2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar kontrolden çıktım muayenede sıkıntı çıkmadı smear sonucunu bekliycez dedi dr o da 3 hafta sonra çıkacak buna da şükür en azından muayene temiz ama 3 hafta beklemek...

Kızlar kontrolden çıktım muayenede sıkıntı çıkmadı smear sonucunu bekliycez dedi dr o da 3 hafta sonra çıkacak buna da şükür en azından muayene temiz ama 3 hafta beklemek...
hadi gözün aydın inşallah sonucta güzel çkar canım benım :) mutlu oldummm

inşallah ondan da güzel sonuşlar çıkacak, içini ferah tut sen canım

Gözünaydın canımm,muayenede bişey çıkmamış işte 3 hafta buna sevinicez :) sonrada smear sonucu temiz diye sevinicez :))

Maşallah inş tertemiz çıkarda senden de mutlu haberler alırız

Kızlar dün kanamam çoğaldı. Adet oluyorum sanırım 1 hafta önceden, hem moralim bozuldu, hem çok ağrım var

Kanamam pek yok. Azıcık azıcık geliyor.
Bel ağrım var bi tek. Beta 725 ten 230 lara düşmüş. Doktor çok iyi dedi. 20 gün sonra kontrole çağırdı.

günaydın lavincim:)hiç merak etme 20 gün sonra değer tamamen sıfırlanmış olacak.bende kürtaj olmuştum.düşük yapmak kürtaja nispeten biraz daha iyi deniliyor..bir daha ki ay denemelere devam.sana hiç üzülme canını sıkma falan demem çünkü kim ne söylerse söylesin bunu yaşayan anlar ve bilir.sadece şunu söyleyebilirim arkadaşım kendini yıpratma şükretki bebek sahibi olabiliyorsun.ne yapalım bunuda yaşamak gerekiyormuş.geç olsun güç olmasın.önce sen ve eşin iyi olacak gerisi boş.

Kanamam pek yok. Azıcık azıcık geliyor.
Bel ağrım var bi tek. Beta 725 ten 230 lara düşmüş. Doktor çok iyi dedi. 20 gün sonra kontrole çağırdı.

Iyi bakalım hızlı düşüşe geçmiş inşallah bir an önce sifirlanir da tamamen rahatlarsın ağrın sizin da çok olmaz inşallah

Doktor da öyle dedi sıfırlanması hemen olmazmış. İlk günler çok üzüldüm evet. Ama şimdi moral olarak iyiyim çok şükür. Tek sorunum benle birlikte hamile kalan arkadaşım. Eşlerimizle birlikte gittiğimix muayeneden biz kötü haberle döndük. Onun hamileliğini görmeye nasıl dayanırım bilmiyorum. Eşime ona söyleme dedim. Değil geçmiş olsuna gelmesi, telefonda bile konuşmak istemiyorum.

Allah biliyor ya elbette sağlıkla çocuğunu kucağına alsın, mutlu olsun istiyorum. Asla kıskanmıyorum.Ama onu görmek kaybımı hatırlatıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…