- 7 Aralık 2013
- 49
- 10
- 88
Okadar erkense yumurtlaman testte çıkması lazımdı aslında ama kişiden kişiye değişebiliyor bu işler.. Kan testi yaptır kesinleşsin istersen,kafan rahat eder enazından..
Hassasiyeti sallamıyorum zaten,bulantı bitti ya bunada şükürohh maşallah bulantn gitmiş hassasiyetinde gider inşallah:)
maşallahHassasiyeti sallamıyorum zaten,bulantı bitti ya bunada şükür
hadi gözün aydın inşallah sonucta güzel çkar canım benım :) mutlu oldummmKızlar kontrolden çıktım muayenede sıkıntı çıkmadı smear sonucunu bekliycez dedi dr o da 3 hafta sonra çıkacak buna da şükür en azından muayene temiz ama 3 hafta beklemek...
Kızlar kontrolden çıktım muayenede sıkıntı çıkmadı smear sonucunu bekliycez dedi dr o da 3 hafta sonra çıkacak buna da şükür en azından muayene temiz ama 3 hafta beklemek...
Gözünaydın canımm,muayenede bişey çıkmamış işte 3 hafta buna sevinicez :) sonrada smear sonucu temiz diye sevinicez :))Kızlar kontrolden çıktım muayenede sıkıntı çıkmadı smear sonucunu bekliycez dedi dr o da 3 hafta sonra çıkacak buna da şükür en azından muayene temiz ama 3 hafta beklemek...
Maşallah inş tertemiz çıkarda senden de mutlu haberler alırızKızlar kontrolden çıktım muayenede sıkıntı çıkmadı smear sonucunu bekliycez dedi dr o da 3 hafta sonra çıkacak buna da şükür en azından muayene temiz ama 3 hafta beklemek...
Kızlar kontrolden çıktım muayenede sıkıntı çıkmadı smear sonucunu bekliycez dedi dr o da 3 hafta sonra çıkacak buna da şükür en azından muayene temiz ama 3 hafta beklemek...
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımm.
Kızlar dün kanamam çoğaldı. Adet oluyorum sanırım 1 hafta önceden, hem moralim bozuldu, hem çok ağrım var
Kanamam pek yok. Azıcık azıcık geliyor.İnşallah canım ya sagol senin son durum ne beta baktirdin mi bir daha kanaman var mı
Kanamam pek yok. Azıcık azıcık geliyor.
Bel ağrım var bi tek. Beta 725 ten 230 lara düşmüş. Doktor çok iyi dedi. 20 gün sonra kontrole çağırdı.
Kanamam pek yok. Azıcık azıcık geliyor.
Bel ağrım var bi tek. Beta 725 ten 230 lara düşmüş. Doktor çok iyi dedi. 20 gün sonra kontrole çağırdı.
Doktor da öyle dedi sıfırlanması hemen olmazmış. İlk günler çok üzüldüm evet. Ama şimdi moral olarak iyiyim çok şükür. Tek sorunum benle birlikte hamile kalan arkadaşım. Eşlerimizle birlikte gittiğimix muayeneden biz kötü haberle döndük. Onun hamileliğini görmeye nasıl dayanırım bilmiyorum. Eşime ona söyleme dedim. Değil geçmiş olsuna gelmesi, telefonda bile konuşmak istemiyorum.günaydın lavincim:)hiç merak etme 20 gün sonra değer tamamen sıfırlanmış olacak.bende kürtaj olmuştum.düşük yapmak kürtaja nispeten biraz daha iyi deniliyor..bir daha ki ay denemelere devam.sana hiç üzülme canını sıkma falan demem çünkü kim ne söylerse söylesin bunu yaşayan anlar ve bilir.sadece şunu söyleyebilirim arkadaşım kendini yıpratma şükretki bebek sahibi olabiliyorsun.ne yapalım bunuda yaşamak gerekiyormuş.geç olsun güç olmasın.önce sen ve eşin iyi olacak gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?