Benim 16-17de oldu yumurtlama,daha senin içinde erken olabilir. Sallama o testleri ya psikoloji bozuyor bırak akışına :) bebiş kıpırdanıyodu bile ama lekenme olunca sevinemedim bile.. Çok şükür kesildi artık gelen giden yok,inşallah olmaz bidaha.. Yatışa devam :))Canım değerlendiriyorum da adetim biteli 11 gün oldu hep negatif. İlk günler tatilde yapamamıştım o ara mı oldu desem ilk 4 gün yapamadım. Bakalım hayırlısı. Okudum bu arada doktora gitmişsin bebişimizi görmüşsün ne güzel :) Kanama için de ssıkma canını yorgunluktandır. Hem doktor da bi şey yok demiş. Yat dinlen güzelce canım.
Ca
canim listeye beni de eklermisin bat 9 haziran
netim yoktu bir türlü haber veremedim ben yine adet oldummmmBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. ecrin gelsin__________BAT 4 Haziran
9. Cilekkavun __________BAT 12 Haziran
10. aayna ______________BAT 13 Haziran
11. base2012____________BAT 13 Haziran
12. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
13. ekim2013____________BAT 21 Haziran
14. Ulytau______________BAT 26 Haziran
15. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
16. mtkt_______________BAT 28 Haziran
17. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz
18. purplebliss___________BAT ???
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
uzun zamandır yazmayan hamileleri de listeden kaldırdım arkadaşlar yanlış anlaşılmaz umarım birçoğunuz listedekileri tanımıyordunuz zaten hamile haberlerini aldıktan sonra topiğe yazmayı kesmişlerdiAllah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepsine listede sıra bekleyen canlar size de tez zamanda HAMİLE yazmak nasip olur inşallah
ah canım ya nasıl böyle önemli bi konuda yanlışlık yaparlar. neyse üzülme, o günleri sende göreceksin hayırlısıyla. her kes görsün inşallah.netim yoktu bir türlü haber veremedim ben yine adet oldummmm
adet belirtileri hic yoktu bi test yaptirayim dedim gittim yaptırdım bi saate kalmadı çıktı hem de pozitif nasıl sevindim Dr gösterdim az ama yükselir dedi 12 çıkmıştı
ablamı aradım söyledim nasıl mutlu oldu sonra bi kadın doğuma gideyim dedim elimde sonuç kağıdı bi baktım soyadım yanlis
Dr dedim sonuc mu yanlış acaba sadece soyadim mi dedim gittim tekrar acile tekrar sonuç istedim bir de ne göreyim kocaman 0 ağladım kendimi tutamadım yanlış sonuç vermisler kizdim çıktım dışarı çok kötü oldum ya
kızlar aman dikkat edin boyle şeylere dizinde başınıza gelebilir
ertesi gu adet oldum yani anlayacağınız sil baştan
çarşambaya da randevu aldım esinle gideceğim dr a
Galiba en iyisi akışına bırakmak canım :) İyi canım çok şükür kesilmiş bak. Olmaz inşallah bi daha da.Benim 16-17de oldu yumurtlama,daha senin içinde erken olabilir. Sallama o testleri ya psikoloji bozuyor bırak akışına :) bebiş kıpırdanıyodu bile ama lekenme olunca sevinemedim bile.. Çok şükür kesildi artık gelen giden yok,inşallah olmaz bidaha.. Yatışa devam :))
YERLEŞME LEKELENMESİ DİYORLAR ONA CANIMBugunde 1-2 damla oldu lekenme yine kesildi.. Adet başlangıç günümdü dün,ondan mı oluyor acaba? Kafama taktım nedir bu diye
kan tahlilini kaç gün önceden yapabiliriz arkadaşlar
Yerleşme kanaması ilk ayda olmuyor mu ? 9. Haftadayım benYERLEŞME LEKELENMESİ DİYORLAR ONA CANIM
Ben 4 gün önce yaptırdım,65 çıkmıştı. Hatta kan testinden önce klasik idrar testi yapmıştım ondada çıkmıştıkan tahlilini kaç gün önceden yapabiliriz arkadaşlar
Allah yardımcın olsun canım :)Ayy bulantılarım başladı hadi gazam mübarek olsun
Hadi hayırlısı insallahAyy bulantılarım başladı hadi gazam mübarek olsun
cumartesi adet olmam lazım salı günü kan tahlili yaptırsam mı ya da test de yapayım o zamanBen 4 gün önce yaptırdım,65 çıkmıştı. Hatta kan testinden önce klasik idrar testi yapmıştım ondada çıkmıştı
Ayy bulantılarım başladı hadi gazam mübarek olsun
Allah yardımcın olsun canım :)
progesterona baktırdın mı canım eksik iste progestan desteği aldığında geçerBugunde 1-2 damla oldu lekenme yine kesildi.. Adet başlangıç günümdü dün,ondan mı oluyor acaba? Kafama taktım nedir bu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?