2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

seni çok iyi anlıyorum canım çok haklısın ama kendine bunu yapma.nereye kadar kaçabilirsin ki arkadaşın olmasa sokakta hamile göreceksin.biraz zaman geçsin kabullenirisin.aslında şu an yaşadığın şey biraz isyan kıskançlık değil.neden ben diyorsun ve çok haklısın.bu durum aslında birazda gebelik hormonlarıylada alakalı duygusalsın vücuttaki hormon normale döndüğünde daha farklı bakacaksın.arkadaşını görmek sana kötü geliyorsa bir süre görmezsin olur biter. emin ol o da anlayışla karşılar.sadece biraz zaman lazım bu durumu atlatabilmen için.

Aslında düşükten dolayı pek bi üzgünlüğüm kalmadı. Okulda hamile arkadaşım var. Çoğunun bebeği, küçük çocukları var hepsini çok seviyorum. Doktordan sonra çocuklarla oynadım.

O arkadaşım bana o günü, doktorun söylediklerini hatırlatıyor. Sanki onu görünce o günü yeniden yaşarım gibi geliyor. Biliyorum ki o gün benimle gelmeseydi böyle hissetmeyecektim. Halbuki başından beri bekliyordum bu haberi. O gün eşim bile gelmesin istedim. Ama geldiler. Sanırım sağlıklı bir çocuğum olmadan o günü unutamayacağım.

aynen canım bebeğini kucağına al sonra herşey bir anda bitecek.allahım en kısa zamanda inşallah gönlüne göre verir

lavin geçmiş olsun canım.İnşallah bunları unuttaracak gunler de gelecek.
Hiç bu tarz önceden bir lekelenme sonradan şiddetli kanamam olmazdı. Sanırım çocuk isteği hem psikolojimizi hem hormonlarımızı bozdu.

Sağol arkadaşım.
Mevsimsel değişimden de olabilir. İyi tarafından bak adet gecikmesi daha zor. Böylece reglin bitecek ve tekrar yumurtlayacaksın.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum bende geçen okulun Programı'nda doğum yapan arkadaşı gördüm Aynı anda hamile kaldık kucağında bebeği vardı insan benim lise böyle olacaktı diyor.. Bide şu an lohusalık psikolojisi aynen bunda da geçerli benim tavsiyem eger bi sıkıntı yoksa ve de hazırsan ara verme ben okuldaki sıkıntılarım yüzünden Müdürüm Anlayışsızlığı yüzünden stresli ortamda bi daha hamile olmak istemedim.. Sonra zaten üstüste gelince antidepresan kullandım
Beklemekte çok zor...inş çok çabuk geçecek yeni bi bebek gelecek... Kanaman bitince bi adet bekle bence sonradan da inş Bismillah deyip niyetlen

Bazen yeniden yaşamaktan korkuyorum. Ara vermek istiyorum. Bazen de çok beklemek istrieniyorum. Duygularım ve düşüncelerim sürekli değişiyor. Benim gibi eşim de travmatik bir durum atlattı,bir anda zayıfladı ve o uzunca bi ara verme taraftarı. Zaten bunda bile 1 yılda zor ikna ettim. Belki de o haklıydı, hiç bu işe kalkışmamalıydık. Bilmiyorum. Hele bi doktor kontrolüne gideyim. Şu durumumdan kurtulayım sonrası Allah kerim.

Tamam da bi yıl beklenende bu durum olabilir yaşanacağın varsa yaşanıyor kader de varsa diyelim allah deniyor hepimizi bence Tevekkül etmemiz lazım... Acizliğini hissediyor insan bide bu Allah'ın bi emaneti ve hediyesi ... Koruyacak olanda o

Kızlar merhaba. Bugun doktor randevum vardı,bebişi gördük herşey gayet yolunda dedi doktor. 2cm olmuş minnoş :) ufak ufak yerinde kıpırdandığını bile gördük:)) ama bunun yanı sıra 2-3 damla kahverengi akıntım oldu. Doktor kese etrafında kanama yok korkma dedi. Ama moralim bozuldu yinede.. Uzandım dinleniyorum,inşallah kötü bişey olmaz

arkadaşlar 3. gebeliğimi bugün öğrendim. adet günüm değerim 143. 5 ama kanama var. adet kanı gibi. ne yapacağımı bilemiyorum. bu bebeğimide mi kaybedicem. pıhtılaşma var coraspirin kullandım ama iğnelere gebelik öğrenilince başlanacaktı. ama daha çok erken. birde dış gebeliğim var. inşallah değildir. artık gebe kaldığıma sevinemiyorum bile. çok üzgünüm çok duygularımı ifade edmiyorum ,öyle doluyumki

Allah yardımcınız olsun. Aşağı yukarı yanı şeyleri yaşamışız.
Umarım kanama önemli birşey değildir.

Hayırlı olsun öncelikle. Doktora gittin mi? Kan pıhtılaşma sorunu olanların en erken zamanda doktora başvurması önemliymiş diye okumuştum bi yerde. İnşalkah bebeğin sana tutunur, inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

İnşallah eski kandır o canım. Canını sıkma hemen cici anne. Bol bol dinlen. Azıcık azalsa da işlerin evde dinlenebilsen.

gittim canım ama il dışındayım özel bir hastaneye gittim. kadın doğumcular yoktu zaten geçti saat. aniden kanama oldu. sadece bhcg baktırdım acilde. yarında pazar. yine baktıramıcam yarın. pazartesi günü ancak gidebilirim iğneler için. oda başka bir dr. olur ilş dışındayım hiç bir yer bilmiyorum burada

Dilim varmıyor ama kimyasal olabilir mi?
her şey olabilir canım. pıhtılaşma var dışgebelik var. kimyasalda pıhtılaşmadan kaynaklanıyo zaten. değer 143. 5 pazartesi 2 kat artıp artmadığına bakıcaz. başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…