2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bende bende bende istiyorum bi bebek bu yıl inşallahh ovulasyon testi yapıyorum canlarım dualarınızda banada yer verin lütfen . kucaklarımız bebişlerimiz olsunn
İnşallah canım
Hiç deneme yaptın mı.. Kaç yıllık evlisin yaşın kaç...

İnşallah canım
Hiç deneme yaptın mı.. Kaç yıllık evlisin yaşın kaç...

deneme yaptım fakat ozaman vajinusmustum biraz zordu vajinusmusu yendiğimden beri 2kere deneme yaptık,şimdide 3.deneme olucak ovulasyon testi aldım deneme gününü bekliyorum ama inanılmaz stres var. bu arada evliliğimin 2. yılı dolmak üzere. İnsanlar sürekli bebek soruyo istemiyoruz deyip geçiştiriyorum insanları boğasım var.

Canım maşallah bitmiş kabusun bende evliliğin ilk 2.5 ayında yaşadım çok zordu elhamdülillah atlatmışsın.. Yani yumurtlama gününde iyi değerlendirirsen olur inş..yani anladığım üçüncü ay gebelik için stres yapma bu çok etkiliyor il ay bende çok stresliyim bu ay eşimi ikna ettim ve iyi değerlendirdik ama help farklı yoğunluk vardı ilk ay gibi yoğu stress yoktu inş hayırlısı ile gelir

Canım hoş geldin aramıza inşallah hayırlısıyla bebiş haberi vermek de nasip olur ama bu kadar stres yapma kendini sakinlestirmeye çalış stres bebislerin rahme tutunmasini zorlaştırıyor sen huzurla bekle ki bebeğin de çabucak gelsin

Hoşbuldummmamin isteyen herkesin haberini alırız inşallahhh,stresimin nedeni aslında zaman geçmesi insanlar beni strese çok sokuyo onlar olmasa strese girmem. her gittiğim yerde hani bebek yokmu? benim gelinim 2. aya hamile kaldı sen niye bekliyosun? 2 yıl oldu hala niye bebek yok? istemiyoruz diyoruz hiç çaktırmıyorum ,aradan 2 gün geçmesine rağmen yine bebiş yokmu diye soruyolar.. artık sinirlerim bozuldu yeni evlilerden biri hamile kalıcak diye ödüm kopuyo çünkü yine bana geliyo konu sen neyi bekliyosun diye. 3. deneme ama evliliğimin ilk ayından beri baskı var üstümde.

Boşver insanları sen 2 yıllık evliymissin çok değil ki soranlara daha 2 yıl düşünüyorum kocamla birbirimize doymadik daha de :) sanki dogursan onlara vericen hey Allahım ya

canım bu hamilelik takvimin doğru dimi ay bende hesaplıyorum benimde o tarihlere denk geliyor bu ay olmuşsa tabi :) sen ne kadar zaman önce öğrendin

bat bugün ama daha şimdilik bişey yok normalde gecesinde olurdum amanın inşallah olmam inşallahhh

Günaydın herkese :) P PembePaltolu canim çok geçmiş olsun. Okudum yazdıklarını. Hayırlısı böyleymiş demek ki üzme kendini. Dinlen bol bol rahatla.
Kızlar ya benim şimdi şeffaf uzayan akıntım var ama ovulasyon negatif çıkıyo

Günaydın arkadaşlar bugün adet günüm tabi çalışma dolayısıyla olmucam inşallah zaten 5 6 gündür kasik ağrıları batmalari mide bulantısı göğüs acısı var benim bünyem biraz zayıf ve cok hassas önceki hamileligimide hemen anlamistim ama yerlesmede düştü çok yormusum kendimi yeni evli olduğum için gelen giden eksik olmuyor dünde biraz yoruldum çok ağrım oldu ama gece ağrım tamamen gitti şimdide hafif hafif var daha yerleşme kanaması olmadı test yapsam cikarmiki öncekinde adetim 4 gün geçmişti öyle beta 31.05 çıkmıştı ama idrarda cikmamisti şimdide pazartesi yaptırcam inşallah ama çok istiyoruz idrar testi yapsam cikarmiki?

canım bu hamilelik takvimin doğru dimi ay bende hesaplıyorum benimde o tarihlere denk geliyor bu ay olmuşsa tabi :) sen ne kadar zaman önce öğrendin
Benim adete bi gün kala diğital testte çıktı ama daha doktora gitmedim adette olmadım bakalım bekliyorum

merhabalar size bir şey danışacaktım bilginiz varmı acaba:)
4 aydır bebek düşünüyoruz olmadı bu ayı geçirmeyelim diye akıntımın olduğu gün doktora gittik.cuma akşam doktoro gittik 14 cm yumurtan vardı dedi.dün akşam gittik bakalım nekadar oldu çatladımı diye doktor bu seferde 15 dedi 20 de çatlıyor yumurta sanırım. neden benim yumurtam büyümedi veya çatlamadı şuan adetimim 14 günü ve bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…