2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

evet oraya gidince sorularıyla ayrıntı sormalarıyla sıkıştırıyorlar hep bide neden görüüşmüyoruz diyorlar Allahım yaa .
gidersem herhalde soğuk olurum ama giderim galiba evet zaten anca doğum olunca gelirler o kadar:)

canımm sabah ilk idrarımla mı yapayım gidince yapayım mı hemen
canım kesinlikle sabah ilk idrarınla yap ben emin olduğum halde yani kanda çıktığı halde sırf o çifft çizgiyi görmek istediğim için test yaptım o gün akşama doğru çıkmadı , ertesi sabah ilk idrarımla yaptım direkt çıktı

Ne derlerse ne sorarlarsa hiç canını sıkma canım kimsenin moralini bozmasina izin verme çok darlanirsan ağrım var bilmem ne bir şey uydurur kalkarsin zaten

tüh iki test alsaydım keşke neyse bir gün daha geçmiş olur :)

merhaba, sen ilaç falan kullanarak mı hamile kaldın yoksa kendiliğinden mi oldu?
allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. hayırlı uğurlu olsun :) maşallah size

MErhaba canım . Amin inşallah cümlemize nasip etsin . Eve kolomen + çalama iğnesi kullandım geçen ay çok şükür olumlu sonuç aldık

Merhaba ben yeni katıldım buraya 4 aydır evliyim ve 21 yasindayim Mart ayında korunmamiza ragmen hamile kaldim hissettiklerimden dolayi cok erken anladim ve testle kesinlesti planli olmasada cok sevindik Allah verdi sukur ettik ama yerleşme döneminde düştü beklemedigimiz bi süpriz olsa bile çok çok üzüldük ve cok istediğimize karar verip planlı olsun dedik ve korumayı bıraktık ve bu hafta belirtiler yaşıyorum tekrardan aynı belirtileri doğruysa şuanda 4 haftalik inşallah adetim tam gecikince test yaptırcam inşallah hayırlısi olur

çok üzüldüm canım. düşük sebebi ne dedi peki doktor.
inşAllah hakkında hayırlısı olur

Yarını bekleyemedim yaptım testi tek çizgi çıktı biraz moralim bozuldu. erken yaptım ama rahatladım o içimde biriken merak duygusunu bastirdim. Rabbim herseyin en iyisini bilir ne zaman uygun görürse o zaman olur.

çok üzüldüm canım. düşük sebebi ne dedi peki doktor.
inşAllah hakkında hayırlısı olur

Özele gitmediğim için hiç ilgilenmediler bagarmak zorunda kaldım öyle ultrasona sokulan yani hiç ilgulenmediler düşmüş zaten deyip gondédiler ama sağlık ocagindaki doktorum çok iyi o bilgilendirdi olabilir dedi bir anormallik varmiski oyüzden düşmüş üzülmeyin dedi birde çevremdekiler genetik oldugunuda söylediler ki ailede var ilk bebeği düşük olup peşinden tekrar hamile kalan inşallah benimde öyledir :)

Iyi aksamlar hanımlar, yarin aksam mesaiden sonra 7gibi yine kan tahliline gitcem, icim icimi yiyor esime belli etmesem de korkuyorum değerin bu kadar düşük olmasından. Esimde kiziyor karamsar dusunme olumsuzluklari cagirma diye, insallah yarin aksam tam bayram olur bana

İnşallah hayırlısi olur sizin için

Canım Allahın izniyle artmış olacak değerin şimdi bu kadar kaygilandigina pişman olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…