- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
İnşallah canımbende bende bende istiyorum bi bebek bu yıl inşallahhovulasyon testi yapıyorum canlarım dualarınızda banada yer verin lütfen . kucaklarımız bebişlerimiz olsunn
İnşallah canım
Hiç deneme yaptın mı.. Kaç yıllık evlisin yaşın kaç...
Canım maşallah bitmiş kabusun bende evliliğin ilk 2.5 ayında yaşadım çok zordu elhamdülillah atlatmışsın.. Yani yumurtlama gününde iyi değerlendirirsen olur inş..yani anladığım üçüncü ay gebelik için stres yapma bu çok etkiliyor il ay bende çok stresliyim bu ay eşimi ikna ettim ve iyi değerlendirdik ama help farklı yoğunluk vardı ilk ay gibi yoğu stress yoktu inş hayırlısı ile gelirdeneme yaptım fakat ozaman vajinusmustum biraz zordu vajinusmusu yendiğimden beri 2kere deneme yaptık,şimdide 3.deneme olucak ovulasyon testi aldım deneme gününü bekliyorum ama inanılmaz stres var. bu arada evliliğimin 2. yılı dolmak üzere. İnsanlar sürekli bebek soruyo istemiyoruz deyip geçiştiriyorum insanları boğasım var.
deneme yaptım fakat ozaman vajinusmustum biraz zordu vajinusmusu yendiğimden beri 2kere deneme yaptık,şimdide 3.deneme olucak ovulasyon testi aldım deneme gününü bekliyorum ama inanılmaz stres var. bu arada evliliğimin 2. yılı dolmak üzere. İnsanlar sürekli bebek soruyo istemiyoruz deyip geçiştiriyorum insanları boğasım var.
Canım hoş geldin aramıza inşallah hayırlısıyla bebiş haberi vermek de nasip olur ama bu kadar stres yapma kendini sakinlestirmeye çalış stres bebislerin rahme tutunmasini zorlaştırıyor sen huzurla bekle ki bebeğin de çabucak gelsin
Hoşbuldummmamin isteyen herkesin haberini alırız inşallahhh,stresimin nedeni aslında zaman geçmesi insanlar beni strese çok sokuyo onlar olmasa strese girmem. her gittiğim yerde hani bebek yokmu? benim gelinim 2. aya hamile kaldı sen niye bekliyosun? 2 yıl oldu hala niye bebek yok? istemiyoruz diyoruz hiç çaktırmıyorum ,aradan 2 gün geçmesine rağmen yine bebiş yokmu diye soruyolar.. artık sinirlerim bozuldu yeni evlilerden biri hamile kalıcak diye ödüm kopuyo çünkü yine bana geliyo konu sen neyi bekliyosun diye. 3. deneme ama evliliğimin ilk ayından beri baskı var üstümde.
canım bu hamilelik takvimin doğru dimi ay bende hesaplıyorum benimde o tarihlere denk geliyor bu ay olmuşsa tabi :) sen ne kadar zaman önce öğrendinCanım maşallah bitmiş kabusun bende evliliğin ilk 2.5 ayında yaşadım çok zordu elhamdülillah atlatmışsın.. Yani yumurtlama gününde iyi değerlendirirsen olur inş..yani anladığım üçüncü ay gebelik için stres yapma bu çok etkiliyor il ay bende çok stresliyim bu ay eşimi ikna ettim ve iyi değerlendirdik ama help farklı yoğunluk vardı ilk ay gibi yoğu stress yoktu inş hayırlısı ile gelir
Günaydın canım. Nasılsın nasıl gidiyo konuşamadık epeydirGünaydın kızlaar.. Kimse yokmuu nerelerdesinizz
Tatil Dönüşü zor oluyo canım. Günaydın bu arada :)3 gündür çalışıyorum ama ruhum tatilde kaldı :O
Günaydın kızlaar.. Kimse yokmuu nerelerdesinizz
Tatil Dönüşü zor oluyo canım. Günaydın bu arada :)
Iyidir canım ne olsun iş güç işte :) sen napıyosun?günaydın canlar ne yapıyorsunuz bakalımmm
Benim adete bi gün kala diğital testte çıktı ama daha doktora gitmedim adette olmadım bakalım bekliyorumcanım bu hamilelik takvimin doğru dimi ay bende hesaplıyorum benimde o tarihlere denk geliyor bu ay olmuşsa tabi :) sen ne kadar zaman önce öğrendin
Iyidir canım ne olsun iş güç işte :) sen napıyosun?
Inşaallah çok çabuk alışacağın ve güzel dostluklar kuracağın en önemliside mutlu ve huzurlu olacağın bi yer olur..çalışıyorum ben de haftaya tayinler açıklanacak zaman geçmiyor bi türlü heyecanlıyım :)
Inşaallah çok çabuk alışacağın ve güzel dostluklar kuracağın en önemliside mutlu ve huzurlu olacağın bi yer olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?