2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Tebrik ederim canım, umarım doktor kontrolüyle daha da feraha kavuşursun :)

Günaydın kızlar ara ara foruma girip yazılanları okuyorum ama pek yazmadım şimdiye kadar. ama bugün paylaşmak istediğim bir durum var sizlerle... 1,5 senedir çocuk istiyoruz olmuyordu bu ay hsg çekinecektim adetimi bekliyordum ama bat 03 haziran olmasına rağmen 3 gündür gelen giden yok. ha olmasın tabi ama evde test yaptım sonuç negatif... silik çizgi bile yok. pazartesiye kadar olmazsam kanda baktırcam ama bu iki günü nasıl geçireceğim bilmiyorum. bu ayda hiç stres falan yapmamıştım kuzu kuzu adeti bekliyordum acaba hamilemiyim çok heyecanlıyım ve de korkuyorum size sorum acaba testte çıkmaması normalmiki aslında 2-3 gün gecikmede çıkar diye biliyorum hayırlısı Rabbim herşeyin iyisini bilir ama beklemekte çok zor...

Günaydın kızlar :) Ne güzel her gün yeni gebelik haberleri alıyoruz. Allah isteyen herkese

Kolay gelsin canım çok yorma kendini. Neyse ki bugün cuma tatil geldi :)
Az kaldı azz :) uzuun bir tatile gireceğimm :)) sende nevar ne yok bakalımm

Yumurtlama gününü biliyorsan eğer testte çıkıp çıkmamasına dair bi fikrimiz olabilir.. Belki geç döllenmedir ve testte çıkmamıştır. 7/24 kanda test yaptırabilirsin,bekleme pazartesiyi diycem ama çok düşük bi sonuç çıkabilir çünkü testte silik çizgi bile yok diyorsun.. Hayırlısı diyelim bikaçgün bekleyelim

maşallah kız ne güzel:) benim sürüyor hele kokular a hemen çıkarıyorum halen offf
Benimde koku hassasiyetim var ama çıkarmıyorum.. Zaten çıkardığım 1-2 ancak oldu. Bulantıdan yiyemiyordum sadece.. Şimdide bazı şeylere karşı tiksinme var ama bulantı olmadığı için rahatım :)

canım cevabın için teşekkürler..
adetin 11. günü doktor kontrolüm vardı o gün bi tane yumurtam çatlamak üzereymiş şaşırdım gerçi bu kadar erkenmi oluştu diye doktor bugünle yarını değerlendir demişti. bizde değerlendirdik şimdi sat den itibaren 32. gün yani eğer o zaman döllenme olduysa geç döllenme değildir diye düşünüyorum. zaten bu ay pek dikkat etmedim yine adet olurum diye şimdi şaşkınlık içindeyim napsam bi karamsarlıkta çöktü testte çıkmadığı için...

Okadar erkense yumurtlaman testte çıkması lazımdı aslında ama kişiden kişiye değişebiliyor bu işler.. Kan testi yaptır kesinleşsin istersen,kafan rahat eder enazından..

ohh maşallah bulantn gitmiş hassasiyetinde gider inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…