evet ama yumurtlamayla ilgili pek bilgim yok. akıntı çatladıktan sonramı geliyor öncemi. cumartesi pazar akıntım yoktu.
ay ama büyük olmazmı karnım o kadar yok gibi var gibi arası birşey:) kilo hiç almamışım ama sanırım şiş :)
Kızlar Merhaba uzun zamandır yoktum. Nasılsınız kimler hamile ? Ben 12. Haftamdayım çok şükür. Sizler nasılsınız ☺☺
Herkese hayırlı günler bugün 2 de doktora gidiyorum inş güzel haberlerle dönerim
meraba kızlar 4 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz tutturamadık bi türlü bu ay ovulasyon testlerine başvurdum onlarıda yorumlaması zor ovulasyon testleriyle gebe kalanlar varmı
inşallah bu ay gelir bebişin canım hoş geldin topiğimize
Herkese hayırlı günler bugün 2 de doktora gidiyorum inş güzel haberlerle dönerim
meraba kızlar 4 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz tutturamadık bi türlü bu ay ovulasyon testlerine başvurdum onlarıda yorumlaması zor ovulasyon testleriyle gebe kalanlar varmı
kasıklarım ağrıyorYumurtlaman geç olmadıysa çıkabilir.. Yumurtlamanın 10. Günüydü ben idrar testi yaptığımda. Kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor,bilemedim ne desem :) sen al bikaç test,salıdan başlayıp yap hergün.. Bende o niyetle almıştım ilk yaptığım gün çıktı.. İnşallah seninde öyle olur
Kızlar Merhaba uzun zamandır yoktum. Nasılsınız kimler hamile ? Ben 12. Haftamdayım çok şükür. Sizler nasılsınız ☺☺
kasıklarım ağrıyor
Tekrar hoşgeldin o zaman. Nasıl gidiyor gebelik?
amin inşallah yarın kan tahlili yaptırmak istiyoruminşallah bebiş kapıyı çalıyordur canım birkaç güne güzel haberini alırız inşallah
Çok şükür canım iyiyim. Kanamam bitti sanırım yarın temizlenirim hayırlısıyla.lavinim nasılsın canım
bilmiyrum canım umutlansam mıİnşallah bunlar güzel belirtilerdir canımm
sevindim canım iyi olmanaÇok şükür canım iyiyim. Kanamam bitti sanırım yarın temizlenirim hayırlısıyla.
Çok şükür canım iyiyim. Kanamam bitti sanırım yarın temizlenirim hayırlısıyla.
amin inşallah yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum
sık ağrısı bendede var ama geçen ayda vardı ondan pek heveslenmiyorumkasıklarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?