Adetin olacağı tarih :) o tarih yaklaşınca sıkıştırıcaz seni :)Adet bitişi mi/başlangıcı mı o ?
Kafana takma canım,ozaman olmuyor işte. Düşünme bırak akışına.. Ben 2. Denemede hamile kaldım,ilk denediğim ay bütün belirtiler vardı :) hamileliğe yoruyordum herşeyi çünkü aklımda hep o vardı,ama adet günü gelince hayal kırıklığı tabiki :)) sonraki ay söz verdim kendime düşünmek yok diye,bide tatile fln gittik tam denk geldi hiç düşünmeye fırsat olmadı,bide bakmışım ki hamişim :)) sende düşünme akışına bırak gelecek ozaman bebişhaaa tamamm 10 -12 haziran arasında olması lazım.
Yine belirtiler hissediyorum ama heycanlanmak istemıyorum. Sonra o kanı görünce dehşete düşüyorum.
Vaaaaw ben de artık hamileyim çok entresan herhalde bebeği Gören'e kadar çok zor inanmak yada karnım çıkana kadar... Inş allah kavuşmayıda nasip ederBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE
14. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
15. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
16. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
17. rzombie _____________BAT 28 Mayıs
18. purplebliss___________BAT 3 Haziran
19. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
20. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
21. new smiles __________BAT 12 Haziran
22. Cilekkavun _____________BAT 12 Haziran
23. aayna ______________BAT 13 Haziran
24. base2012____________BAT 13 Haziran
25. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
26. ekim2013___________BAT 21 Haziran
27. Ulytau_____________BAT 26 Haziran
28. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
29. mtkt________________BAT 28 Haziran
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
AMİN HAYIRLISIYLA bana da dua edinVaaaaw ben de artık hamileyim çok entresan herhalde bebeği Gören'e kadar çok zor inanmak yada karnım çıkana kadar... Inş allah kavuşmayıda nasip eder
bakalım benim ismimin yanına da hamile diye yazılacak mı kasıklarım çok ağrıyor bugün
Hayirli kandiller kizlar:) gecen gün doktora gittik esimle muayene oldum ve urume tahlilleri yapildi çok şükür hicbir sikinti ve problem yok ağustosta kürtaj olduğum için doktor 3 ay bekleyelim dedi eğer hamile kalmazsan vajinaya ilacli ultrason filmi cekilcekmis ona gore tedavi gerekirse baslariz dedi çarşamba da eşim tahlil vericek perşembe gostericez dua edin ondada bi sikinti cikmaz yakin zamanda bebisimiz gelirbu arada unofolic verdi hamile kalmayi hizlandiriyomus ona basladim aranizda kullanan oldumu?
cümlemize nasip etsin hayırlısıyla canım inşallah 2015 bitmeden listedeki herkes hamiş olur hayırlısıyla inş amininşallah yazıcaz canım sakin kalmaya çalış stressiz bekle bakalım gelir bu ay inşallah bebeğin
Vaaaaw ben de artık hamileyim çok entresan herhalde bebeği Gören'e kadar çok zor inanmak yada karnım çıkana kadar... Inş allah kavuşmayıda nasip eder
Vaaaaw ben de artık hamileyim çok entresan herhalde bebeği Gören'e kadar çok zor inanmak yada karnım çıkana kadar... Inş allah kavuşmayıda nasip eder
Aynen yaa bendee bide ilk bebeği kaybedince artık doğmadan inanamıycam heralde
İnşallah canim tesekkur ederim dualarim sizinle banada dua edin
Geçmiş olsun canım, dış gebelikte de rahim içi kese benzeri yapı görüldüğünü duymuştum umarım herhanhi bir şeye gerek kalmaz. ağrın filan olursa acile git hemenKızlar geldim kafam karman çorman
Perşembe 1134 olan beta hcg değerim bugün 1090 olmuş. Yatay seyrediyor. Dış gebelik ihtimali çok yüksek dedi doktor. Sonra vajinal ultrasondan bakınca çok enteresan bir şey oldu. Rahim içinde kese var, sol overde de kist de olabilir kese de ama bir şey daha var. Doktor da şaşırdı. Sadece labravuar sonucuna göre dış gebelik deyip düşük iğnesi vermek istemiyorum, rahim içi gebelik de olabilir dedi. Çarşambaya tekrar beta hcg ve ultrason olacağım. Doktor neredeyse yatırıyordu hastaneye sonradan evimin yakın olduğunu öğrenince vazgeçti.
Halim bu kızlar. Anlamıyorum ne olduğunu, doktor da acele karar vermeyi istemedi. Rahim içi gebelikse boşuna sonlandırmış oluruz emin olalım dedi. Hiç duymadığım bir şey başıma geldi anlayacağınız.
Bu arada azar azar kanamam da var. Bana dua edin kızlar, gebe arkadaşlarım sizleri korkutmamak adına yazmak istemezdim aslında ama çok merak edip ilgilendiniz benimle, Allah razı olsun, o yüzden yazıyorum.
Amin inş ben buradaki listeden direk dua edicem hem Unutmayız garanti olur:)) Amin canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın kokladığın günleri de yaşatsın inşallah
Sonuca göre hamilesin :) yumurtlama gününü biliyormusun? Geç döllenme olabilir çünkü 4 gün gecikmeye göre düşük gibi. Ben 4gün kala yaptırdığımda 65 çıkmıştı.iyi akşamlar herkese, dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 23.77 çıktı adetim 4 gün gecikmişti. bu değer normal mi bana bir yorum kızlar?
Hamilesin gözün aydıniyi akşamlar herkese, dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 23.77 çıktı adetim 4 gün gecikmişti. bu değer normal mi bana bir yorum kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?