- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Çok şükür canım yaa en azından dış gebelik değil.. Çünkibiraz tehlikeli imiş o.. Şimdi hiç korkma adetin biraz sancılısı düşün..kürtasız olduğundan korunmayacak gerek yok hormonlar aktif olup daha kolay hamile kalınıyormuşKızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.
Canım tez zamanda sana Rabbim sağlık versin önce sağlığına kavuş sonra Rabbim hayırlı sağlıklı evlatların olur kuzum kendine dikkat etKızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.
sizin bebeler benimkinin abi ablası olurlar artıkDeruchette canımm hayırlısıyla bi taşında sonra bebişi bekliyoruz bizde :)
P PembePaltolu canım bakalım ne diyecek doktor,en hayırlısı nasılsa öyle olsun.. Haberdar et bizide..
3 gündür çalışıyorum ama ruhum tatilde kaldı :OMerhaba kızlar ben geldim :) Tatil bitti bugün göreve başladık tekrar. Ancak yazabildim iş güç vardı.Deruchette Tatile gömülmek isterdim ama olmadı :)
geçmiş olsun canım, dış gebelik değil diye kesin konuştu mu ? ağrın olursa hastaneye git yine de en azından ağrı kesici yaparlar ben hala hamile olduğumu sandığım için gitmedim çok kötü bi durumdu.Kızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.
Ay farkıyla abi abla olmazsizin bebeler benimkinin abi ablası olurlar artık
Ay farkıyla abi abla olmaz
Dış gebelik rahme de düşübilir normal düşükle atılabilir, normal gebelik olup da düşük yapıyor da olabilirsin. Her durumda dış gebelik olarak değerlendirmiyoruz dedi. Kendini iyi değerlendir. Anormal olduğunı düşündüğün bir ağrın olursa gel dedi. Zaten 2 günde bir kontrole çağırdı. Düşüğü takip edecek.geçmiş olsun canım, dış gebelik değil diye kesin konuştu mu ? ağrın olursa hastaneye git yine de en azından ağrı kesici yaparlar ben hala hamile olduğumu sandığım için gitmedim çok kötü bi durumdu.
İyiyim canım ,çok şükür bulantım geçti gayet iyiyim o yüzden :)) sen nasılsın bakalım :)canım nasılsın sağlığın nasıl
anladım canım.. sevincin yarım kalması ne demek iyi bilirim bu da geçer sen sağlıklı ol yeter.Dış gebelik rahme de düşübilir normal düşükle atılabilir, normal gebelik olup da düşük yapıyor da olabilirsin. Her durumda dış gebelik olarak değerlendirmiyoruz dedi. Kendini iyi değerlendir. Anormal olduğunı düşündüğün bir ağrın olursa gel dedi. Zaten 2 günde bir kontrole çağırdı. Düşüğü takip edecek.
ben adetim geciktiğinde kullanmıştım duphaston bittikten sonra on gün içinde regl olursun demişti doktor ve de oldukızlar aranızda duphaston ilaç kullanan var mı. ben geçen ay kullandım 21. gün adet oldum. bu ay kullandım ama hala adet olmadım. geçen ay 1 mayıs dı adet başlama günüm. salı günü idrar testi yaptım negatif çıktı. acaba hamile olabilme ihtimalim var mıdır. yardım lütfen ikinci bebeğim için 1.5 yıldır uğraşıyorum rabbim ne zaman nasip ederse tabi bebeğim o zaman gelirde işte yine de umut diyorsun
lavincim her şeyde vardır bır hayırKızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.
banada adetim çok sık oluyorum diye verdi. geçen ay ilacın bittiği gün adet oldum. bu ay olmadım hala bekliyorum hiç belirtide yok acaba diyorum. salı günü test yaptım negatif çıktı. tekrar yapsam mı diye düşünüyorum sonra korkuyorum tek çizgi çıkacak diyeben adetim geciktiğinde kullanmıştım duphaston bittikten sonra on gün içinde regl olursun demişti doktor ve de oldu
Kızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.
Canımm geçmiş olsun..hayırlısı böyleymiş. En kısa zamanda atlatırsın umarım.Dış gebelik rahme de düşübilir normal düşükle atılabilir, normal gebelik olup da düşük yapıyor da olabilirsin. Her durumda dış gebelik olarak değerlendirmiyoruz dedi. Kendini iyi değerlendir. Anormal olduğunı düşündüğün bir ağrın olursa gel dedi. Zaten 2 günde bir kontrole çağırdı. Düşüğü takip edecek.
ilacı bu ayda kullandınmıbanada adetim çok sık oluyorum diye verdi. geçen ay ilacın bittiği gün adet oldum. bu ay olmadım hala bekliyorum hiç belirtide yok acaba diyorum. salı günü test yaptım negatif çıktı. tekrar yapsam mı diye düşünüyorum sonra korkuyorum tek çizgi çıkacak diye
Kızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?