ohhh mis hadi bakalım kolay gelsin :) bebeşin başladmı göbeğinde şişliğe:) benimki biraz dar demekki iç kısmım hani asır yemek yiyince şişer ya karın onun gibi oldu :)Uzattım ayaklarımı burda koltuğa öyle çalışıyorum :) yerimden bile kalkmıyorum. Burdakiler sağolsun bişey yaptırmıyorlar zaten. Slow modda takılıcam bu ay :))
Normal canım artık büyüdüğünü farketmen,illa bi fark olacak 3 ay oluyor. Bende pantolonlarda farkediyorum sıkıyor biraz belleri :)ohhh mis hadi bakalım kolay gelsin :) bebeşin başladmı göbeğinde şişliğe:) benimki biraz dar demekki iç kısmım hani asır yemek yiyince şişer ya karın onun gibi oldu :)
ayyy evet dimi ben hatta pantolonun düğmesini açık tutuyotum fermuar tutuyor sadece :)Normal canım artık büyüdüğünü farketmen,illa bi fark olacak 3 ay oluyor. Bende pantolonlarda farkediyorum sıkıyor biraz belleri :)
:)) bende araba kullanırken açıyorum düğmeyi yoksa çok rahatsız ediyor :) Yemeklerden sonrada açayım diyorum ama işteyken olmuyor :)ayyy evet dimi ben hatta pantolonun düğmesini açık tutuyotum fermuar tutuyor sadece :)
merhaba kızlar geçen hafta çarşamba günü doktoro gittim.yumurtam 15 cm çağındaydı bugün tekrar gittim doktora yumurta takibi için yumurtam çatlamış içinde sıvı gözüküyormuş. perşembe cuma ilişki oldu. cumartesi pazar olmadı bu arada perşembe ve cuma günü 14ve günleriydi. o günlerde sıvı geldi yumurtam ne zaman çatlamış olabilir acaba hamile kalma şansım nedir bilen var mı.cevaplarsanız sevinirim.
canım değerlendirmişsiniz özel günü rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin
evet ama yumurtlamayla ilgili pek bilgim yok. akıntı çatladıktan sonramı geliyor öncemi. cumartesi pazar akıntım yoktu.
kızlar merhaba nasılsınız neler var bakalım bugün ben çok yorgunum dün seçimde görevliydim deli gibi yoruldum gece 11de yattım bugün 10.30da kalktım ama hala yorgunum
evet ama yumurtlamayla ilgili pek bilgim yok. akıntı çatladıktan sonramı geliyor öncemi. cumartesi pazar akıntım yoktu.
ayyy daha büyüyecek bebişlerimiz yuppi :) karnı kocaman biri olucaz ama hamileyiz dimi olsun o kadar:) bende uzun tişort olunca rahat açyorum düğmeyi:):)) bende araba kullanırken açıyorum düğmeyi yoksa çok rahatsız ediyor :) Yemeklerden sonrada açayım diyorum ama işteyken olmuyor :)
ben iyiyim canım seçimde görev almıyorum ben yorulmuşsundur tabiki
ayyy daha büyüyecek bebişlerimiz yuppi :) karnı kocaman biri olucaz ama hamileyiz dimi olsun o kadar:) bende uzun tişort olunca rahat açyorum düğmeyi:)
ay ama büyük olmazmı karnım o kadar yok gibi var gibi arası birşey:) kilo hiç almamışım ama sanırım şiş :)senin haftandayken ben hamile pantolonu giymeye başlamıştım canım kendi pantolonlarım oluyor ama çok rahatsız ediyordu hamile pantolonu alınca öyle rahatlamıştım ki :) sen de al bence artık
ayy heyecanlandırdınız benii:)benimde karnım hemen çıkmıştı beli lastikli paltalon almıştım 4 aybitene kadar onu giymiştim sonra hamiş paltalonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?