bat a az kalmış çıkma ihtimali var ama bence sen yinede bekle 3 gün :)merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. 10 aylık evliyim ve vajinismustum. yaklaşık 20 gün önce yendim şükürler olsun ki. yendiğimden beri her iki güne bir birliktelik yaşadık. bat 4 haziran ama sabırsızlanıyorum acaba hamile kalmiş olabilir miyim ki test yapsam erken mi daha. yardımcı olursanız sevinirim..
canım miyondan dolayı ameliyat olacağım ağustos sonu eylül başındaAllah Allah neden öyle ki dra gitmedin mi canım bu kadar zamanda bitmemesi normal değil
çıkma ihtimali varsa yapıvereyim hemenbat a az kalmış çıkma ihtimali var ama bence sen yinede bekle 3 gün :)
hayırlı olsun inşAllah bu arada
canım bünyeye göre değişiyor sanırım bende adet belirtileri olmadı hiç kasıklarımda iğne batması gibi batmalar oldu sadece bende adet tarihimden önce öğrendim, şidmi daha adetim geçeli iki gün oluyor şimdide göğüslerimde adet ağrısından daha farklı bi ağrı var uçları sızlıyor gibi böyle,çıkma ihtimali varsa yapıvereyim hemenbeklemekte çok zor dua ediyorum sürekli olmayayım diye. hayırlısı tabiki herşeyin. adet belirtileri de oluyor mu hamilelik varsa şayet
uçları geçen haftalardada acıyordu birde göğüslerimdeki damarlar daha belirgin oldu. herşeyi hamileliğe yoruyorum sürekli :) sen ne kadar önce yaptın canım testicanım bünyeye göre değişiyor sanırım bende adet belirtileri olmadı hiç kasıklarımda iğne batması gibi batmalar oldu sadece bende adet tarihimden önce öğrendim, şidmi daha adetim geçeli iki gün oluyor şimdide göğüslerimde adet ağrısından daha farklı bi ağrı var uçları sızlıyor gibi böyle,
belirtilerin varsa yap :)
ben işyeri hekimimden tesadüfen öğrendim başka birşey için gitmiştim hekimin yanına . öğrendiğimde adetime 4 gün vardı :) ve kanda çıktı testte değiluçları geçen haftalardada acıyordu birde göğüslerimdeki damarlar daha belirgin oldu. herşeyi hamileliğe yoruyorum sürekli :) sen ne kadar önce yaptın canım testi
benim kimseye güvenim yok arkadaşım. malesef kıskançlık olabilir. bizim çevredede var bunlar.kızlar benim şuan yaşadığım birşey var anlatıcam yorumunuz nedir bana biraz skıntı veriyor
şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum eşiminde benimde ailelerimiz burada değil. neyse benim teyzem dayım yaşadığım şehirdeler ama nedense beni sevdiklerini düşündüğüm halde kendi çocuklarda ben ve kardeşimin yaşndalar o yüzden mi olsa gerek biraz kıskançlık yapılıyor yaşantıma. neyse şimdi annemin yaşadığı yerdeki teyzemden benim hamile olduğumu duymuş burdaki teyzem ve beni aradı. hayırlı olsun ne kadarlık dedi ama sesi öyle garip ki hiç sevinmiş gibi değildi canım sıkıldı öyle soğuk konuşmasına. genelde yanına gittiğimizde bebek yokmu geç kalmayn falan diyenler ki ben daha 1.5 yıllık evliyim istemediğimi biliyorlardı. soran isteyen onlar gibiydi . şimdi ben hamileyim mutlu mutlu değilde komşunun çocuğunu sorar gibi kaç aylık dedi hayırlı olsun dedi bitti. normalde incik cincik herşeyi soran tiptendir. offf buda mı kıskançlık konusu oldu. neyse evine davet etti her zaman tüm akrabları toplar evinde davet etti ama hiç içimden gitmek gelmiyor offf . arayı soğutsammı yoksa nasıl davransam bilemedim . sizin yorumunuzu merak ediyorum ???
peki kaç çıkmıştı değerin canımben işyeri hekimimden tesadüfen öğrendim başka birşey için gitmiştim hekimin yanına . öğrendiğimde adetime 4 gün vardı :) ve kanda çıktı testte değil
alınganlık yapıyor olabilri misin acabakızlar benim şuan yaşadığım birşey var anlatıcam yorumunuz nedir bana biraz skıntı veriyor
şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum eşiminde benimde ailelerimiz burada değil. neyse benim teyzem dayım yaşadığım şehirdeler ama nedense beni sevdiklerini düşündüğüm halde kendi çocuklarda ben ve kardeşimin yaşndalar o yüzden mi olsa gerek biraz kıskançlık yapılıyor yaşantıma. neyse şimdi annemin yaşadığı yerdeki teyzemden benim hamile olduğumu duymuş burdaki teyzem ve beni aradı. hayırlı olsun ne kadarlık dedi ama sesi öyle garip ki hiç sevinmiş gibi değildi canım sıkıldı öyle soğuk konuşmasına. genelde yanına gittiğimizde bebek yokmu geç kalmayn falan diyenler ki ben daha 1.5 yıllık evliyim istemediğimi biliyorlardı. soran isteyen onlar gibiydi . şimdi ben hamileyim mutlu mutlu değilde komşunun çocuğunu sorar gibi kaç aylık dedi hayırlı olsun dedi bitti. normalde incik cincik herşeyi soran tiptendir. offf buda mı kıskançlık konusu oldu. neyse evine davet etti her zaman tüm akrabları toplar evinde davet etti ama hiç içimden gitmek gelmiyor offf . arayı soğutsammı yoksa nasıl davransam bilemedim . sizin yorumunuzu merak ediyorum ???
79 çıktıpeki kaç çıkmıştı değerin canım
bende anlam veremiyorum evet çevrem benimde biraz böyle güya seviyor gibiler ama soğuk nasılsabenim kimseye güvenim yok arkadaşım. malesef kıskançlık olabilir. bizim çevredede var bunlar.
davetine git baktın yine aynı şekilde davranıyor sende aranı açarsınkızlar benim şuan yaşadığım birşey var anlatıcam yorumunuz nedir bana biraz skıntı veriyor
işte ben hep kendime onu diyordum sevgiliyken eanlatırdım eşime şaşırırdı şimdi evlendik o bana kendisi diyor bunlar szi kıskanıyor diye. güya teyze olcakalınganlık yapıyor olabilri misin acaba
hmm anladımişte ben hep kendime onu diyordum sevgiliyken eanlatırdım eşime şaşırırdı şimdi evlendik o bana kendisi diyor bunlar szi kıskanıyor diye. güya teyze olcak
genelde yengeler yapar bunu ama teyzenin yapmasına şaşarım gerçekten canım. inşallah değildir. ama ben güvenemiyorum kimseye. ben halayım okadar seviyorum ki yeğenimin kötülüğünü asla istemem. ama eski nesil böyle değil canım. annelerimizin yaşındaki kadınlarda bir tuhaflık olduğunu düşünüyorum ben. bizdede aynı sorun eşimin tarafında var. 70 yaşındaki amca bile evlatlarıyla bizi nasıl kıskandıracağını bilemiyor. demekki bir kıskançlığı varki bastrmaya çalışıyor bunu. Allah ıslah etsin herkesi. sen boşver bebeiğini düşün, bayramda seyranda gidersin.bende anlam veremiyorum evet çevrem benimde biraz böyle güya seviyor gibiler ama soğuk nasılsa
öyle terettürlüyüm ki inanamazsınz yaaa başıma ağrı girdi bebeğimi üzmek istemiyorum ama ben üzülüyorum yabancı gibi davranmak düşünün biz ailelerimiz farklı şehirde olmasına rağmen şanlıyız teyzem dayım burda diyorduk. ama 5 aydır evine uğramamışım dayımın siz düşünün güya geriden bakan samimi der konuşmalaradavetine git baktın yine aynı şekilde davranıyor sende aranı açarsın
ayy ne güzel :) bu stresi yaşamadın demek. ben yapıcam testimi eve gideyim de ya herrü ya merrü :)ben işyeri hekimimden tesadüfen öğrendim başka birşey için gitmiştim hekimin yanına . öğrendiğimde adetime 4 gün vardı :) ve kanda çıktı testte değil
zaten ailem burda olmadığı halde aylarca görmüğyoruz . bizde onlar çaprırsa gitmek vardır normalde ama onlarda düşün aylardır çağırmıyorlar ailem burda yok dimi büyüklük yap gelin dehmm anladım
çok üzücü birşey anne yarısı onlar senin için nedne kıskanırlar ki :/
davetine git bakalım belki orada farklı davranır ama emin olursan da arayı soğut o zaman
aslında yaşadım yani geçen ay bekledim olmadı ama bu ay tuttu çok şükür Rabbim aratmadı. zaten adetim geçseydi hemen yapardım test :):):) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahayy ne güzel :) bu stresi yaşamadın demek. ben yapıcam testimi eve gideyim de ya herrü ya merrü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?