2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Uzattım ayaklarımı burda koltuğa öyle çalışıyorum :) yerimden bile kalkmıyorum. Burdakiler sağolsun bişey yaptırmıyorlar zaten. Slow modda takılıcam bu ay :))
ohhh mis hadi bakalım kolay gelsin :) bebeşin başladmı göbeğinde şişliğe:) benimki biraz dar demekki iç kısmım hani asır yemek yiyince şişer ya karın onun gibi oldu :)

ohhh mis hadi bakalım kolay gelsin :) bebeşin başladmı göbeğinde şişliğe:) benimki biraz dar demekki iç kısmım hani asır yemek yiyince şişer ya karın onun gibi oldu :)
Normal canım artık büyüdüğünü farketmen,illa bi fark olacak 3 ay oluyor. Bende pantolonlarda farkediyorum sıkıyor biraz belleri :)

merhaba kızlar geçen hafta çarşamba günü doktoro gittim.yumurtam 15 cm çağındaydı bugün tekrar gittim doktora yumurta takibi için yumurtam çatlamış içinde sıvı gözüküyormuş. perşembe cuma ilişki oldu. cumartesi pazar olmadı bu arada perşembe ve cuma günü 14ve günleriydi. o günlerde sıvı geldi yumurtam ne zaman çatlamış olabilir acaba hamile kalma şansım nedir bilen var mı.cevaplarsanız sevinirim.

canım değerlendirmişsiniz özel günü rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE

8. Becuu______________BAT 4 Haziran
9. Cilekkavun __________BAT 12 Haziran
10. aayna ______________BAT 13 Haziran
11. base2012____________BAT 13 Haziran
12. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
13. ekim2013____________BAT 21 Haziran
14. Ulytau______________BAT 26 Haziran
15. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
16. mtkt_______________BAT 28 Haziran
8. ecrin gelsin___________BAT 1 Temmuz
17. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz
18. purplebliss___________BAT ???

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

kızlar merhaba nasılsınız neler var bakalım bugün ben çok yorgunum dün seçimde görevliydim deli gibi yoruldum gece 11de yattım bugün 10.30da kalktım ama hala yorgunum

evet ama yumurtlamayla ilgili pek bilgim yok. akıntı çatladıktan sonramı geliyor öncemi. cumartesi pazar akıntım yoktu.

akıntı çatlayınca geliyor diye biliyorum ama yanlışsa düzeltir arkadaşlar bence sıkıntı yok normal değerlendirmişssiniz günleri

kızlar merhaba nasılsınız neler var bakalım bugün ben çok yorgunum dün seçimde görevliydim deli gibi yoruldum gece 11de yattım bugün 10.30da kalktım ama hala yorgunum

ben iyiyim canım seçimde görev almıyorum ben yorulmuşsundur tabiki

:)) bende araba kullanırken açıyorum düğmeyi yoksa çok rahatsız ediyor :) Yemeklerden sonrada açayım diyorum ama işteyken olmuyor :)
ayyy daha büyüyecek bebişlerimiz yuppi :) karnı kocaman biri olucaz ama hamileyiz dimi olsun o kadar:) bende uzun tişort olunca rahat açyorum düğmeyi:)

ben iyiyim canım seçimde görev almıyorum ben yorulmuşsundur tabiki

geçen yıl yerelde görev almıştım onda o kadar yorulduktan sonra genel seçim kolay olur dedim gerçekten kolay oldu da ben bittimm ben de görev almazdım canım da çooook para lazım :) :)

ayyy daha büyüyecek bebişlerimiz yuppi :) karnı kocaman biri olucaz ama hamileyiz dimi olsun o kadar:) bende uzun tişort olunca rahat açyorum düğmeyi:)

senin haftandayken ben hamile pantolonu giymeye başlamıştım canım kendi pantolonlarım oluyor ama çok rahatsız ediyordu hamile pantolonu alınca öyle rahatlamıştım ki :) sen de al bence artık

benimde karnım hemen çıkmıştı beli lastikli paltalon almıştım 4 aybitene kadar onu giymiştim sonra hamiş paltalonu

senin haftandayken ben hamile pantolonu giymeye başlamıştım canım kendi pantolonlarım oluyor ama çok rahatsız ediyordu hamile pantolonu alınca öyle rahatlamıştım ki :) sen de al bence artık
ay ama büyük olmazmı karnım o kadar yok gibi var gibi arası birşey:) kilo hiç almamışım ama sanırım şiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…