bırak gelecek ozaman bebiş

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE
14. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
15. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE

16. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
17. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
18. purplebliss___________BAT 3 Haziran
19. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
20. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
21. new smiles __________BAT 12 Haziran
22. Cilekkavun _____________BAT 12 Haziran
23. aayna ______________BAT 13 Haziran
24. base2012____________BAT 13 Haziran
25. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
26. ekim2013___________BAT 21 Haziran
27. Ulytau_____________BAT 26 Haziran
28. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
29. mtkt________________BAT 28 Haziran

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

Hayirli kandiller kizlar:) gecen gün doktora gittik esimle muayene oldum ve urume tahlilleri yapildi çok şükür hicbir sikinti ve problem yok ağustosta kürtaj olduğum için doktor 3 ay bekleyelim dedi eğer hamile kalmazsan vajinaya ilacli ultrason filmi cekilcekmis ona gore tedavi gerekirse baslariz dedi çarşamba da eşim tahlil vericek perşembe gostericez dua edin ondada bi sikinti cikmaz yakin zamanda bebisimiz gelir bu arada unofolic verdi hamile kalmayi hizlandiriyomus ona basladim aranizda kullanan oldumu?

Vaaaaw ben de artık hamileyim çok entresan herhalde bebeği Gören'e kadar çok zor inanmak yada karnım çıkana kadar... Inş allah kavuşmayıda nasip eder

bakalım benim ismimin yanına da hamile diye yazılacak mı kasıklarım çok ağrıyor bugün

inşallah yazıcaz canım sakin kalmaya çalış stressiz bekle bakalım gelir bu ay inşallah bebeğin

çok güzel canım inşallah filme gerek kalmaz hamile kalırsın ozamana kadar

inşallah yazıcaz canım sakin kalmaya çalış stressiz bekle bakalım gelir bu ay inşallah bebeğin
cümlemize nasip etsin hayırlısıyla canım inşallah 2015 bitmeden listedeki herkes hamiş olur hayırlısıyla inş amin

Vaaaaw ben de artık hamileyim çok entresan herhalde bebeği Gören'e kadar çok zor inanmak yada karnım çıkana kadar... Inş allah kavuşmayıda nasip eder

:)) Amin canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın kokladığın günleri de yaşatsın inşallah

Aynen yaa bendee bide ilk bebeği kaybedince artık doğmadan inanamıycam heralde

Aynen yaa bendee bide ilk bebeği kaybedince artık doğmadan inanamıycam heralde

Canım ilk hamilelikte düşük riski herkeste daha yüksek zaten çoğu kişinin ilk hamileliği olumsuz sonuclaniyor malesef ama bunu unutun artık ikiniz de bu korku ve stresle bebeğinizi de uzersiniz bu defa sağ salim kucaginiza alacaksınız ikiniz de inşallah

Geçmiş olsun canım, dış gebelikte de rahim içi kese benzeri yapı görüldüğünü duymuştum umarım herhanhi bir şeye gerek kalmaz. ağrın filan olursa acile git hemen

iyi akşamlar herkese, dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 23.77 çıktı adetim 4 gün gecikmişti. bu değer normal mi bana bir yorum kızlar?

iyi akşamlar herkese, dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 23.77 çıktı adetim 4 gün gecikmişti. bu değer normal mi bana bir yorum kızlar?
Sonuca göre hamilesin :) yumurtlama gününü biliyormusun? Geç döllenme olabilir çünkü 4 gün gecikmeye göre düşük gibi. Ben 4gün kala yaptırdığımda 65 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…