- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Benim bugün adet gunumdu şükür olmadım zaten bariz belirtilerim var dayanamıyorum testle netleştirmek istiyorum 2 ay önceki düşüğümde adetim 5 gün geciktikten sonra yerleşme kanaması olmuştu ve ozaman testde çıkmıştı şimdi okadar bekleyemiyorum hemen yapsam testi diyorum belki bunda yerleşince kanama gelmez diye cikarmi olmuşmudur yerleşme diye hani yerleşme döneminde kanamasi olmayan var mı acaba?
Benim bugün adet gunumdu şükür olmadım zaten bariz belirtilerim var dayanamıyorum testle netleştirmek istiyorum 2 ay önceki düşüğümde adetim 5 gün geciktikten sonra yerleşme kanaması olmuştu ve ozaman testde çıkmıştı şimdi okadar bekleyemiyorum hemen yapsam testi diyorum belki bunda yerleşince kanama gelmez diye cikarmi olmuşmudur yerleşme diye hani yerleşme döneminde kanamasi olmayan var mı acaba?
Aekadaşım merhaba. Bi soru soracaktım düşükten kaç ay sonra korunmayı bıraktın?
Bat bugünse bence çıkar idrar testinde. Yarın sabah yapabilirsin?
test yap canım
Kocaman oldu teyzesi :) mide bulantımda bitti çok şükür iyiyiz gibii :))Canım sen nasılsın minigin 2cme yaklaşmış maşallah
Yarın sabah yapıcam inşallah ama çıkmayabilir öncekinde cikmamisti kanda çıkmıştı inşallah bunda çıkardı bekleme sona erer:)
Kocaman oldu teyzesi :) mide bulantımda bitti çok şükür iyiyiz gibii :))
Ben rahat olamıyorum nedenseOhh maşallah bulantı da bittiyse artık rahatsin keyfini sür doya doya ben hamileliği cok sevmistim yaa ne güzel cocuk usudu mu acikti mi hasta mi oldu hic dert yok miss
Ben rahat olamıyorum nedensedüşük olurmu,test sonucu ne çıktı,ikili test nolcak,üçlü nolcak,sağlıklı mı olcak.. Hep bi stres var hayatta..
Ancak ozaman rahatlıycaz galiba :)Aynen canım ya sağlıcakla kucağımıza alsak belki biter
Foto at bakalımKızlar ya ben sabahi bekleyemedim yaptım testi normalde hicbirsey yok ama ışığa tuttugumda çizgi beliriyor. yarın sabah yine yapıcam da böyle durumla karşılaşan oldu mu? karmakarisigim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Çektiğim fotolarda belli olmamış ışıktayken belliydi onu da cekememisim yarın sabah yapıp hemen atarim foto inşallah. O altındaki çıkıntıdan öyle görmüş olabilir miyimFoto at bakalım
Yani bende ilk bi hayali çizgi gördüm sonrasında attım Burdada gördüler sonra o hayali çizgi gitgide bekirginleşti aynı testeÇektiğim fotolarda belli olmamış ışıktayken belliydi onu da cekememisim yarın sabah yapıp hemen atarim foto inşallah. O altındaki çıkıntıdan öyle görmüş olabilir miyim
Ben rahat olamıyorum nedensedüşük olurmu,test sonucu ne çıktı,ikili test nolcak,üçlü nolcak,sağlıklı mı olcak.. Hep bi stres var hayatta..
Aynen canım ya sağlıcakla kucağımıza alsak belki biter
Kızlar adetime daha 8 gün var. Bugün bıraz kahverengi kanamam oldu, lekelenme şeklinde. Normalde bu kadar erkenden olmazdı adetim.
Acaba yerleşme kanaması mıdır diye şüphelendim ne dersiniz?
Bir de adet olacağım zaman şiddetli kasık ağrım olurdu.Öyle bir ağrım da yok.
Yoksa çok düşünmekten metabolizmam iflas mı etti
Çektiğim fotolarda belli olmamış ışıktayken belliydi onu da cekememisim yarın sabah yapıp hemen atarim foto inşallah. O altındaki çıkıntıdan öyle görmüş olabilir miyim
Yap yap burayada at bakalım
Canım yerleşme kanaması diyince rahme tutundugu zaman diye düşündüm seninki daha farklı yarın ilk idrarla yap tabi varsa çıkar Allahın izniyle kanama şart değil her seferinde olmaz yani ben hiç öyle bir şey yaşamadım oglumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?