2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bugün catlamis sanırım canım eşini görür görmez niyeti boz sen en önemlisi bugün
Dimi geç kalmamışımdır? en önemli gün bugün yarında olmalımı ilişki peki? sadece bugünmü?

bence bat tarihini esas alman gerek arkadaşım

Dimi geç kalmamışımdır? en önemli gün bugün yarında olmalımı ilişki peki? sadece bugünmü?

Test siliklesince çatlama gerçekleşmiş oluyor ama ne zaman catlamis bilmiyoruz yani saat olarak catladiktan sonra 24 saat döllenme ihtimali var yarının faydası olacağını sanmıyorum ama için rahat etsin diye degerlendir istersen ama bugün çok geç saate bırakma

Mihrimah00 sata göre değerlendiriliyor gebelik ama beta degerlerine bakarsan haftanla uyumlu zaten sonucun belirtilen aralıkta yani herkesin aynı olmuyor ki önemli olan kendi içinde istikrarlı olması

Kızlar iyisinizdir inşallah bugün benim oglani okula götürdüm ders yok nasılsa diye o yüzden telefona bakamadım hiç

hoşgeldin tatlım sen nasılsın
dersler yok bende göndermiyorum artık okula evde morpadan aldığım ev ödevlerini yapıyor kitap okutuyorum

boş geçtim sperm kalitesi düşmesin diye ,en belirgin gün 13.gündü sonrası yumurtlama diye düşündüm bugüne kaldı yani olmazmı?
bilemiyorum rabbim nasip ederse bunlar faso fiso biliyorsun yeterki nasibinizde bu ay bebişiniz yazılmışsa gelir kuzun canım

moralim bozuldu ya ağlıcam o derece, günleri değerlendiremedim sanırım.. ya hergün geçsinde test yapım sonra regl gününü beklim falan kaldıramıyorum artık zamana yayılması bunun beni mahvediyo..okadar okuyorum araştırıyorum en koyu günü bekledim 13. gündü.. eşmde gördü yarında yap belki daha koyu çıkar deyince şehir dışından gelince kaldı .. bıktım artık önce vajinusmu yen sonra bu moralim sıfır günleride beceremedim anlayamadım salak gibi beceremiyorum hiç bi şeyi

hoşgeldin tatlım sen nasılsın
dersler yok bende göndermiyorum artık okula evde morpadan aldığım ev ödevlerini yapıyor kitap okutuyorum

En güzelini yapıyorsun canım yollama valla bu sıcakta hiç çekilmiyor okulda olmak ben yarın kontrole gidicem onun stresi var biraz gerçi muhtemelen yarın bir şey soylemezler smear alınacak bir de onun sonucunu bekliycem fakülte hastanesi kim bilir kaç günde çıkar sonuç pofff sen nasılsın kanaman durdu mu oğlan nasıl oldu

öyle deme canım herşeyde bir hayır var sonuçta gençsin anladığım kadarı ile yeni evlisin
rabbim hayırlısını nasip etsin

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, kadın doğuma gitmek zaten başlı başına bir sıkıntı
kanama azaldı ilaç alıyorum bugün yarın kesilir artık diye ümid ediyorum

oğlan daha iyi teyzesi allaha şükür azaldı takılması dualarınız için allah razı olsun

Dur bakalım kız aaa ne var bu kadar dertlenecek sakin ol bakalım yumurta catlamadan 72 saat önce ve catladiktan sonraki 24 saat içinde yumurtanin tek 1 tane spermle karşılaşması yeter bebek için yeter ki Allahım yazmış olsun eğer bu ay yazilmadiysa da sen havada 40 takla atsan yine olmaz

öyle deme canım herşeyde bir hayır var sonuçta gençsin anladığım kadarı ile yeni evlisin
rabbim hayırlısını nasip etsin

Ya sinirimden eşime açtım ağzımı yumdum gözümü ağlayıp duruyorum kendime gelemiyorum.. bu aydan sonra istemiyorum ovulasyon falan vajinusmu stres yap yen çoçuğa stres yap ona buna derken yoruldum yeminederim ! eşimede kızıyorum oda araştırsın okusun herşeyi ben araştırıyorum okuyorum geliyo çubuklara bakıyo yarında koyulaşır diyo.. ben aslında dünde ilişki istiyorum sinir oluyorum ya insanların sürekli bebek bebek demesi delirtiyo beni..

Çok sevindim canım iyiye gitmesine çabuk toparliyor maşallah
Kanama inşallah kesilir artık canım o ne öyle lohusa kanaması gibi can dayanmaz yahu

bunun için kocişini üzme erkekler bunu önemsemezler kii arkadaşım benim bir oğlum var sor ona nasıl hamile kaldın eşin bu süreçte ne yaptı diye sadece o işe katkısı oldu dr ilaç yumurtlama takibi stresi ben yaşadım ağlardım gebe kalamıyorum diye yüzüme anlamsız anlamsız bakardı

Arkadaşlar yerleşme kanaması olmadan önce idrar testinde pozitif çıkan oldumu?

Arkadaşlar yerleşme kanaması olmadan önce idrar testinde pozitif çıkan oldumu?

Olmaz canım tibben imkansız çünkü yerlesmeden sonra hcg salgilanmaya başlıyor değil idrar kanda bile pozitif olmaz yerlesmeden önce

Olmaz canım tibben imkansız çünkü yerlesmeden sonra hcg salgilanmaya başlıyor değil idrar kanda bile pozitif olmaz yerlesmeden önce

Benim bugün adet gunumdu şükür olmadım zaten bariz belirtilerim var dayanamıyorum testle netleştirmek istiyorum 2 ay önceki düşüğümde adetim 5 gün geciktikten sonra yerleşme kanaması olmuştu ve ozaman testde çıkmıştı şimdi okadar bekleyemiyorum hemen yapsam testi diyorum belki bunda yerleşince kanama gelmez diye cikarmi olmuşmudur yerleşme diye hani yerleşme döneminde kanamasi olmayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…