2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

maşallah değerine arkadaşım tebrik ederim

Kızlar inş Pazartesi öglen 2 de doktora gideceğiz muhtemelen alttan bakacak yani çok tavsiye edilmiyor ya hamile arkadaşlar size ilk alttan mı bakıldı ?

canım burda dr karından göremezse o zaman alttan bakılor benim arkadaşım vardı onun görünmüyordu ilk aylarda hep alttan bakıldı bir sıkıntı olmadı merak etme

canım bu gün yarın test pozitif verir sen yinede değerlendir bu günleri

bende bende bende istiyorum bi bebek bu yıl inşallahh ovulasyon testi yapıyorum canlarım dualarınızda banada yer verin lütfen . kucaklarımız bebişlerimiz olsunn

inşallah beklemeden sağlıkla bebişiniz gelir arkadaşım

canım ne güzel en azından kendi vucudun attı bir ay bile beklemesende olur yada dinlen nasıl dersen. Allahım bir daha ki gebeliğinde sağlıklı evlat seninle nasip etsin . böylece geçmiş gitmiş olsun

Çok sağol canım bende düşen bebeğimde alttan baktı hatta hiç hissetmedim Ama genede Tereddüt ediyorum muhtemelen alttan bakacak ki burada genelde öyle bakıyorlar
canım benim gittiğimde 6+4 deydik direk karından göründü o an hem keseyi hemde kalp atşını gördük duyduk hiç alttan bakmadı bana

canım ne güzel en azından kendi vucudun attı bir ay bile beklemesende olur yada dinlen nasıl dersen. Allahım bir daha ki gebeliğinde sağlıklı evlat seninle nasip etsin . böylece geçmiş gitmiş olsun
Canım malum eşim çok istekli değildi çocuk konusunda. Artık iyice gözü korkmuş durumda. Sanırım ben de artık istemiyorum. Bir bebek görmeye bile tahammülüm yok. 6 ay ara veririz muhtemelen. Hayırlısı bugünler de geçti gitti çok şükür.

en kısa zamanda atlatırsınız inşallah canım sen ne zaman hazır hissedersen en önemlisi bu

canım benimde adet günüm bugün iki gün önce yaptım bişey çıkmadı ama yine yapmak istiyorum eve gidince erken mi onu da bilemedim. en azından stresi gitsin.

canım benim adet tarihimden 4 gün önce öğrendim idrar testinde çıktı sonra kan testinde doğrulandı.
ama bazlarnın geç çıkıyor belli olmaz. benimde belirtilerimde ve 7. haftaya kadar kasık ağrım devam etti yırtılıyor gibiydi sanki. test yap varsa çıkar haaa çıkmazsa adet olmazsan diğer gün yinele hayırlı haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…