2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Benim 16-17de oldu yumurtlama,daha senin içinde erken olabilir. Sallama o testleri ya psikoloji bozuyor bırak akışına :) bebiş kıpırdanıyodu bile ama lekenme olunca sevinemedim bile.. Çok şükür kesildi artık gelen giden yok,inşallah olmaz bidaha.. Yatışa devam :))

Ca

canim listeye beni de eklermisin bat 9 haziran
netim yoktu bir türlü haber veremedim ben yine adet oldummmm
adet belirtileri hic yoktu bi test yaptirayim dedim gittim yaptırdım bi saate kalmadı çıktı hem de pozitif nasıl sevindim Dr gösterdim az ama yükselir dedi 12 çıkmıştı
ablamı aradım söyledim nasıl mutlu oldu sonra bi kadın doğuma gideyim dedim elimde sonuç kağıdı bi baktım soyadım yanlis
Dr dedim sonuc mu yanlış acaba sadece soyadim mi dedim gittim tekrar acile tekrar sonuç istedim bir de ne göreyim kocaman 0 ağladım kendimi tutamadım yanlış sonuç vermisler kizdim çıktım dışarı çok kötü oldum ya
kızlar aman dikkat edin boyle şeylere dizinde başınıza gelebilir
ertesi gu adet oldum yani anlayacağınız sil baştan
çarşambaya da randevu aldım esinle gideceğim dr a

Bende bende variiiim :)

ah canım ya nasıl böyle önemli bi konuda yanlışlık yaparlar. neyse üzülme, o günleri sende göreceksin hayırlısıyla. her kes görsün inşallah.

Galiba en iyisi akışına bırakmak canım :) İyi canım çok şükür kesilmiş bak. Olmaz inşallah bi daha da.

Bugunde 1-2 damla oldu lekenme yine kesildi.. Adet başlangıç günümdü dün,ondan mı oluyor acaba? Kafama taktım nedir bu diye

kan tahlilini kaç gün önceden yapabiliriz arkadaşlar

kan tahlilini kaç gün önceden yapabiliriz arkadaşlar

Benim adet gecikeli 4 gün olcak yarın yaptırcam yani bildiğim adet gecikmesinden sonra yapılırsa kesin sonuç çıkıyor ama gecikmeden önce yapılırsa daha yerlesmemisse çıkmıyor sanırım

Ben 4 gün önce yaptırdım,65 çıkmıştı. Hatta kan testinden önce klasik idrar testi yapmıştım ondada çıkmıştı
cumartesi adet olmam lazım salı günü kan tahlili yaptırsam mı ya da test de yapayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…