2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

erken gebelik testi miydi sizinki

canım benimde adet günüm bugün iki gün önce yaptım bişey çıkmadı ama yine yapmak istiyorum eve gidince erken mi onu da bilemedim. en azından stresi gitsin.
canım benimde adet günüm bugün iki gün önce yaptım bişey çıkmadı ama yine yapmak istiyorum eve gidince erken mi onu da bilemedim. en azından stresi gitsin.

Ama sabah yap testi bende esime aldircam akşam gelirken sabah ilk idrara yapmak gerekiyomus öncekinde aksamlari yapmıştım belkide bu yüzden çıkmadı bende yarın sabah denemeye düşünüyorum hissediyorum ama netlesmesini istiyorum bide bugün ağrıların kesildi bişey mi oldu gene diye çok korkuyorum

Aynen benimde 5 6 gündür kasiklarimin içi yirtiliyor gibi aciyordu heleki yorulunca çok iş yapınca çok ağrıyor dünde çok yoruldum yatan kadar ağrıdı ama gece tamamen geçti şuanda hafif var ama ilk defa sabah midem bulanmadi kötü haber değildir dimi bu belirtilerin bugün hafiflemesi ama göğuslerim aynı yanmada

bende güğüs yanması ve mide bulantısı 7. haftamdan sonra oldu canım sadece benim kasık ağrm vardı o kadar inşallah bebeğin seninledir

bende güğüs yanması ve mide bulantısı 7. haftamdan sonra oldu canım sadece benim kasık ağrm vardı o kadar inşallah bebeğin seninledir

İnşallah ya inşallah insanlar agrim var diye sizlanirlar ben agrim olsun midem bulansin diye bekliyorum heycanla :) cok teşekkür ederim sizede cevapladiginiz icin artık bukadar dayandık 4 5 gün daha dayanicaz artık buarada sizinki nekadarlik merak ettim?

Kızlarrrrr bişey sorcam size . Şimdi benm bat 28 mayıstı. 29 mayısta beta 80.93 çıktı Ben 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum test yaptırdığım gün çatlamadan 14 gn geçmiş oldu bu sonuca göre 2 hasfalıkmı oluuyor eğer öyleyse değerim iyi ama sata göre 4 haftalık oluyorki ozman düşük olmuyor mu ayyy kafam karman çorman.şimdi ben ne kadarlık oluyorum

Rabbim nasip etmişsse vardır canım bekle bakalım:)
benim çok şükür yarın 11. haftaya giriyorum hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :)

Rabbim nasip etmişsse vardır canım bekle bakalım:)
benim çok şükür yarın 11. haftaya giriyorum hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah :)

İnşallah hayırlısı olur:) Maşallah Allah hayirlisiyla dogumuda görmeyi ve analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah isteyen herkesin:)

14.Gün bugün yaptım. sizce bugünmü yumurtladım? dün ilişki olmadı eşim şehir dışından geldiği için yumurtlama gününü kaçırmadım değilmi? bugün en uygun günmü ilişki için? bilen değerli arkadaşlar lütfen görüp yazarsanız çook sevinicem.

11-12-13 günler çift çizgi var arkadaşım bu günleri boş geçirmediysen allahta nasip ettiyse kuzun gelir inşallah bu ay

Bugün catlamis sanırım canım eşini görür görmez niyeti boz sen en önemlisi bugün

Kızlar iyisinizdir inşallah bugün benim oglani okula götürdüm ders yok nasılsa diye o yüzden telefona bakamadım hiç

11-12-13 günler çift çizgi var arkadaşım bu günleri boş geçirmediysen allahta nasip ettiyse kuzun gelir inşallah bu ay

boş geçtim sperm kalitesi düşmesin diye ,en belirgin gün 13.gündü sonrası yumurtlama diye düşündüm bugüne kaldı yani olmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…