2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

iyi ne olsun şafak saymaya devam , senin nasıl gidiyor gebelik en son ne zaman gittin doktora
ben bir hafta önce gittim canım iki haftam kaldı 12. haftam biterken gidecem bakalım hayırlısı :)
koku hassasiyetim halen devam ediyor bakalım :)

Canım istersen kalsın, sorun değil. Bat vermeyi düşünmüyorum en azından 6 ay falan.
canım ümitsiz olma sakın. ben senin yaşadığını yaşadım ve uzun bir süreçti hem dış gebelik çıktı. çok zordu ama şükretki seninki rahimde sanırım. kese görünmüş çünkü. inşallah bu gebelik sonlanırsa yine gebe kalırsın.

Lavin hayırlısıyla şu durumu atlat sonra canımcım birkaç ay belki dinlenirsin sonra hamiş olursun canım moralini bozma kuzum önce senin sağlığın şu durumda

merhabalar hanımlarr ctrm benimde batı silermesin tatlım ben hala tam anlamı ile temizleneledim
adet kesilmiyor

Selamlar kızlar evet bugün bat günümdü... Çok şükür pozitife gördük acaba Dr ne zaman gitsem 6. Haftada gitsem nasıl olur.. 15 Haziran gibi.. Çünki burada hemen alttan bakıyor karından değil

Cnm çok sağol öncelikle. Doktor heterotopik gebeliktn şüpleleniyor. Yani iç ve dış gebelik bir arada olabilirmiş. İkiz gebeliğin biri iç, diğeri dış olması.Ben de kaldım öyle. Şükür ağrım yok hala teşhisin kesinleşmesini bekliyorum.

yaaa ikiz olma ihtimali var demek. neyse canım Allah bidahakine saplıklı bir ikiz gebelik nasip eder inşallah. ne diyelim razı olmaktan başka çare yok. tekrarı olmasın inşallah.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. 10 aylık evliyim ve vajinismustum. yaklaşık 20 gün önce yendim şükürler olsun ki. yendiğimden beri her iki güne bir birliktelik yaşadık. bat 4 haziran ama sabırsızlanıyorum acaba hamile kalmiş olabilir miyim ki test yapsam erken mi daha. yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…