- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
iyi Akşamlar kızlar, bugün adetimin gecikmesindeki 6. gun ve bugünkü değerim 146.3 cikti. iki gün önce gecikmedeki 4. günümdu değerim 23.77 idi. Şaşırtıcı derecede artmış,Cumartesi gunüne doktordan randevu aldım hem 3 gun daha gecmis olur daha guzel haberler alırım inşallah
Kızlar inş Pazartesi öglen 2 de doktora gideceğiz muhtemelen alttan bakacak yani çok tavsiye edilmiyor ya hamile arkadaşlar size ilk alttan mı bakıldı ?
Günaydın kızlaar.. Kimse yokmuu nerelerdesinizz
Günaydın herkese :) P PembePaltolu canim çok geçmiş olsun. Okudum yazdıklarını. Hayırlısı böyleymiş demek ki üzme kendini. Dinlen bol bol rahatla.
Kızlar ya benim şimdi şeffaf uzayan akıntım var ama ovulasyon negatif çıkıyo
bende bende bende istiyorum bi bebek bu yıl inşallahhovulasyon testi yapıyorum canlarım dualarınızda banada yer verin lütfen . kucaklarımız bebişlerimiz olsunn
canım ne güzel en azından kendi vucudun attı bir ay bile beklemesende olur yada dinlen nasıl dersen. Allahım bir daha ki gebeliğinde sağlıklı evlat seninle nasip etsin . böylece geçmiş gitmiş olsunSağolun kızlar. Ancak yazacak zaman buldum.Hepinize çok teşekkür ederim zor zamanımda yanımda oldunuz. Dün geceden başlayan ağrım kalmadı. Sanırım tamamı gitti artık. Kanamam da pek kalmadı. Aslında okula gidebilirim ama annem ve kardeşim bizde. Evde kalıp dinlensem daha iyi olacak sanırım.
canım benim gittiğimde 6+4 deydik direk karından göründü o an hem keseyi hemde kalp atşını gördük duyduk hiç alttan bakmadı banaÇok sağol canım bende düşen bebeğimde alttan baktı hatta hiç hissetmedim Ama genede Tereddüt ediyorum muhtemelen alttan bakacak ki burada genelde öyle bakıyorlar
Hayatım olmuş işler güçler modundayımgünaydın canlar ne yapıyorsunuz bakalımmm
benim de aynı canım, eve gidip yatağa atlamak derdindeyimHayatım olmuş işler güçler modundayımsende nevar ne yok bakalımm
Az kaldı az :) çok yoğunsun galiba canım yazamıyosun nasılsın?Bende bendeçok bunaldım bu ara,cumayı iple çekiyorum..
Ay ne güzel bizim yaklaştıkça ben de heyecanlanıyorum valla :)çalışıyorum ben de haftaya tayinler açıklanacak zaman geçmiyor bi türlü heyecanlıyım :)
Değerlendiriyorum da canım kafama takıldı öyle olunca. Inşallah pozitifi görürüm bi an önce :)canım bu gün yarın test pozitif verir sen yinede değerlendir bu günleri
Canım malum eşim çok istekli değildi çocuk konusunda. Artık iyice gözü korkmuş durumda. Sanırım ben de artık istemiyorum. Bir bebek görmeye bile tahammülüm yok. 6 ay ara veririz muhtemelen. Hayırlısı bugünler de geçti gitti çok şükür.canım ne güzel en azından kendi vucudun attı bir ay bile beklemesende olur yada dinlen nasıl dersen. Allahım bir daha ki gebeliğinde sağlıklı evlat seninle nasip etsin . böylece geçmiş gitmiş olsun
en kısa zamanda atlatırsınız inşallah canım sen ne zaman hazır hissedersen en önemlisi buCanım malum eşim çok istekli değildi çocuk konusunda. Artık iyice gözü korkmuş durumda. Sanırım ben de artık istemiyorum. Bir bebek görmeye bile tahammülüm yok. 6 ay ara veririz muhtemelen. Hayırlısı bugünler de geçti gitti çok şükür.
canım benimde adet günüm bugün iki gün önce yaptım bişey çıkmadı ama yine yapmak istiyorum eve gidince erken mi onu da bilemedim. en azından stresi gitsin.Günaydın arkadaşlar bugün adet günüm tabi çalışma dolayısıyla olmucam inşallah zaten 5 6 gündür kasik ağrıları batmalari mide bulantısı göğüs acısı var benim bünyem biraz zayıf ve cok hassas önceki hamileligimide hemen anlamistim ama yerlesmede düştü çok yormusum kendimi yeni evli olduğum için gelen giden eksik olmuyor dünde biraz yoruldum çok ağrım oldu ama gece ağrım tamamen gitti şimdide hafif hafif var daha yerleşme kanaması olmadı test yapsam cikarmiki öncekinde adetim 4 gün geçmişti öyle beta 31.05 çıkmıştı ama idrarda cikmamisti şimdide pazartesi yaptırcam inşallah ama çok istiyoruz idrar testi yapsam cikarmiki?
canım benim adet tarihimden 4 gün önce öğrendim idrar testinde çıktı sonra kan testinde doğrulandı.Günaydın arkadaşlar bugün adet günüm tabi çalışma dolayısıyla olmucam inşallah zaten 5 6 gündür kasik ağrıları batmalari mide bulantısı göğüs acısı var benim bünyem biraz zayıf ve cok hassas önceki hamileligimide hemen anlamistim ama yerlesmede düştü çok yormusum kendimi yeni evli olduğum için gelen giden eksik olmuyor dünde biraz yoruldum çok ağrım oldu ama gece ağrım tamamen gitti şimdide hafif hafif var daha yerleşme kanaması olmadı test yapsam cikarmiki öncekinde adetim 4 gün geçmişti öyle beta 31.05 çıkmıştı ama idrarda cikmamisti şimdide pazartesi yaptırcam inşallah ama çok istiyoruz idrar testi yapsam cikarmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?