2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

progesterona baktırdın mı canım eksik iste progestan desteği aldığında geçer
Yok canım istemedi doktor,kese etrafında yada rahimde kanama görünmüyor dedi. Zaten kanamada değil 1-2 damla oluyor bitiyor. Adet dönemindeyim acaba ondan mı oluyor diyorum.. Progestan yazdı ,artış olursa haberleşiriz ozamn içersin dedi.. Kafam çok karışık,yanlış bişey yapmaktan korkuyorum. Haftasonu dinlendim diye yoktu kanama ama bugun koşturucam artış olurmu bilemiyorum.. Bugun ilk boşlukta doktora gitmek niyetindeyim..

cumartesi adet olmam lazım salı günü kan tahlili yaptırsam mı ya da test de yapayım o zaman
Yumurtlaman geç olmadıysa çıkabilir.. Yumurtlamanın 10. Günüydü ben idrar testi yaptığımda. Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor,bilemedim ne desem :) sen al bikaç test,salıdan başlayıp yap hergün.. Bende o niyetle almıştım ilk yaptığım gün çıktı.. İnşallah seninde öyle olur

Günaydın canlaaar.. İlk defa gerçekten çalışmak istemiyorum,yorulunca bişey olacak diye korkuyorum
Canımmm günaydın. Yorma kendini artık çok fazla. Ama yapmak zorunda olduğun işler var sanırım. Sen dikkat et yine de. Kötü de Düşünme inşallah hiç bi şey olmaz. Her şey yolunda gider. Yeşim senin bebiş hep bana kızmış gibi geliyor. Kızın demek geliyor içimden :)

yok canım adet döneminde olmanla alakası yok, koşturma sen yine de yavaş yavaş hallet işini dinlenmen gerekiyor keşke rapor alsan

yeşimcimmm çok geçmiş olsun ama zaten gitmiş kanama dimi mutlu oldum yorulduğundan olmuştur :)

Topuklu giymedim,ofistede uzatıyorum ayakları öyle çalışıyorum :) adliyede yapcak bişey yok.. Allaha emanetiz artık.. Ben cinsiyet konusunda çok hissiyatsızım :)) sağlıklı olsun kız erkek farketmez,ilk bebiş sonuçta :) ama kız olursa eşim çıldırır heralde,onun gönlünde kız yatıyor :))

yok canım adet döneminde olmanla alakası yok, koşturma sen yine de yavaş yavaş hallet işini dinlenmen gerekiyor keşke rapor alsan
Rapor alsam iş daha çok yığılacak üzerime.. Tatilde yaklaşıyor.. Yormuyorun kendimi,akşamda doktora giderim ilaca başlarım heralde. İçim daha rahat olacak öyle..

Günaydın canlaaar.. İlk defa gerçekten çalışmak istemiyorum,yorulunca bişey olacak diye korkuyorum

Yeşim merhaba tatlım merak etme birşey olmayacak olumlu düşün olumlu olsun tatlım
rabbim bebişine bir ömür nasip etti inşallah sonuna kadar kuzun seninle

günaydın canım :)
bak yorulunca değilde hızlı hareket neden olabilir iş bile yapsan yavaş hareketlerde bulun inşallah birşey olmaz

bebişleriniz pamuk ipliğine bağlı değil kuzunuz sağlıklı gelişiyor maşallah birşey olmaz kızlar
benim bir arkadaşım vardı en baştan ikizlere gebe idi ve 9 ay kanamalı gebelik geçirdi bir wc bir banyo ve dr kontrolü için çıktı evinden bebişler gününde sağlıkla doğdu eğer bebişlerin yiyeceği ekmek varsa sağlıkla gelirler dünya ya

Ama yinede zıplamamalı kontrollü hareketleriniz olmalı tabiki sağlıkla doğsun kuzular inşallah

evet canım Allah a emanetler bende yavaş hareket ediyorum hep şu 3 ay çok önemli sonuçta diye . hayırlısı bakalm

Yeşim merhaba tatlım merak etme birşey olmayacak olumlu düşün olumlu olsun tatlım
rabbim bebişine bir ömür nasip etti inşallah sonuna kadar kuzun seninle
Merhaba canımm,inşallah bişey olmaz.. Evde olsam yatarım ne güzel,yorulunca artarmı diye korkuyorum

Kanama denemez zaten,1-2 damla kahverengi leke gördüm sadece 2 gün boyunca. 1-2 damla oldu sonra bütün gün olmadı. Bugun henüz bişey yok, kontroldeyim sürekli :) allah korusun bebişlerimizi,sende dua et bana
ohh çok şükür olmasın canımmm benim :)
ediyorum canımmmmm yavaş yavaş yürü yavaş yavaş otur yavaş yavaş kalk tamam mı :)

ohh çok şükür olmasın canımmm benim :)
ediyorum canımmmmm yavaş yavaş yürü yavaş yavaş otur yavaş yavaş kalk tamam mı :)
Uzattım ayaklarımı burda koltuğa öyle çalışıyorum :) yerimden bile kalkmıyorum. Burdakiler sağolsun bişey yaptırmıyorlar zaten. Slow modda takılıcam bu ay :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…