Teşekkür ederim ya bende öyle dünden beri ya çıkmazsa diye agrilarimda gitti hiç yok acaba olmadimi diye tedirgin oldum esimin basini yedim oda teselli etmeye calisti ama o ikinci pembe çizgiyi görüncede sevinçten öldümya ilk defa çıktı ve bukadar erken cikcagini beklemiyordum çok güzel bir duygu inşallah çok genç bir anne olucam çok sevincliyim ama bide korku var buda dusermi bişey olurmu diye
Kolay gelsin canım çok yorma kendini. Neyse ki bugün cuma tatil geldi :)Bikaç haftadır böyle canım,işler sıkışık koşturmaca halindeyim.. Az kaldı ama bende bittim :))
Evet canım başladım :) ama yumurtlama akıntısı var bence ama test negatif çıkıyo. Bakalım olacak mi :)oo sen çalışmalara mı başladın bakim
bi üç beş sürüyo o akıntılar o yüzden daha görememişsindir :) hadi bakalım çok heyecanlıEvet canım başladım :) ama yumurtlama akıntısı var bence ama test negatif çıkıyo. Bakalım olacak mi :)
Arkadaşlarrrrr Allahima çok şükür Hamileyiimm bakın düz çektim ama buraya yukleyince yan çıktı olsuuun:))Eki Görüntüle 1549422 Eki Görüntüle 1549423
Az kaldı azz :) uzuun bir tatile gireceğimm :)) sende nevar ne yok bakalımmGünaydın kızlar :) Ne güzel her gün yeni gebelik haberleri alıyoruz. Allah isteyen herkese
Kolay gelsin canım çok yorma kendini. Neyse ki bugün cuma tatil geldi :)
Canım o akıntıdan sonra oluyordu bendede yumurtlama. Hergünü değerlendir bu ara,en önemli günlerdesin :))Evet canım başladım :) ama yumurtlama akıntısı var bence ama test negatif çıkıyo. Bakalım olacak mi :)
Yumurtlama gününü biliyorsan eğer testte çıkıp çıkmamasına dair bi fikrimiz olabilir.. Belki geç döllenmedir ve testte çıkmamıştır. 7/24 kanda test yaptırabilirsin,bekleme pazartesiyi diycem ama çok düşük bi sonuç çıkabilir çünkü testte silik çizgi bile yok diyorsun.. Hayırlısı diyelim bikaçgün bekleyelimGünaydın kızlar ara ara foruma girip yazılanları okuyorum ama pek yazmadım şimdiye kadar. ama bugün paylaşmak istediğim bir durum var sizlerle... 1,5 senedir çocuk istiyoruz olmuyordu bu ay hsg çekinecektim adetimi bekliyordum ama bat 03 haziran olmasına rağmen 3 gündür gelen giden yok. ha olmasın tabi ama evde test yaptım sonuç negatif... silik çizgi bile yok. pazartesiye kadar olmazsam kanda baktırcam ama bu iki günü nasıl geçireceğim bilmiyorum. bu ayda hiç stres falan yapmamıştım kuzu kuzu adeti bekliyordum acaba hamilemiyim çok heyecanlıyım ve de korkuyorum size sorum acaba testte çıkmaması normalmiki aslında 2-3 gün gecikmede çıkar diye biliyorum hayırlısı Rabbim herşeyin iyisini bilir ama beklemekte çok zor...
Benimde koku hassasiyetim var ama çıkarmıyorum.. Zaten çıkardığım 1-2 ancak oldu. Bulantıdan yiyemiyordum sadece.. Şimdide bazı şeylere karşı tiksinme var ama bulantı olmadığı için rahatım :)maşallah kız ne güzel:) benim sürüyor hele kokular a hemen çıkarıyorum halen offf
Yumurtlama gününü biliyorsan eğer testte çıkıp çıkmamasına dair bi fikrimiz olabilir.. Belki geç döllenmedir ve testte çıkmamıştır. 7/24 kanda test yaptırabilirsin,bekleme pazartesiyi diycem ama çok düşük bi sonuç çıkabilir çünkü testte silik çizgi bile yok diyorsun.. Hayırlısı diyelim bikaçgün bekleyelim
Tebrik ederim canım, umarım doktor kontrolüyle daha da feraha kavuşursun :)
Okadar erkense yumurtlaman testte çıkması lazımdı aslında ama kişiden kişiye değişebiliyor bu işler.. Kan testi yaptır kesinleşsin istersen,kafan rahat eder enazından..canım cevabın için teşekkürler..
adetin 11. günü doktor kontrolüm vardı o gün bi tane yumurtam çatlamak üzereymiş şaşırdım gerçi bu kadar erkenmi oluştu diye doktor bugünle yarını değerlendir demişti. bizde değerlendirdik şimdi sat den itibaren 32. gün yani eğer o zaman döllenme olduysa geç döllenme değildir diye düşünüyorum. zaten bu ay pek dikkat etmedim yine adet olurum diye şimdi şaşkınlık içindeyim napsam bi karamsarlıkta çöktü testte çıkmadığı için...
ohh maşallah bulantn gitmiş hassasiyetinde gider inşallah:)Benimde koku hassasiyetim var ama çıkarmıyorum.. Zaten çıkardığım 1-2 ancak oldu. Bulantıdan yiyemiyordum sadece.. Şimdide bazı şeylere karşı tiksinme var ama bulantı olmadığı için rahatım :)
tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim ya hepinize inşallah amiiiin bunda bir sıkıntı olmaz inşallah
Evet canım başladım :) ama yumurtlama akıntısı var bence ama test negatif çıkıyo. Bakalım olacak mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?