2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aekadaşım merhaba. Bi soru soracaktım düşükten kaç ay sonra korunmayı bıraktın?

Bat bugünse bence çıkar idrar testinde. Yarın sabah yapabilirsin?

test yap canım

Aekadaşım merhaba. Bi soru soracaktım düşükten kaç ay sonra korunmayı bıraktın?

Bat bugünse bence çıkar idrar testinde. Yarın sabah yapabilirsin?

Merhaba Mart ayının sonunda adet olmam gerekliydi gene belirtiler bariz oldu anladım ve adetim gecikti 5 gün kan testi yaptırdım poz. Çıktı yaptırdığım gün kanama oldu hafif açık 2 günün sonunda normal kanamaya ve ağrıya döndü test yaptı düştü değer ve kendisi düştü ve hemen düşükle adet oldum sonra nisan ayında korunduk bir adet daha geçirdim Mayıs 4 te ve çalışma yaptık 5 6 gundurde belirtilerim başladı gene anladım ama bu sefer dikkatliyim benim bünyem çok zayıf ve hassas yorgunlukta hemen ağrım oluyor öncekinde plansizdi ve anlaşılana kadar hep misafir felan kendimi çok yormusum bu sefer inşallah Allah nasip eder bira uzun oldu ama ufak bir dusukse fazla korunmaya gerek yok rahim hemen yeniliyormus kendini

Canım yerleşme kanaması diyince rahme tutundugu zaman diye düşündüm seninki daha farklı yarın ilk idrarla yap tabi varsa çıkar Allahın izniyle kanama şart değil her seferinde olmaz yani ben hiç öyle bir şey yaşamadım oglumda

Kocaman oldu teyzesi :) mide bulantımda bitti çok şükür iyiyiz gibii :))

Ohh maşallah bulantı da bittiyse artık rahatsin keyfini sür doya doya ben hamileliği cok sevmistim yaa ne güzel cocuk usudu mu acikti mi hasta mi oldu hic dert yok miss

Ohh maşallah bulantı da bittiyse artık rahatsin keyfini sür doya doya ben hamileliği cok sevmistim yaa ne güzel cocuk usudu mu acikti mi hasta mi oldu hic dert yok miss
Ben rahat olamıyorum nedense düşük olurmu,test sonucu ne çıktı,ikili test nolcak,üçlü nolcak,sağlıklı mı olcak.. Hep bi stres var hayatta..

Ben rahat olamıyorum nedense düşük olurmu,test sonucu ne çıktı,ikili test nolcak,üçlü nolcak,sağlıklı mı olcak.. Hep bi stres var hayatta..

Aynen canım ya sağlıcakla kucağımıza alsak belki biter

Kızlar adetime daha 8 gün var. Bugün bıraz kahverengi kanamam oldu, lekelenme şeklinde. Normalde bu kadar erkenden olmazdı adetim.
Acaba yerleşme kanaması mıdır diye şüphelendim ne dersiniz?
Bir de adet olacağım zaman şiddetli kasık ağrım olurdu.Öyle bir ağrım da yok.
Yoksa çok düşünmekten metabolizmam iflas mı etti

Kızlar ya ben sabahi bekleyemedim yaptım testi normalde hicbirsey yok ama ışığa tuttugumda çizgi beliriyor. yarın sabah yine yapıcam da böyle durumla karşılaşan oldu mu? karmakarisigim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Çektiğim fotolarda belli olmamış ışıktayken belliydi onu da cekememisim yarın sabah yapıp hemen atarim foto inşallah. O altındaki çıkıntıdan öyle görmüş olabilir miyim
Yani bende ilk bi hayali çizgi gördüm sonrasında attım Burdada gördüler sonra o hayali çizgi gitgide bekirginleşti aynı teste

Aynen canım ya sağlıcakla kucağımıza alsak belki biter

Canlarim yapmayın ama böyle her şey yolunda bebisiniz sizinle bunu düşünüp mutlu olun lütfen asıl dogduktan sonra daha büyük stresi oluyor şimdiden böyle yaparsaniz olmaz ki

Canım tam yerleşme zamanı inşallah da öyledir ama öğrenmek için daha beklemek lazım :)

Çektiğim fotolarda belli olmamış ışıktayken belliydi onu da cekememisim yarın sabah yapıp hemen atarim foto inşallah. O altındaki çıkıntıdan öyle görmüş olabilir miyim

Pembemsi bir şey gördüysen olur canım sabah yap bakalım inşallah çıkar

Çıktı çıki bu seferki erken belli etti kendini ay bu saatte yaptım heycandan uyku felan kalmadı eşimi de uyandirdim:)) ikincisinide pazar günü yapıcam ikiside koyu çıkınca pazartesi kan testiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…