- 14 Mart 2013
- 8.098
- 4.083
- 448
Allah inşallah hazır olunca sağlıklı evlatlar nasip etsin size.
O şaka zaten de :) bi üç ay daha bekleriz heralde bide korkuyorum sanki her ay hamile kalacakmışım gibi bi panik halindeyim psikolojim bozuldu adet olunca nasıl rahatladım anlatamam. Sen kontrole gittin mi bu ayKiz dur 10 aya yükseltme çıtayı ama bi tayin çıksın taşının yerlesin ondan sonra gelsin bebik hamileyken ev taşımak hem zor hem de riskli olur eşin de bir kez o duyguyu yaşadı ya şimdi daha çok istiyordur Allah gonlunuze göre versin inşallah
Kanaman varsa belki düşük oluyordur canım sonuçta tanın kesin değil belki dış gebelik yokturBugün gideceğim kendi doktoruma. Yarın da üniversite hastanesine. Regl sancısı gibi sancım var kanamam da var ama düşük olmuyor. Doktor evde düşüremezsin kendin dedi zaten.
canım hamile gibi görünüyorsun yaaa :) allah hayırlısıyla bebeğinizi size bağışlasın inşallah.günaydın kızlar, bugün çok heyecanlıyım aksam tekrar kan tahliline gidicem ama Öncesinde bu sabah yine test yaptım cok şükür ki daha belliydi bu da bana kendimi daha iyi hissettirdi. izninizle fotolari paylaşıp sizden de yorum almak istiyorum. ilk resim 4 gün gecikmisken sabah yaptıgım hayali çizgiye sahip test,akşamında kan tahlilinde 23.77 cikti değerim.ikinci resim bu sabah 6gun gecikmisken testi yaptıktan 2dakika sonrası,arada is icin giyinmeye hazırlanmaya dalıp 15dakika sonra baktığımda 3.resimdeki sonucu gordum. bana değerim artmıştır hissi yarattı bu fotolar,sizler ne dersiniz?
lavincim yazılarını okuyasım bile gelmiyor sebebi böyle görmek duymak istemezdim yaa sendne . bebeğin olmuştu ama Rabbim hayırlsını versin tabiki yanmda olsanda sarlsam keşkeBugün gideceğim kendi doktoruma. Yarın da üniversite hastanesine. Regl sancısı gibi sancım var kanamam da var ama düşük olmuyor. Doktor evde düşüremezsin kendin dedi zaten.
Sağol canım benim. Sen nasılsın?
Kanaman varsa belki düşük oluyordur canım sonuçta tanın kesin değil belki dış gebelik yoktur
lavincim yazılarını okuyasım bile gelmiyor sebebi böyle görmek duymak istemezdim yaa sendne . bebeğin olmuştu ama Rabbim hayırlsını versin tabiki yanmda olsanda sarlsam keşke
canım lavinimmmmmmmmm tabikide yazıcaksın merak ediyoruz ama lavin ismi geçince geriliyorum sadece senin yerine koydum kendimi ama Rabbim tabi herşeyin iyisini bilir. biz burda iyi kötü her derdimizi anlatmak için burdayız yoksa hamile olanlar giderdi sizleri seviyoruz her anımız bir arada paylaşmak için burdayız seviyorum yaa sizleriAllah hepinizden razı olsun. Allah sizin bebeklerinize sağlık versin, sağlıkla doğsunlar. Bizim kısmetimizde yokmuş napalım. Ben de yazıp burda ümitli arkadaşlarımın moralini bozmak, korkutmak istemiyorum ama sorulunca da cevap veriyorum mecburen.
inşAllah canımÖzele gitmediğim için hiç ilgilenmediler bagarmak zorunda kaldım öyle ultrasona sokulan yani hiç ilgulenmediler düşmüş zaten deyip gondédiler ama sağlık ocagindaki doktorum çok iyi o bilgilendirdi olabilir dedi bir anormallik varmiski oyüzden düşmüş üzülmeyin dedi birde çevremdekiler genetik oldugunuda söylediler ki ailede var ilk bebeği düşük olup peşinden tekrar hamile kalan inşallah benimde öyledir :)
Kötünün iyisi diyelim.
Canım bence normal düşük değil, çünkü beta hcg hiç düşmüyor, yatay seyrediyor. Gerçi bugün daha tahlil vermedim.
Heterotopik gebelikten şüpheli doktor. Biri iç, biri dış olan gebelik türü.O yüzden yarın bi de üniversite hastanesine gideceğim. Belki bugün de ikinci bir doktora giderim.
canım nasılsın sağlığın nasılİşler güçler bazen çok can sıkıcı konular oluyor işte.. Neyseki bitti bugün :)
1.30 da randevummlavin sen bugün ne zaman gideceksin doktora?
Senib bat a kaç kaldı aynacım?canım nasılsın sağlığın nasıl
canım 13 haziranda olmalıyım kasık ağrım çok sen nasılsın canım sağlığın nasılSenib bat a kaç kaldı aynacım?
Hımmm daha varmış. Ben daha yakın sanıyordum. Hayırla gelsin bebişlerin inşallah. Hafif ağrım dışında ben de iyiyim canım sağol.canım 13 haziranda olmalıyım kasık ağrım çok sen nasılsın canım sağlığın nasıl
evet bayağı var canım ağrı dışında başka bir şey yok demi canımHımmm daha varmış. Ben daha yakın sanıyordum. Hayırla gelsin bebişlerin inşallah. Hafif ağrım dışında ben de iyiyim canım sağol.
1.30 da randevumm
bize yaz doktor ne diyecek bakalım utrasonla bakacak değil miHımmm daha varmış. Ben daha yakın sanıyordum. Hayırla gelsin bebişlerin inşallah. Hafif ağrım dışında ben de iyiyim canım sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?