bizim topik gene ıssızları oynuyomerhaba kızlarrr ben geldimmm:)
ayy evet galiba:) nasılsın neler yapıyorsun bakalım :)bizim topik gene ıssızları oynuyo
ayy evet galiba:) nasılsın neler yapıyorsun bakalım :)
ben bir hafta önce gittim canım iki haftam kaldı 12. haftam biterken gidecem bakalım hayırlısı :)iyi ne olsun şafak saymaya devam , senin nasıl gidiyor gebelik en son ne zaman gittin doktora
Canım her türlü sağlıklı değil. Doktor açıklıkla söyledi. Beni listeden kaldırabilirsin yani.
En azından yeni bat verene kadar kalsın listede tabi seni rahatsız etmiyorsa?
Canım istersen kalsın, sorun değil. Bat vermeyi düşünmüyorum en azından 6 ay falan.
canım ümitsiz olma sakın. ben senin yaşadığını yaşadım ve uzun bir süreçti hem dış gebelik çıktı. çok zordu ama şükretki seninki rahimde sanırım. kese görünmüş çünkü. inşallah bu gebelik sonlanırsa yine gebe kalırsın.Canım istersen kalsın, sorun değil. Bat vermeyi düşünmüyorum en azından 6 ay falan.
Lavin hayırlısıyla şu durumu atlat sonra canımcım birkaç ay belki dinlenirsin sonra hamiş olursun canım moralini bozma kuzum önce senin sağlığın şu durumdacanım ümitsiz olma sakın. ben senin yaşadığını yaşadım ve uzun bir süreçti hem dış gebelik çıktı. çok zordu ama şükretki seninki rahimde sanırım. kese görünmüş çünkü. inşallah bu gebelik sonlanırsa yine gebe kalırsın.
merhabalar hanımlarr ctrm benimde batı silermesin tatlım ben hala tam anlamı ile temizleneledim
adet kesilmiyor
Cnm çok sağol öncelikle. Doktor heterotopik gebeliktn şüpleleniyor. Yani iç ve dış gebelik bir arada olabilirmiş. İkiz gebeliğin biri iç, diğeri dış olması.Ben de kaldım öyle. Şükür ağrım yok hala teşhisin kesinleşmesini bekliyorum.canım ümitsiz olma sakın. ben senin yaşadığını yaşadım ve uzun bir süreçti hem dış gebelik çıktı. çok zordu ama şükretki seninki rahimde sanırım. kese görünmüş çünkü. inşallah bu gebelik sonlanırsa yine gebe kalırsın.
yaaa ikiz olma ihtimali var demek. neyse canım Allah bidahakine saplıklı bir ikiz gebelik nasip eder inşallah. ne diyelim razı olmaktan başka çare yok. tekrarı olmasın inşallah.Cnm çok sağol öncelikle. Doktor heterotopik gebeliktn şüpleleniyor. Yani iç ve dış gebelik bir arada olabilirmiş. İkiz gebeliğin biri iç, diğeri dış olması.Ben de kaldım öyle. Şükür ağrım yok hala teşhisin kesinleşmesini bekliyorum.
Amin canım Allah bu dertle sınamasın bizi bir daha.yaaa ikiz olma ihtimali var demek. neyse canım Allah bidahakine saplıklı bir ikiz gebelik nasip eder inşallah. ne diyelim razı olmaktan başka çare yok. tekrarı olmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?