İşler güçler bazen çok can sıkıcı konular oluyor işte.. Neyseki bitti bugün :)Kuzum hayırdır can sıkıcı bir şey yoktur umarım
İşler güçler bazen çok can sıkıcı konular oluyor işte.. Neyseki bitti bugün :)
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası size uğur getirsin inşallah
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası size uğur getirsin inşallah
hoşbulduk canım Allah razı olsun inşallah hepimiz bebiş sahibi oluruz...Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası size uğur getirsin inşallah
sıkma canını test sonucun gayet iyi çıkacaktır inşallah :)Iyi aksamlar hanımlar, yarin aksam mesaiden sonra 7gibi yine kan tahliline gitcem, icim icimi yiyor esime belli etmesem de korkuyorum değerin bu kadar düşük olmasından. Esimde kiziyor karamsar dusunme olumsuzluklari cagirma diye, insallah yarin aksam tam bayram olur bana
amiiinnnnn hepimize inşallahYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topigimize burası size uğur getirsin inşallah
benimde göğüslerim inanılmaz acıyor dokunamıyorum bile. inşallah olmayız yaaaaaaBenim bel agrim basladi sanirim adet olucam
Günaydın canlar bugün biraz yoğun ve karmaşık bir gün benim için :) ama sizin gününüz sakin ve mutlu geçer umarım
Günaydın kızlaaargününüz çoook güzel geçsin
Günaydın canlar bugün biraz yoğun ve karmaşık bir gün benim için :) ama sizin gününüz sakin ve mutlu geçer umarım
hayirdir insallah canım?
Günaydın canlarım, eşim yine başladı bana psikolojik baskıya sokaktaki bebekleri gösteriyor aşkım bak ne kadar tatlı bizim de olsa ne güzel olurdu. Tv izliyoruz bak şimdi ortamıza yatırırdık burda oynardık filan ay bi sus yeter dedim 3-5-10 ay yok sana bebek
Günaydın canlarım, eşim yine başladı bana psikolojik baskıya sokaktaki bebekleri gösteriyor aşkım bak ne kadar tatlı bizim de olsa ne güzel olurdu. Tv izliyoruz bak şimdi ortamıza yatırırdık burda oynardık filan ay bi sus yeter dedim 3-5-10 ay yok sana bebek
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım. Gönlünü ferah tut.günaydın kızlar, bugün çok heyecanlıyım aksam tekrar kan tahliline gidicem ama Öncesinde bu sabah yine test yaptım cok şükür ki daha belliydi bu da bana kendimi daha iyi hissettirdi. izninizle fotolari paylaşıp sizden de yorum almak istiyorum. ilk resim 4 gün gecikmisken sabah yaptıgım hayali çizgiye sahip test,akşamında kan tahlilinde 23.77 cikti değerim.ikinci resim bu sabah 6gun gecikmisken testi yaptıktan 2dakika sonrası,arada is icin giyinmeye hazırlanmaya dalıp 15dakika sonra baktığımda 3.resimdeki sonucu gordum. bana değerim artmıştır hissi yarattı bu fotolar,sizler ne dersiniz?
Allah inşallah hazır olunca sağlıklı evlatlar nasip etsin size.
Bugün gideceğim kendi doktoruma. Yarın da üniversite hastanesine. Regl sancısı gibi sancım var kanamam da var ama düşük olmuyor. Doktor evde düşüremezsin kendin dedi zaten.Canım sen nasılsın var mı durumunda bir degisiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?