geçmiş olsun lavincim.Kızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.
Canim agrilarini kontrol et sak8n kendini yipratma senin yasadiklarina benzer bende yasadim yuregini ferah tutmaya calisKızlar beta değerim düşmeye başlamış. Dış gebelik ihtimalim kalmadı pek. Doktor rapor verdi evde düşüğü bekleyeceğim. Ağrım sıklaştı zaten. 2 günde bir betadan takip edecek işte doktor düşüğü.
9ay çok 3-4 ay iyi :))neden öyle diyosun benim arkadaşımın abisiyle arasında 9 ay var
benim kasık ağrım var canımİyiyim canım ,çok şükür bulantım geçti gayet iyiyim o yüzden :)) sen nasılsın bakalım :)
Bebiştendir inşallah o ağrılarbenim kasık ağrım var canım
inşallah canım bugün ilk kez batmalar falan oldu umutlanmaya korkuyorumBebiştendir inşallah o ağrılar
anladım canım.. sevincin yarım kalması ne demek iyi bilirim bu da geçer sen sağlıklı ol yeter.
lavincim her şeyde vardır bır hayır
en azından bu bekleyişin bir sonu oldu, netleşti ne olacaksa...
hayırlısı olsun, tutunamadıgına göre yetersızdı demek ki..
vücudun şuan buna hazırken tekrar denemelisin ara vermeden.üzülme sakın, üzülecek inan bişi yok.
geçmiş olsun canım, inşallah en kıza zamanda atlatırsın bu süreci. Kendine dikkat et, hiçbir ağrını sızını atlama
Canımm geçmiş olsun..hayırlısı böyleymiş. En kısa zamanda atlatırsın umarım.
canım demek hayırlısı bu imiş sağlıklı bir bebek olaydı sana sıkı sıkı tutunur
bu dünyaya gelirdi yine yiyeceği lokma nefesi varsa bu dünyada belli olmaz süreci iyi takip et tatlım
inşallah seni en az sıkıntı ile bu süreci tamamlarsın
geçmiş olsun lavincim.
kesinlikle biraz dinlen canımSağolun kızlar. Ancak yazacak zaman buldum.Hepinize çok teşekkür ederim zor zamanımda yanımda oldunuz. Dün geceden başlayan ağrım kalmadı. Sanırım tamamı gitti artık. Kanamam da pek kalmadı. Aslında okula gidebilirim ama annem ve kardeşim bizde. Evde kalıp dinlensem daha iyi olacak sanırım.
Mutlaka dinlen biraz kafa dağıt başka şeylerle ilgilen.. Inş hemen mutlu haberlerini alırız..bende yasadım kolay değil ama zaman Herşeyin ilacı çooook öpüyorum dostumSağolun kızlar. Ancak yazacak zaman buldum.Hepinize çok teşekkür ederim zor zamanımda yanımda oldunuz. Dün geceden başlayan ağrım kalmadı. Sanırım tamamı gitti artık. Kanamam da pek kalmadı. Aslında okula gidebilirim ama annem ve kardeşim bizde. Evde kalıp dinlensem daha iyi olacak sanırım.
Sağolun kızlar. Ancak yazacak zaman buldum.Hepinize çok teşekkür ederim zor zamanımda yanımda oldunuz. Dün geceden başlayan ağrım kalmadı. Sanırım tamamı gitti artık. Kanamam da pek kalmadı. Aslında okula gidebilirim ama annem ve kardeşim bizde. Evde kalıp dinlensem daha iyi olacak sanırım.
Kaç gün var regle ?inşallah canım bugün ilk kez batmalar falan oldu umutlanmaya korkuyorum
Yat dinlen keyfine bak kafanı başka şeylerle meşgul et.. Annenle kardeşinde yanındaymış iyi gelir onlar sana.. Hiç üzülme hayırlısı böyleymiş,sen iyi olmaya bak şu anda en önemlisi o..Sağolun kızlar. Ancak yazacak zaman buldum.Hepinize çok teşekkür ederim zor zamanımda yanımda oldunuz. Dün geceden başlayan ağrım kalmadı. Sanırım tamamı gitti artık. Kanamam da pek kalmadı. Aslında okula gidebilirim ama annem ve kardeşim bizde. Evde kalıp dinlensem daha iyi olacak sanırım.
En az iki katına çıkması gerek,daha yüksekse sorun yok :) belki çoğul gebeliktir,varmı ailede? Hayırlısı olsun canım ama stres yapma benimde fazla yüksrlmişti değerim,kötü bişey değil buiyi Akşamlar kızlar, bugün adetimin gecikmesindeki 6. gun ve bugünkü değerim 146.3 cikti. iki gün önce gecikmedeki 4. günümdu değerim 23.77 idi. Şaşırtıcı derecede artmış,Cumartesi gunüne doktordan randevu aldım hem 3 gun daha gecmis olur daha guzel haberler alırım inşallah
10 GÜN CANIMKaç gün var regle ?
Batma hissetmen için daha çok erken ozaman.. Ama belki döllenme sırasında ağrı hissediyosundur,bende olmadı ama herkeste farklı şeyler olabiliyor.. Haftaya öğreniriz bakalım :))10 GÜN CANIM
bilmiyorum canım ne desem ki kasıklarımda ağrı var ama haftaya anlarız bir hafta daha diş sıkacağımBatma hissetmen için daha çok erken ozaman.. Ama belki döllenme sırasında ağrı hissediyosundur,bende olmadı ama herkeste farklı şeyler olabiliyor.. Haftaya öğreniriz bakalım :))
İnşallah döllenme ağrısıdır canım,haftaya güzel haber verirsin bizebilmiyorum canım ne desem ki kasıklarımda ağrı var ama haftaya anlarız bir hafta daha diş sıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?