2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Herkese hayırlı günler.. Herkes umarım iyidir.. Ben kendimi hiç hamilegibi hissetmiyon şoktayım herhalde Şu an hamile olduğumu işyerimden iki yakın arkadaşa söyledim.. Çünki bazen yardımcı olup durumumu idare etsinler diye.. Zaten çok iyi sır tutarlar..şimdi ben çok hareketli bi tipim ve korkuyorum ani hareket yaparsam bişey olurmu ne tip şeylerden kaçınmak gerek. Bide doktora acaba biraz geçmi gitsem diyorum ama bu seferde ya sağlıksız bi durum varsa acil müdahele gerektiren diyorum.. Ne yapayım sizce..karmakarışık işte bide böyle yıl sonu telaşı 24 Haziran'da tr ye geliyorum..

Kızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.

Çok şükür canım yaa en azından dış gebelik değil.. Çünkibiraz tehlikeli imiş o.. Şimdi hiç korkma adetin biraz sancılısı düşün..kürtasız olduğundan korunmayacak gerek yok hormonlar aktif olup daha kolay hamile kalınıyormuş

Canım tez zamanda sana Rabbim sağlık versin önce sağlığına kavuş sonra Rabbim hayırlı sağlıklı evlatların olur kuzum kendine dikkat et

geçmiş olsun canım, dış gebelik değil diye kesin konuştu mu ? ağrın olursa hastaneye git yine de en azından ağrı kesici yaparlar ben hala hamile olduğumu sandığım için gitmedim çok kötü bi durumdu.

Dış gebelik rahme de düşübilir normal düşükle atılabilir, normal gebelik olup da düşük yapıyor da olabilirsin. Her durumda dış gebelik olarak değerlendirmiyoruz dedi. Kendini iyi değerlendir. Anormal olduğunı düşündüğün bir ağrın olursa gel dedi. Zaten 2 günde bir kontrole çağırdı. Düşüğü takip edecek.

kızlar aranızda duphaston ilaç kullanan var mı. ben geçen ay kullandım 21. gün adet oldum. bu ay kullandım ama hala adet olmadım. geçen ay 1 mayıs dı adet başlama günüm. salı günü idrar testi yaptım negatif çıktı. acaba hamile olabilme ihtimalim var mıdır. yardım lütfen ikinci bebeğim için 1.5 yıldır uğraşıyorum rabbim ne zaman nasip ederse tabi bebeğim o zaman gelirde işte yine de umut diyorsun

anladım canım.. sevincin yarım kalması ne demek iyi bilirim bu da geçer sen sağlıklı ol yeter.

ben adetim geciktiğinde kullanmıştım duphaston bittikten sonra on gün içinde regl olursun demişti doktor ve de oldu

lavincim her şeyde vardır bır hayır
en azından bu bekleyişin bir sonu oldu, netleşti ne olacaksa...
hayırlısı olsun, tutunamadıgına göre yetersızdı demek ki..
vücudun şuan buna hazırken tekrar denemelisin ara vermeden.üzülme sakın, üzülecek inan bişi yok.

ben adetim geciktiğinde kullanmıştım duphaston bittikten sonra on gün içinde regl olursun demişti doktor ve de oldu
banada adetim çok sık oluyorum diye verdi. geçen ay ilacın bittiği gün adet oldum. bu ay olmadım hala bekliyorum hiç belirtide yok acaba diyorum. salı günü test yaptım negatif çıktı. tekrar yapsam mı diye düşünüyorum sonra korkuyorum tek çizgi çıkacak diye

geçmiş olsun canım, inşallah en kıza zamanda atlatırsın bu süreci. Kendine dikkat et, hiçbir ağrını sızını atlama

Canımm geçmiş olsun..hayırlısı böyleymiş. En kısa zamanda atlatırsın umarım.

ilacı bu ayda kullandınmı

canım demek hayırlısı bu imiş sağlıklı bir bebek olaydı sana sıkı sıkı tutunur
bu dünyaya gelirdi yine yiyeceği lokma nefesi varsa bu dünyada belli olmaz süreci iyi takip et tatlım
inşallah seni en az sıkıntı ile bu süreci tamamlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…