- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
ay hayırlısı inşallah umutlanmak da istemiyorum bir senedir her ay hamile sanarak günler geçti biraz daha sabredeyim olmazsa da diğer ay derim ne diyim dua edin bana canımİnşallah döllenme ağrısıdır canım,haftaya güzel haber verirsin bize
iyi Akşamlar kızlar, bugün adetimin gecikmesindeki 6. gun ve bugünkü değerim 146.3 cikti. iki gün önce gecikmedeki 4. günümdu değerim 23.77 idi. Şaşırtıcı derecede artmış,Cumartesi gunüne doktordan randevu aldım hem 3 gun daha gecmis olur daha guzel haberler alırım inşallah
Canım ben 2 kere doktora gittim,ilki 5. Haftadaydı karından görünmedi alttan baktı.. İkincide 6+3tüm karından zor göründü kalp atışını doktor gördü ama ben göremedim diye söylenince istersen alttan bakalım dedi olur dedim bende,çok net göründü ozamn. Bu gidişimde artık karnımdan görünür net umarım. Rahmin çok geride ve basık o yüZden görünmüyor dedi. Hiç korkma vajinal muayne gibi değil,sadece girişte tutuyor hiçbişey anlamıyorsun.. Düşüğe yol açar söylemleride şehir efsanesi.. Eğer öyle küçücük bir bir ihtimal bile olsa bunca doktor bu yöntemi seçer mi ? İçini ferah tutKızlar inş Pazartesi öglen 2 de doktora gideceğiz muhtemelen alttan bakacak yani çok tavsiye edilmiyor ya hamile arkadaşlar size ilk alttan mı bakıldı ?
Hakkında hayırlısı olsun canım.. Bebişinde geleceği bi vakit var.. İnşallah o vakit gelmiştir bebeğin yerleşiyordur rahmine.. Allah en kısa zamanda sanada nasip etsinay hayırlısı inşallah umutlanmak da istemiyorum bir senedir her ay hamile sanarak günler geçti biraz daha sabredeyim olmazsa da diğer ay derim ne diyim dua edin bana canım
amin canım tüm isteyenlereHakkında hayırlısı olsun canım.. Bebişinde geleceği bi vakit var.. İnşallah o vakit gelmiştir bebeğin yerleşiyordur rahmine.. Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin
Ben regl 5 gün kala öğrendim ama öğrenmeden önceki hafta boyunca hep batmalar ağrılar oldu zaten o agrilardan sebep test yaptırdım....Hakkında hayırlısı olsun10 GÜN CANIM
Bugün gideceğim kendi doktoruma. Yarın da üniversite hastanesine. Regl sancısı gibi sancım var kanamam da var ama düşük olmuyor. Doktor evde düşüremezsin kendin dedi zaten.
Sağol canım benim. Sen nasılsın?
O şaka zaten de :) bi üç ay daha bekleriz heralde bide korkuyorum sanki her ay hamile kalacakmışım gibi bi panik halindeyim psikolojim bozuldu adet olunca nasıl rahatladım anlatamam. Sen kontrole gittin mi bu ay
umutlansam mı acaba canım bugün batma oldu ilk kez bilemiyorumBen regl 5 gün kala öğrendim ama öğrenmeden önceki hafta boyunca hep batmalar ağrılar oldu zaten o agrilardan sebep test yaptırdım....Hakkında hayırlısı olsun
Hayirlisini dile cnm dua et bol bol 1 hafta daha beklersen sanırım sonucu net alırsın.....Eğer doğru zamansa sağlıklı hayırlı olacaksa hemen nasip etsin Rabbim.....umutlansam mı acaba canım bugün batma oldu ilk kez bilemiyorum
hayırlısını istiyorum canım hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam evlatlar nasip etsin hepimize bir hafta daha bekleyeceğimHayirlisini dile cnm dua et bol bol 1 hafta daha beklersen sanırım sonucu net alırsın.....Eğer doğru zamansa sağlıklı hayırlı olacaksa hemen nasip etsin Rabbim.....
iyi Akşamlar kızlar, bugün adetimin gecikmesindeki 6. gun ve bugünkü değerim 146.3 cikti. iki gün önce gecikmedeki 4. günümdu değerim 23.77 idi. Şaşırtıcı derecede artmış,Cumartesi gunüne doktordan randevu aldım hem 3 gun daha gecmis olur daha guzel haberler alırım inşallah
Kızlar inş Pazartesi öglen 2 de doktora gideceğiz muhtemelen alttan bakacak yani çok tavsiye edilmiyor ya hamile arkadaşlar size ilk alttan mı bakıldı ?
hayırlısını istiyorum canım hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam evlatlar nasip etsin hepimize bir hafta daha bekleyeceğim
İNŞAALLAH CANIM HAYIRLISI DİYORUM BEKLEYECEĞİMİnşallah bu ay gelmiştir bebeğin canım Allahım hayırlısını nasip etsin
Çok sağol canım bende düşen bebeğimde alttan baktı hatta hiç hissetmedim Ama genede Tereddüt ediyorum muhtemelen alttan bakacak ki burada genelde öyle bakıyorlarCanım ben 2 kere doktora gittim,ilki 5. Haftadaydı karından görünmedi alttan baktı.. İkincide 6+3tüm karından zor göründü kalp atışını doktor gördü ama ben göremedim diye söylenince istersen alttan bakalım dedi olur dedim bende,çok net göründü ozamn. Bu gidişimde artık karnımdan görünür net umarım. Rahmin çok geride ve basık o yüZden görünmüyor dedi. Hiç korkma vajinal muayne gibi değil,sadece girişte tutuyor hiçbişey anlamıyorsun.. Düşüğe yol açar söylemleride şehir efsanesi.. Eğer öyle küçücük bir bir ihtimal bile olsa bunca doktor bu yöntemi seçer mi ? İçini ferah tut
Çok sagol canım.. Yani bi kaç arkadaş aman izin verme alttan bakmasına falan diyorlar bende Tereddüt ediyorum..Canım ben oğluma hamileyken ilk gittiğimde alttan bakmisti dr hatta bir arkadaşımın rahmi ters olduğu için net görüntü alamıyor diye 12. haftaya kadar hep alttan muayene oldu korkacak cekinecek bir şey yok yani
Çok sagol canım.. Yani bi kaç arkadaş aman izin verme alttan bakmasına falan diyorlar bende Tereddüt ediyorum..
Ayy bide benim vajinismus geçmişim var kısa sürede olsa.. Geçen sene Türkiye'de Temmuz'da gebelik düşünmeden önce muayene olayın dedim ama nerden bileyim alttan olduğunu çok cins bi kadına rastgelsin odada başka bi hasta daha olmasına rağmen bana hazırlan dedi ve tersledi ben itiraz edince.. Sonra ben baya etkilendim başka bi doktora gittim o da saolsun sakinleştirdi ve ilk defa vajinal muayene oldum
Şimdi burda dünya Tatlısı bi doktorum var ben alttan muayene olunca çok korkuyorum
Benim hazır olmamı bekliyor..çok anlayışlı... Bakalım Pazartesi inş güzel haberler alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?