Benim olumsuz malesef,bugün adet oldum
evet oraya gidince sorularıyla ayrıntı sormalarıyla sıkıştırıyorlar hep bide neden görüüşmüyoruz diyorlar Allahım yaa .Ya tabi sen daha iyi tanıyorsun ben sadece ilk yazdığına göre cevap verdim sen bilirsin kuzum nasıl davranacagini iyi düşün öyle karar ver ama bence bu kadar çabuk kestirip atma zaten sık gorusmuyormussunuz madem şimdi bir git olacaklari izle bir daha da doğumdan önce gormezsin muhtemelen dediğin gibiyse büyük olan o ama boşver büyüklük sende kalsın
canım kesinlikle sabah ilk idrarınla yap ben emin olduğum halde yani kanda çıktığı halde sırf o çifft çizgiyi görmek istediğim için test yaptım o gün akşama doğru çıkmadı , ertesi sabah ilk idrarımla yaptım direkt çıktıcanımm sabah ilk idrarımla mı yapayım gidince yapayım mı hemen
evet oraya gidince sorularıyla ayrıntı sormalarıyla sıkıştırıyorlar hep bide neden görüüşmüyoruz diyorlar Allahım yaa .
gidersem herhalde soğuk olurum ama giderim galibaevet zaten anca doğum olunca gelirler o kadar:)
inşallah canımmmm sağol düşüncelerin için.Ne derlerse ne sorarlarsa hiç canını sıkma canım kimsenin moralini bozmasina izin verme çok darlanirsan ağrım var bilmem ne bir şey uydurur kalkarsin zaten
tüh iki test alsaydım keşke neyse bir gün daha geçmiş olur :)canım kesinlikle sabah ilk idrarınla yap ben emin olduğum halde yani kanda çıktığı halde sırf o çifft çizgiyi görmek istediğim için test yaptım o gün akşama doğru çıkmadı , ertesi sabah ilk idrarımla yaptım direkt çıktı
sen bekle yarın sabah yap testi varsa bile şuanda adetin geçmediği için çıkmaz ilk idrar olmadığı için :)tüh iki test alsaydım keşke neyse bir gün daha geçmiş olur :)
merhaba, sen ilaç falan kullanarak mı hamile kaldın yoksa kendiliğinden mi oldu?
allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. hayırlı uğurlu olsun :) maşallah size
İğrenç bir günü bitirdim.. Herkese selaam
çok şükür canım yaaa darısı başımıza inşallah. ben de burada duyurayım hamileliğimi hayırlısıylaMErhaba canım . Amin inşallah cümlemize nasip etsin . Eve kolomen + çalama iğnesi kullandım geçen ay çok şükür olumlu sonuç aldık
çok üzüldüm canım. düşük sebebi ne dedi peki doktor.Merhaba ben yeni katıldım buraya 4 aydır evliyim ve 21 yasindayim Mart ayında korunmamiza ragmen hamile kaldim hissettiklerimden dolayi cok erken anladim ve testle kesinlesti planli olmasada cok sevindik Allah verdi sukur ettik ama yerleşme döneminde düştü beklemedigimiz bi süpriz olsa bile çok çok üzüldük ve cok istediğimize karar verip planlı olsun dedik ve korumayı bıraktık ve bu hafta belirtiler yaşıyorum tekrardan aynı belirtileri doğruysa şuanda 4 haftalik inşallah adetim tam gecikince test yaptırcam inşallah hayırlısi olur
çok üzüldüm canım. düşük sebebi ne dedi peki doktor.
inşAllah hakkında hayırlısı olur
Iyi aksamlar hanımlar, yarin aksam mesaiden sonra 7gibi yine kan tahliline gitcem, icim icimi yiyor esime belli etmesem de korkuyorum değerin bu kadar düşük olmasından. Esimde kiziyor karamsar dusunme olumsuzluklari cagirma diye, insallah yarin aksam tam bayram olur bana
İğrenç bir günü bitirdim.. Herkese selaam
Iyi aksamlar hanımlar, yarin aksam mesaiden sonra 7gibi yine kan tahliline gitcem, icim icimi yiyor esime belli etmesem de korkuyorum değerin bu kadar düşük olmasından. Esimde kiziyor karamsar dusunme olumsuzluklari cagirma diye, insallah yarin aksam tam bayram olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?