erken gebelik testi miydi sizinkicanım benim adet tarihimden 4 gün önce öğrendim idrar testinde çıktı sonra kan testinde doğrulandı.
ama bazlarnın geç çıkıyor belli olmaz. benimde belirtilerimde ve 7. haftaya kadar kasık ağrım devam etti yırtılıyor gibiydi sanki. test yap varsa çıkar haaa çıkmazsa adet olmazsan diğer gün yinele hayırlı haberlerle inşallah
canım benimde adet günüm bugün iki gün önce yaptım bişey çıkmadı ama yine yapmak istiyorum eve gidince erken mi onu da bilemedim. en azından stresi gitsin.
canım benimde adet günüm bugün iki gün önce yaptım bişey çıkmadı ama yine yapmak istiyorum eve gidince erken mi onu da bilemedim. en azından stresi gitsin.
hayır kaset var ya onlardan laboquıck mi neydi markası ondan canımerken gebelik testi miydi sizinki
canım benim adet tarihimden 4 gün önce öğrendim idrar testinde çıktı sonra kan testinde doğrulandı.
ama bazlarnın geç çıkıyor belli olmaz. benimde belirtilerimde ve 7. haftaya kadar kasık ağrım devam etti yırtılıyor gibiydi sanki. test yap varsa çıkar haaa çıkmazsa adet olmazsan diğer gün yinele hayırlı haberlerle inşallah
bende güğüs yanması ve mide bulantısı 7. haftamdan sonra oldu canım sadece benim kasık ağrm vardı o kadar inşallah bebeğin seninledirAynen benimde 5 6 gündür kasiklarimin içi yirtiliyor gibi aciyordu heleki yorulunca çok iş yapınca çok ağrıyor dünde çok yoruldum yatan kadar ağrıdı ama gece tamamen geçti şuanda hafif var ama ilk defa sabah midem bulanmadi kötü haber değildir dimi bu belirtilerin bugün hafiflemesi ama göğuslerim aynı yanmada
bende güğüs yanması ve mide bulantısı 7. haftamdan sonra oldu canım sadece benim kasık ağrm vardı o kadar inşallah bebeğin seninledir
Bikaç haftadır böyle canım,işler sıkışık koşturmaca halindeyim.. Az kaldı ama bende bittim :))Az kaldı az :) çok yoğunsun galiba canım yazamıyosun nasılsın?
hamişim naber nasılsın
İyidir müdürümm sen nasılsın :) işler güçler koşturmaca işte..hamişim naber nasılsın
Rabbim nasip etmişsse vardır canım bekle bakalım:)İnşallah ya inşallah insanlar agrim var diye sizlanirlar ben agrim olsun midem bulansin diye bekliyorum heycanla :) cok teşekkür ederim sizede cevapladiginiz icin artık bukadar dayandık 4 5 gün daha dayanicaz artık buarada sizinki nekadarlik merak ettim?
Ay ne güzel bizim yaklaştıkça ben de heyecanlanıyorum valla :)
Rabbim nasip etmişsse vardır canım bekle bakalım:)
benim çok şükür yarın 11. haftaya giriyorum hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :)
aminn canım inşallah :)İnşallah hayırlısı olur:) Maşallah Allah hayirlisiyla dogumuda görmeyi ve analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah isteyen herkesin:)
İyidir müdürümm sen nasılsın :) işler güçler koşturmaca işte..
Eki Görüntüle 1548718
14.Gün bugün yaptım. sizce bugünmü yumurtladım? dün ilişki olmadı eşim şehir dışından geldiği için yumurtlama gününü kaçırmadım değilmi? bugün en uygun günmü ilişki için? bilen değerli arkadaşlar lütfen görüp yazarsanız çook sevinicem.
11-12-13 günler çift çizgi var arkadaşım bu günleri boş geçirmediysen allahta nasip ettiyse kuzun gelir inşallah bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?