- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
teşekkürler canım Allah razı olsun. kendi derdime düşüp seninkini hiç sormadım ama okudum mesajlarını Allah bu sıkıntıları yaşatmasın hiç birimize tekrardan.İnşallah hayırlı haberler alırız. Dua efeceğim sana.
genetik test yaptırman gerek canım. bende pıhtılaşma var kese görünüce iğne olacaktım ama bu gidişle kese görünürmü bilemiyorumKızlar bu kimyasal gebelik olayını engellemek için bildiğiniz bir kür ya da tedavi var mı? Nereye kadar bu şekilde üzüleceğiz
Lekelenme gibi oldu kahve bişey sonra geçti.. Uzandım kalkmıyorum zaten,tamamen geçer umarım bu ara işler hep koşuşturmaca çünküİnşallah eski kandır o canım. Canını sıkma hemen cici anne. Bol bol dinlen. Azıcık azalsa da işlerin evde dinlenebilsen.
Yoruldun bu aralar sen. Ondan olmuştur. Dinlen güzelce, uzat ayakları. Geçecek bak göreceksin.Lekelenme gibi oldu kahve bişey sonra geçti.. Uzandım kalkmıyorum zaten,tamamen geçer umarım bu ara işler hep koşuşturmaca çünkü
Lekelenme gibi oldu kahve bişey sonra geçti.. Uzandım kalkmıyorum zaten,tamamen geçer umarım bu ara işler hep koşuşturmaca çünkü
Yoruldun bu aralar sen. Ondan olmuştur. Dinlen güzelce, uzat ayakları. Geçecek bak göreceksin.
Teşekkür ederim kızlar,şimdilik gelen giden yok geçti gibi. İnşallah olmaz bidaha.. Bu hafta çok yoruldum bide dün trafik dahil 5 saat araba yolculuğu yaptım o da etkilemiş olabilir.Canım çok geçmiş olsun .Dinlen biraz yorma kendini
Canım değerlendiriyorum da adetim biteli 11 gün oldu hep negatif. İlk günler tatilde yapamamıştım o ara mı oldu desem ilk 4 gün yapamadım. Bakalım hayırlısı. Okudum bu arada doktora gitmişsin bebişimizi görmüşsün ne güzel :) Kanama için de ssıkma canını yorgunluktandır. Hem doktor da bi şey yok demiş. Yat dinlen güzelce canım.Canım o akıntıdan sonra oluyordu bendede yumurtlama. Hergünü değerlendir bu ara,en önemli günlerdesin :))
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için.Bu ay senin ayın olacak inşallah canım. İçini ferah tut.
Valla yumurtlamayı görmeden hamile gibi hissetmeye başladım kendimi yinebi üç beş sürüyo o akıntılar o yüzden daha görememişsindir :) hadi bakalım çok heyecanlı
Ben regli oldum yaacalismalara devam onumuzdeki aya kaldi cnntrm benim sat 5 temmuz oldu listeye eklersin canim hamis arkadaslar dualarinizdan bizi eksik etmeyin yesimakmn kahverengi lekelenmeden korkma normal bende kizimda yasamistim gecti dinlenmene bak kendini yorma lavin ve cnntrm tekrar gecmis olsun arkadaslar yeter ki umudumuzu yitirmeyelim
İnşallah canımm sağol :)Ysmdfn canım geçmiş olsun haftasonu yat dinlen kesilmiş zaten inşallah bir daha tekrarlamaz bir an önce tatil başlasa da dinlensen..
new smiles canım hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağ salim kucağına da alırsın hemen umutsuz olma bir çok gebe lekelenme yaşıyor umarım sorunsuz devam eder her şey
_Unicorn_ inşallah bu ay tutturursun canım testlere çok takılma inşallah gelir bebişin
P PembePaltolu canım benim inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum seni teselli edecek bir sözüm yok sanırım ama şöyle düşün bu günler geçecek acin üzüntün her geçen gün biraz daha hafifleyecek eşine de sana da sabır diliyorum inşallah bir an evvel bu kötü süreci atlatirsiniz
sağ ol, inşallah hayırlısı olur canım. Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum kaderimi bu defa güzel yazar inşallah.Ysmdfn canım geçmiş olsun haftasonu yat dinlen kesilmiş zaten inşallah bir daha tekrarlamaz bir an önce tatil başlasa da dinlensen..
new smiles canım hayırlı olsun gebeliğin inşallah sağ salim kucağına da alırsın hemen umutsuz olma bir çok gebe lekelenme yaşıyor umarım sorunsuz devam eder her şey
_Unicorn_ inşallah bu ay tutturursun canım testlere çok takılma inşallah gelir bebişin
P PembePaltolu canım benim inan ne söyleyeceğimi bilmiyorum seni teselli edecek bir sözüm yok sanırım ama şöyle düşün bu günler geçecek acin üzüntün her geçen gün biraz daha hafifleyecek eşine de sana da sabır diliyorum inşallah bir an evvel bu kötü süreci atlatirsiniz
Maşallah inş isteyen herkes tez zamanda hamile olur dualarımız sizinle ...BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. ecrin gelsin__________BAT 4 Haziran
9. Cilekkavun __________BAT 12 Haziran
10. aayna ______________BAT 13 Haziran
11. base2012____________BAT 13 Haziran
12. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
13. ekim2013____________BAT 21 Haziran
14. Ulytau______________BAT 26 Haziran
15. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
16. mtkt_______________BAT 28 Haziran
17. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz
18. purplebliss___________BAT ???
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?