2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yani herşeylerini bizimle yaşt kzı ve erkek evladı var ben ve erkek kardeşimle kıyaslanıyoruz . RAbbime şükür herşeyimiz Allahım nasip etti onlardan iyi hemde bayağı iyi diye şaşkın bakıyorlar ve kıskançlık geliyor anlıyorum içlerinden kıyaslamaya çalışıyorlar kıyaslayamıyorlar bile. ama keşke aramasydı daha mutlu olcaktım soğuk bi hayırlı olsun deyip kaç aylk deyip görüşürüz demek te yuh yani

zaten ailem burda olmadığı halde aylarca görmüğyoruz . bizde onlar çaprırsa gitmek vardır normalde ama onlarda düşün aylardır çağırmıyorlar ailem burda yok dimi büyüklük yap gelin de
çok ilginç ya eş tarafı olsa yada yenge falan olsa anlarımda teyze dayı. neyse Allah ıslah etsin inşAllah ne denirki sen bebeğini düşün kendini üzme hiçbirşey için

ya canım bu arada konu ile alakasız olacak ama hamilelik takvimi nereden yapılıyor bende istiyorum öyle görmek

off onların bu davranışları beni çook üzüyor. ayn şehirdeyiz ama yakın olmamız gerekirken bu sebepten uzağız ve her aradıklarında ne oluyor acab diyroum düşün .
canım hamileleik takvimi şöyle. hani kşisel bilgileriniz kısmı varya isminize tklayınca yukarda . oradan aşağıya doğru in yani kişisel bilgi doldurduğun yerde doğum tarihini soruyor oraya yazarsan hazırlanıyor hamilelik takvimin kaydet te olur

teyze olması şaşırtıcı canım. ama boşver bizimkide eşimin amcası ama yapıyor her gittiğimizde rahatsız ediyorlar bizi. eşim ve kardeşleri küçük bi yerde çok iyi üniversiteleri kazanmış. amcasıda İstanbula yerleşmiş ama çocukları çok okuyamamış. torpille oraya braya girmişler. bunun kıskançlığı var yan. haset eden çatlasın canım boşver sen. arkadaş arasınadad oluyor, bende bu aralar buna takığım

yaptım canım sağol

üzmemeye çalış kedndini canım. özellikle bebeğin için şuanda ,

Allah razı olsun canım isteyen herkese nasip etsin, Rabbim aratmasın. kaç ay korunmadınız kaç ayda oldu bebiş

evet teyze bide dayı düşün görsen yüzüne gülüp lafı koyan cinsten . yani biz herşeyin RAbbimin izniyle en iyisinden alıyoruz oturuyoruz kalkıyoruz onlardaki haset kimsede yok yani . çünkü belli ben daha yakınken onlara sırf ben herşeyin en iyisini alıyorum diye benden uzaklaşıp benle yaşıt başka kuzenim var ona uzaklardı şimdi ona yakınlar . garip ya onun bebeği oldu benle aynı zamanda evlilerdi neredeyse neden benim olmazmış bak onun büyümüş vs vs. Allahım delircem yaaaa.

Canım benim bence kıskançlık değil de senin arayıp söylemeni beklemiş olabilir yani o yanı başındayken uzaktaki teyzenden öğrenmek moralini bozmustur bence ben teyzenin yerinde olsam alinirdim yani eminim o da alınmıştır ve o yüzden o şekilde konuşmuştur seninle bence arayı soğutma git ve normal her zamanki gibi davran eğer kıskançlık varsa gittiğinde anlarsın zaten ve o zaman nasıl davranacagina karar verirsin

canım oluyor böyle şeyler malesef ki akraba değil akrep bazıları sokacak yer arıyorlar. ben mesela dayımda kaldım 4 sene yengem çok candan çok iyi davranırdı ama ne zaman ki ayaklarımın üstünde durdum çekemediler düğünüme gelmediler düşün yani. ben de beni gerçekten çıkarsız sevdiklerini düşünürdüm, çocukları gibi gördüklerini düşünürdüm ama öyle değilmiş.

zaten herşeyden kıskançlığını hissettiriyor sağolsun. ama uzaktaki teyzemle annemlerin yannda diye aha sık telde görüşüyorum kiii. burdaki normalde bizde çağrılır eve öyle ziyarete gidilir .ama düşün 5 aydır çağırmadılar demek görüşmek istemiyorlar. o yüzden görüşmeyen yakın teyzem daha uzak bence .

ayyy evet tam da seninde öyle olmuş. ben ve erkek kardeşim ailelerimiz yardımcı olmadan işe girip bambaşka şehirlerde ayaklarımızın üstünde durabiliyoruz şükür bu bile battı. onların çozukları babası arabayla götürmezse bir yere gidemeyen cinsken biz herşeyi yappıyoruz diye gıcık oluyorlardı . ki onların çocuklarda bizim yaşıttalar

Benim olumsuz malesef,bugün adet oldum

Ya tabi sen daha iyi tanıyorsun ben sadece ilk yazdığına göre cevap verdim sen bilirsin kuzum nasıl davranacagini iyi düşün öyle karar ver ama bence bu kadar çabuk kestirip atma zaten sık gorusmuyormussunuz madem şimdi bir git olacaklari izle bir daha da doğumdan önce gormezsin muhtemelen dediğin gibiyse büyük olan o ama boşver büyüklük sende kalsın

canımm sabah ilk idrarımla mı yapayım gidince yapayım mı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…