Akinti takibi yapiyorum akintim olur ama bu yapişkan akintiya hiç denk gelmedim yada belkide kacirdim gözden.Eczanelerde çok pahalı oluyor inteenetten bak istersen ama daha evlenmemissin bile bu ne acele böyle merak etme yumurtluyorsundur mutlaka akıntı takibi yapmiyorsan anlamamissindir çünkü öyle oluk oluk gelmiyor
Hımmmm demek ki olabilir bir şeymiş. Ben hiç duymamıştım. Arada kaldım zaten doktor evde kendi düşmez, iğne desteğiyle düşüreceğiz dedi. Eltim de dış gebelik geçirmişti o evde düşürdü.Geçmiş olsun canım, dış gebelikte de rahim içi kese benzeri yapı görüldüğünü duymuştum umarım herhanhi bir şeye gerek kalmaz. ağrın filan olursa acile git hemen
Gebesin inşallsh canımmmm. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin.iyi akşamlar herkese, dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 23.77 çıktı adetim 4 gün gecikmişti. bu değer normal mi bana bir yorum kızlar?
İnşallah göreceğiz canımmm.bakalım benim ismimin yanına da hamile diye yazılacak mı kasıklarım çok ağrıyor bugün
hayırlısı canım umut etsem mi etmesem mi bilemiyorumİnşallah göreceğiz canımmm.
iyi akşamlar herkese, dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 23.77 çıktı adetim 4 gün gecikmişti. bu değer normal mi bana bir yorum kızlar?
4 gün gecikme icin düşük bir deger degil mı?Ohh maşallah birkaç gün beklemeye gerek kalmadan bu güzel günde bir güzel haber daha :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Hımmmm demek ki olabilir bir şeymiş. Ben hiç duymamıştım. Arada kaldım zaten doktor evde kendi düşmez, iğne desteğiyle düşüreceğiz dedi. Eltim de dış gebelik geçirmişti o evde düşürdü.
Ağrım regl gibi, ama çoğalırsa beklemeyeceğim hemen acile gideceğim.
4 gün gecikme icin düşük bir deger degil mı?
29 nisan son adet tarihimdi, bu ay beklemediğim adetim 28 mayıstı. 4 gündür her gün test yapıyordum sadece benim görebildiğim bir çizgi vardı, bugün sabahki hayali çizgiyi azcık eşimde gördü ondan sonra içim içime sığmaz oldu. testlerdeki o belli belirsiz çizgiden hamile olmayabileceğimi düşünüyordum kendimi buna hazırlamıştım, şimdi değeri aldım 23.77 ama bu seferde neden bu kadar düşük diye kendimi düşüncelerden alamıyorum. telefondaki uygulamalara göre 14 mayıs yumurtlama günümmüş, ama biz 23 mayıs a kadar çalışmalara devam etmiştik bu sebeple geç döllenme olabilir diyede düşünüyorum. Allahım şu güzel günde güzel sonuçlara uyandırsın bizi, hepimize sağlıkla doğacak bebişler nasip etsin inşallah
iyi akşamlar herkese, dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 23.77 çıktı adetim 4 gün gecikmişti. bu değer normal mi bana bir yorum kızlar?
Ayyyy son 2 gün.inşallah hamile hanesine adımı yazabilirizzzzBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE
14. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
15. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
16. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
17. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
18. purplebliss___________BAT 3 Haziran
19. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
20. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
21. new smiles __________BAT 12 Haziran
22. Cilekkavun _____________BAT 12 Haziran
23. aayna ______________BAT 13 Haziran
24. base2012____________BAT 13 Haziran
25. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
26. ekim2013___________BAT 21 Haziran
27. Ulytau_____________BAT 26 Haziran
28. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
29. mtkt________________BAT 28 Haziran
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
Canım baya geç yumurtlamışsın ama sen çatlatma iğnesi olmadınmı . Nasıl geç yumurtladın .
biz Aralık'tan beri deniyoruz, gecen ay eşimde bende gerekli muayeneleri olduk hicbir sıkıntı cikmadi ne benim yumurtlamam da ne de esimin sperm değerlerinde, hatta doktorlarımız yılınızı doldurmadan gelmeyin dediler. bu ayda boyle oldu iste, gec Döllenme oldugu icin düşüktür değerim degil mı, baska aksi bir durum yoktur?
Canım her türlü sağlıklı değil. Doktor açıklıkla söyledi. Beni listeden kaldırabilirsin yani.Canım yaa ben fazla mi hayalperest davraniyorum bilmiyorum ama sanki bir mucize olacak o bebek sağlıkla büyüyecek gibi geliyor bana hala ümit kesmiş değilim senden listeden kaldıramıyorum o yüzden
merhaba, sen ilaç falan kullanarak mı hamile kaldın yoksa kendiliğinden mi oldu?Doktora gösterdin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?