yani herşeylerini bizimle yaşt kzı ve erkek evladı var ben ve erkek kardeşimle kıyaslanıyoruz . RAbbime şükür herşeyimiz Allahım nasip etti onlardan iyi hemde bayağı iyi diye şaşkın bakıyorlar ve kıskançlık geliyor anlıyorum içlerinden kıyaslamaya çalışıyorlar kıyaslayamıyorlar bile. ama keşke aramasydı daha mutlu olcaktım soğuk bi hayırlı olsun deyip kaç aylk deyip görüşürüz demek te yuh yanigenelde yengeler yapar bunu ama teyzenin yapmasına şaşarım gerçekten canım. inşallah değildir. ama ben güvenemiyorum kimseye. ben halayım okadar seviyorum ki yeğenimin kötülüğünü asla istemem. ama eski nesil böyle değil canım. annelerimizin yaşındaki kadınlarda bir tuhaflık olduğunu düşünüyorum ben. bizdede aynı sorun eşimin tarafında var. 70 yaşındaki amca bile evlatlarıyla bizi nasıl kıskandıracağını bilemiyor. demekki bir kıskançlığı varki bastrmaya çalışıyor bunu. Allah ıslah etsin herkesi. sen boşver bebeiğini düşün, bayramda seyranda gidersin.
çok ilginç ya eş tarafı olsa yada yenge falan olsa anlarımda teyze dayı. neyse Allah ıslah etsin inşAllah ne denirki sen bebeğini düşün kendini üzme hiçbirşey içinzaten ailem burda olmadığı halde aylarca görmüğyoruz . bizde onlar çaprırsa gitmek vardır normalde ama onlarda düşün aylardır çağırmıyorlar ailem burda yok dimi büyüklük yap gelin de
off onların bu davranışları beni çook üzüyor. ayn şehirdeyiz ama yakın olmamız gerekirken bu sebepten uzağız ve her aradıklarında ne oluyor acab diyroum düşün .çok ilginç ya eş tarafı olsa yada yenge falan olsa anlarımda teyze dayı. neyse Allah ıslah etsin inşAllah ne denirki sen bebeğini düşün kendini üzme hiçbirşey için
ya canım bu arada konu ile alakasız olacak ama hamilelik takvimi nereden yapılıyor bende istiyorum öyle görmek
teyze olması şaşırtıcı canım. ama boşver bizimkide eşimin amcası ama yapıyor her gittiğimizde rahatsız ediyorlar bizi. eşim ve kardeşleri küçük bi yerde çok iyi üniversiteleri kazanmış. amcasıda İstanbula yerleşmiş ama çocukları çok okuyamamış. torpille oraya braya girmişler. bunun kıskançlığı var yan. haset eden çatlasın canım boşver sen. arkadaş arasınadad oluyor, bende bu aralar buna takığımyani herşeylerini bizimle yaşt kzı ve erkek evladı var ben ve erkek kardeşimle kıyaslanıyoruz . RAbbime şükür herşeyimiz Allahım nasip etti onlardan iyi hemde bayağı iyi diye şaşkın bakıyorlar ve kıskançlık geliyor anlıyorum içlerinden kıyaslamaya çalışıyorlar kıyaslayamıyorlar bile. ama keşke aramasydı daha mutlu olcaktım soğuk bi hayırlı olsun deyip kaç aylk deyip görüşürüz demek te yuh yani
yaptım canım sağoloff onların bu davranışları beni çook üzüyor. ayn şehirdeyiz ama yakın olmamız gerekirken bu sebepten uzağız ve her aradıklarında ne oluyor acab diyroum düşün .
canım hamileleik takvimi şöyle. hani kşisel bilgileriniz kısmı varya isminize tklayınca yukarda . oradan aşağıya doğru in yani kişisel bilgi doldurduğun yerde doğum tarihini soruyor oraya yazarsan hazırlanıyor hamilelik takvimin kaydet te olur
üzmemeye çalış kedndini canım. özellikle bebeğin için şuanda ,off onların bu davranışları beni çook üzüyor. ayn şehirdeyiz ama yakın olmamız gerekirken bu sebepten uzağız ve her aradıklarında ne oluyor acab diyroum düşün .
canım hamileleik takvimi şöyle. hani kşisel bilgileriniz kısmı varya isminize tklayınca yukarda . oradan aşağıya doğru in yani kişisel bilgi doldurduğun yerde doğum tarihini soruyor oraya yazarsan hazırlanıyor hamilelik takvimin kaydet te olur
canım miyondan dolayı ameliyat olacağım ağustos sonu eylül başında
Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip etsin, Rabbim aratmasın. kaç ay korunmadınız kaç ayda oldu bebişaslında yaşadım yani geçen ay bekledim olmadı ama bu ay tuttu çok şükür Rabbim aratmadı. zaten adetim geçseydi hemen yapardım test :):):) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
seninde bu mübarek ayda inşAllah gönlüne göre verir Hayırlısı ile .)
evet teyze bide dayı düşün görsen yüzüne gülüp lafı koyan cinsten . yani biz herşeyin RAbbimin izniyle en iyisinden alıyoruz oturuyoruz kalkıyoruz onlardaki haset kimsede yok yani . çünkü belli ben daha yakınken onlara sırf ben herşeyin en iyisini alıyorum diye benden uzaklaşıp benle yaşıt başka kuzenim var ona uzaklardı şimdi ona yakınlar . garip ya onun bebeği oldu benle aynı zamanda evlilerdi neredeyse neden benim olmazmış bak onun büyümüş vs vs. Allahım delircem yaaaa.teyze olması şaşırtıcı canım. ama boşver bizimkide eşimin amcası ama yapıyor her gittiğimizde rahatsız ediyorlar bizi. eşim ve kardeşleri küçük bi yerde çok iyi üniversiteleri kazanmış. amcasıda İstanbula yerleşmiş ama çocukları çok okuyamamış. torpille oraya braya girmişler. bunun kıskançlığı var yan. haset eden çatlasın canım boşver sen. arkadaş arasınadad oluyor, bende bu aralar buna takığım
ayy şimdi nasıl olcak off gitsem başka gitmesem başka of offfüzmemeye çalış kedndini canım. özellikle bebeğin için şuanda ,
kızlar benim şuan yaşadığım birşey var anlatıcam yorumunuz nedir bana biraz skıntı veriyor
şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum eşiminde benimde ailelerimiz burada değil. neyse benim teyzem dayım yaşadığım şehirdeler ama nedense beni sevdiklerini düşündüğüm halde kendi çocuklarda ben ve kardeşimin yaşndalar o yüzden mi olsa gerek biraz kıskançlık yapılıyor yaşantıma. neyse şimdi annemin yaşadığı yerdeki teyzemden benim hamile olduğumu duymuş burdaki teyzem ve beni aradı. hayırlı olsun ne kadarlık dedi ama sesi öyle garip ki hiç sevinmiş gibi değildi canım sıkıldı öyle soğuk konuşmasına. genelde yanına gittiğimizde bebek yokmu geç kalmayn falan diyenler ki ben daha 1.5 yıllık evliyim istemediğimi biliyorlardı. soran isteyen onlar gibiydi . şimdi ben hamileyim mutlu mutlu değilde komşunun çocuğunu sorar gibi kaç aylık dedi hayırlı olsun dedi bitti. normalde incik cincik herşeyi soran tiptendir. offf buda mı kıskançlık konusu oldu. neyse evine davet etti her zaman tüm akrabları toplar evinde davet etti ama hiç içimden gitmek gelmiyor offf . arayı soğutsammı yoksa nasıl davransam bilemedim . sizin yorumunuzu merak ediyorum ???
canım oluyor böyle şeyler malesef ki akraba değil akrep bazıları sokacak yer arıyorlar. ben mesela dayımda kaldım 4 sene yengem çok candan çok iyi davranırdı ama ne zaman ki ayaklarımın üstünde durdum çekemediler düğünüme gelmediler düşün yani. ben de beni gerçekten çıkarsız sevdiklerini düşünürdüm, çocukları gibi gördüklerini düşünürdüm ama öyle değilmiş.öyle terettürlüyüm ki inanamazsınz yaaa başıma ağrı girdi bebeğimi üzmek istemiyorum ama ben üzülüyorum yabancı gibi davranmak düşünün biz ailelerimiz farklı şehirde olmasına rağmen şanlıyız teyzem dayım burda diyorduk. ama 5 aydır evine uğramamışım dayımın siz düşünün güya geriden bakan samimi der konuşmalara
zaten herşeyden kıskançlığını hissettiriyor sağolsun. ama uzaktaki teyzemle annemlerin yannda diye aha sık telde görüşüyorum kiii. burdaki normalde bizde çağrılır eve öyle ziyarete gidilir .ama düşün 5 aydır çağırmadılar demek görüşmek istemiyorlar. o yüzden görüşmeyen yakın teyzem daha uzak bence .Canım benim bence kıskançlık değil de senin arayıp söylemeni beklemiş olabilir yani o yanı başındayken uzaktaki teyzenden öğrenmek moralini bozmustur bence ben teyzenin yerinde olsam alinirdim yani eminim o da alınmıştır ve o yüzden o şekilde konuşmuştur seninle bence arayı soğutma git ve normal her zamanki gibi davran eğer kıskançlık varsa gittiğinde anlarsın zaten ve o zaman nasıl davranacagina karar verirsin
ayyy evet tam da seninde öyle olmuş. ben ve erkek kardeşim ailelerimiz yardımcı olmadan işe girip bambaşka şehirlerde ayaklarımızın üstünde durabiliyoruz şükür bu bile battı. onların çozukları babası arabayla götürmezse bir yere gidemeyen cinsken biz herşeyi yappıyoruz diye gıcık oluyorlardı . ki onların çocuklarda bizim yaşıttalarcanım oluyor böyle şeyler malesef ki akraba değil akrep bazıları sokacak yer arıyorlar. ben mesela dayımda kaldım 4 sene yengem çok candan çok iyi davranırdı ama ne zaman ki ayaklarımın üstünde durdum çekemediler düğünüme gelmediler düşün yani. ben de beni gerçekten çıkarsız sevdiklerini düşünürdüm, çocukları gibi gördüklerini düşünürdüm ama öyle değilmiş.
sen yinede git bence ve bu görüşmeden sonra artık nasıl davranacağına karar verayy şimdi nasıl olcak off gitsem başka gitmesem başka of offf
sen yinede git bence ve bu görüşmeden sonra artık nasıl davranacağına karar ver[/QUOTE
inşallah bakalım nasıl geçicekse
Benim olumsuz malesef,bugün adet oldumBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
2. ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
3. pinkpisces___________BAT 8 Nisan__________HAMİLE
4. lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
5. MssBetty____________BAT 15 Nisan___________HAMİLE
6. kokulukalem _________BAT 16 Nisan___________HAMİLE
7. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
8. cimcim16____________BAT 28 Nisan___________HAMİLE
9. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
10. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
11. rizgar_miran_________BAT 28 Nisan__________HAMİLE
12. _Lavin_ ____________BAT 16 Mayıs___________HAMİLE
13. muallimbetul_________BAT 21 Mayıs___________HAMİLE
14. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
15. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
16. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
17. mihriban41___________BAT 15 Mayıs
18. purplebliss___________BAT 3 Haziran
19. ecrin gelsin___________BAT 4 Haziran
20. anneveoglusu__________BAT 11 Haziran
21. new smiles __________BAT 12 Haziran
22. Cilekkavun _____________BAT 12 Haziran
23. aayna ______________BAT 13 Haziran
24. base2012____________BAT 13 Haziran
25. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
26. ekim2013___________BAT 21 Haziran
27. Ulytau_____________BAT 26 Haziran
28. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
29. mtkt________________BAT 28 Haziran
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
zaten herşeyden kıskançlığını hissettiriyor sağolsun. ama uzaktaki teyzemle annemlerin yannda diye aha sık telde görüşüyorum kiii. burdaki normalde bizde çağrılır eve öyle ziyarete gidilir .ama düşün 5 aydır çağırmadılar demek görüşmek istemiyorlar. o yüzden görüşmeyen yakın teyzem daha uzak bence .
canımm sabah ilk idrarımla mı yapayım gidince yapayım mı hemenaslında yaşadım yani geçen ay bekledim olmadı ama bu ay tuttu çok şükür Rabbim aratmadı. zaten adetim geçseydi hemen yapardım test :):):) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
seninde bu mübarek ayda inşAllah gönlüne göre verir Hayırlısı ile .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?