2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canim agrilarini kontrol et sak8n kendini yipratma senin yasadiklarina benzer bende yasadim yuregini ferah tutmaya calis

Kızlar bulantılarım iyice şiddetlendi su bile icemiyorum. Serum taktirmak zorunda kalıyorum . medpamid verdi Dr. Kullananlar varmı aranızda ?

anladım canım.. sevincin yarım kalması ne demek iyi bilirim bu da geçer sen sağlıklı ol yeter.

geçmiş olsun canım, inşallah en kıza zamanda atlatırsın bu süreci. Kendine dikkat et, hiçbir ağrını sızını atlama

Canımm geçmiş olsun..hayırlısı böyleymiş. En kısa zamanda atlatırsın umarım.

geçmiş olsun lavincim.

Sağolun kızlar. Ancak yazacak zaman buldum.Hepinize çok teşekkür ederim zor zamanımda yanımda oldunuz. Dün geceden başlayan ağrım kalmadı. Sanırım tamamı gitti artık. Kanamam da pek kalmadı. Aslında okula gidebilirim ama annem ve kardeşim bizde. Evde kalıp dinlensem daha iyi olacak sanırım.

kesinlikle biraz dinlen canım

Mutlaka dinlen biraz kafa dağıt başka şeylerle ilgilen.. Inş hemen mutlu haberlerini alırız..bende yasadım kolay değil ama zaman Herşeyin ilacı çooook öpüyorum dostum

Canım çok geçmiş olsun çok şükür en azından dış gebelik değilmiş.Ne diyelim vardır bunda da bir hayır . Herşey bizim için işte . Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah .

iyi Akşamlar kızlar, bugün adetimin gecikmesindeki 6. gun ve bugünkü değerim 146.3 cikti. iki gün önce gecikmedeki 4. günümdu değerim 23.77 idi. Şaşırtıcı derecede artmış,Cumartesi gunüne doktordan randevu aldım hem 3 gun daha gecmis olur daha guzel haberler alırım inşallah

Yat dinlen keyfine bak kafanı başka şeylerle meşgul et.. Annenle kardeşinde yanındaymış iyi gelir onlar sana.. Hiç üzülme hayırlısı böyleymiş,sen iyi olmaya bak şu anda en önemlisi o..

En az iki katına çıkması gerek,daha yüksekse sorun yok :) belki çoğul gebeliktir,varmı ailede? Hayırlısı olsun canım ama stres yapma benimde fazla yüksrlmişti değerim,kötü bişey değil bu

Batma hissetmen için daha çok erken ozaman.. Ama belki döllenme sırasında ağrı hissediyosundur,bende olmadı ama herkeste farklı şeyler olabiliyor.. Haftaya öğreniriz bakalım :))
bilmiyorum canım ne desem ki kasıklarımda ağrı var ama haftaya anlarız bir hafta daha diş sıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…