2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ayy canım gözün aydın :) benide uyku tutmadı yapıcam kalkamiyom yataktan ya çıkmazsa diye uuuuf

Teşekkür ederim ya bende öyle dünden beri ya çıkmazsa diye agrilarimda gitti hiç yok acaba olmadimi diye tedirgin oldum esimin basini yedim oda teselli etmeye calisti ama o ikinci pembe çizgiyi görüncede sevinçten öldümya ilk defa çıktı ve bukadar erken cikcagini beklemiyordum çok güzel bir duygu inşallah çok genç bir anne olucam çok sevincliyim ama bide korku var buda dusermi bişey olurmu diye

Günaydın canlaar.. Nihayet haftanın son gününe geldik :)) yeni hamilemizinde gözüaydın :) sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.. cnntrm doğunca dert olmaz gibi geliyor şimdilik bize :)) az derdimiz var sanki,bide kendimize ortada olmayan şeyleri dert ediyoruz işte :))

Günaydın çok teşekkür ederim inşallah Allah herkese nasip etsin:)

Ayy canım gözün aydın :) benide uyku tutmadı yapıcam kalkamiyom yataktan ya çıkmazsa diye uuuuf

Sende yapsana bir an önce belirsizlik insanı daha kötü yapıyor en azından sonucu bilince daha iyi olur ve inşallah hayırlı bir haber gelir sendende:)

Sıkı sıkı tutunsun bebişin,sağlıkla doğduğunuda haber alalım inşallah :) allah isteyen herkese nasip etsin

İnşallah ya inşallah agzinizdan bal damliyor okurken bile heycanlanlaniyorum herseye inşallah bu bebeğim tutunacak Allahın izniyle çok iyi bakıyorum kendime onun için 10 gündür folik asit bile içiyorum :)

Sende yapsana bir an önce belirsizlik insanı daha kötü yapıyor en azından sonucu bilince daha iyi olur ve inşallah hayırlı bir haber gelir sendende:)
yaptım canım dünki gibi çıktı görünürde bişey yok, ışıkta belli oluyordu sanırım o hep var idrarda varsa hormon boyuyor orayı.

Gözün aydın canım hem de ne güzel çıkmış maşallah tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayy çok teşekkür ederim gerçekten guzelmi bu ikinci çizgi açık biraz :) Amin inşallah Allah herkese nasip etsin de benim yerleşme kanaması olmadı dün agrilarimda gitti Esimde diyoki korkma demekki yerleşmiş ağrı gitti diyo:)))))

yaptım canım dünki gibi çıktı görünürde bişey yok, ışıkta belli oluyordu sanırım o hep var idrarda varsa hormon boyuyor orayı.

Anladım ama üzülme benim öncekinde hiç cikmamisti kanda anca çıkmıştı oda adetim 5 gün gecikince çok az bi oranla herseyde bir hayır vardır biraz daha bekle

Anladım ama üzülme benim öncekinde hiç cikmamisti kanda anca çıkmıştı oda adetim 5 gün gecikince çok az bi oranla herseyde bir hayır vardır biraz daha bekle
ümitlenmek istemiyorum artık belki stresten gelmiyor adetim 9 ay vajinismusla uğraştım ilk denememizdi bu birde yumurtlama zamanımda yenmiştim ondan sonra iki gune bir yaptık o yüzden ümitliydim. keşke olsaydı neyse yaa üzülmek yok stres yok diğer aya inşallah

Ayen öyle stresden hem adet gecikir hemde stres yaparsan istediğin şeyde olmaz bende çünkü geçen ay okadar stres yaptimki olmadı bu ay daha rahattim istiyordum çalışmada yaptık ama zorunlu gibi değil olmasa gene yaparız gene yaparız dedik oyüzden gerçekten herseyde bir hayır vardır öbür ay daha iyi olur insallah

Tebrikler allah kavuşmayıda. Nasip etsin

inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…