2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Allah inşallah hazır olunca sağlıklı evlatlar nasip etsin size.

Sağol canım benim. Sen nasılsın?

O şaka zaten de :) bi üç ay daha bekleriz heralde bide korkuyorum sanki her ay hamile kalacakmışım gibi bi panik halindeyim psikolojim bozuldu adet olunca nasıl rahatladım anlatamam. Sen kontrole gittin mi bu ay

Bugün gideceğim kendi doktoruma. Yarın da üniversite hastanesine. Regl sancısı gibi sancım var kanamam da var ama düşük olmuyor. Doktor evde düşüremezsin kendin dedi zaten.
Kanaman varsa belki düşük oluyordur canım sonuçta tanın kesin değil belki dış gebelik yoktur

canım hamile gibi görünüyorsun yaaa :) allah hayırlısıyla bebeğinizi size bağışlasın inşallah.

Bugün gideceğim kendi doktoruma. Yarın da üniversite hastanesine. Regl sancısı gibi sancım var kanamam da var ama düşük olmuyor. Doktor evde düşüremezsin kendin dedi zaten.
lavincim yazılarını okuyasım bile gelmiyor sebebi böyle görmek duymak istemezdim yaa sendne . bebeğin olmuştu ama Rabbim hayırlsını versin tabiki yanmda olsanda sarlsam keşke

Sağol canım benim. Sen nasılsın?

Kötünün iyisi diyelim.
Kanaman varsa belki düşük oluyordur canım sonuçta tanın kesin değil belki dış gebelik yoktur

Canım bence normal düşük değil, çünkü beta hcg hiç düşmüyor, yatay seyrediyor. Gerçi bugün daha tahlil vermedim.
Heterotopik gebelikten şüpheli doktor. Biri iç, biri dış olan gebelik türü.O yüzden yarın bi de üniversite hastanesine gideceğim. Belki bugün de ikinci bir doktora giderim.

lavincim yazılarını okuyasım bile gelmiyor sebebi böyle görmek duymak istemezdim yaa sendne . bebeğin olmuştu ama Rabbim hayırlsını versin tabiki yanmda olsanda sarlsam keşke

Allah hepinizden razı olsun. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, sağlıkla doğsunlar. Bizim kısmetimizde yokmuş napalım. Ben de yazıp burda ümitli arkadaşlarımın moralini bozmak, korkutmak istemiyorum ama sorulunca da cevap veriyorum mecburen.

canım lavinimmmmmmmmm tabikide yazıcaksın merak ediyoruz ama lavin ismi geçince geriliyorum sadece senin yerine koydum kendimi ama Rabbim tabi herşeyin iyisini bilir. biz burda iyi kötü her derdimizi anlatmak için burdayız yoksa hamile olanlar giderdi sizleri seviyoruz her anımız bir arada paylaşmak için burdayız seviyorum yaa sizleri

inşAllah canım

lavin sen bugün ne zaman gideceksin doktora?

merhabalar hanımlar

hamişlerim nasılsınız

Lavin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hımmm daha varmış. Ben daha yakın sanıyordum. Hayırla gelsin bebişlerin inşallah. Hafif ağrım dışında ben de iyiyim canım sağol.
evet bayağı var canım ağrı dışında başka bir şey yok demi canım

Hımmm daha varmış. Ben daha yakın sanıyordum. Hayırla gelsin bebişlerin inşallah. Hafif ağrım dışında ben de iyiyim canım sağol.
bize yaz doktor ne diyecek bakalım utrasonla bakacak değil mi

Merhaba kızlar ben geldim :) Tatil bitti bugün göreve başladık tekrar. Ancak yazabildim iş güç vardı. Deruchette Tatile gömülmek isterdim ama olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…