2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

meraba kızlar 4 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz tutturamadık bi türlü bu ay ovulasyon testlerine başvurdum onlarıda yorumlaması zor ovulasyon testleriyle gebe kalanlar varmı

ay ama büyük olmazmı karnım o kadar yok gibi var gibi arası birşey:) kilo hiç almamışım ama sanırım şiş :)

hamile pantolonunu kendi bedenine göre alıyorsun zaten canım ilk 3 ay içinde ben de hiç kilo almamıştım ama sen kilo almasan bile bel çevren genişlemeye başlıyor mağazada o pantolonu giyince nefes aldığımı hissetmiştim öyle bir rahatladım ki satıcı kıza bence herkes bu pantolonları giymeli demiştim :) kız da güldü bana tabi ve ben aynı pantolonu doğuma kadar giydim hatta doğumdan sonra da giydim uzun süre

Kızlar Merhaba uzun zamandır yoktum. Nasılsınız kimler hamile ? Ben 12. Haftamdayım çok şükür. Sizler nasılsınız ☺☺

hoş geldin canım nasılsın valla artık yazmıyorsunuz diye 2 gün önce listeden kaldırdım seni ve birkaç arkadaşı ama kalıcıysan seve seve yeniden eklerim :) nasıl gidiyor hamilelik bir sorun yoktur umarım

meraba kızlar 4 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz tutturamadık bi türlü bu ay ovulasyon testlerine başvurdum onlarıda yorumlaması zor ovulasyon testleriyle gebe kalanlar varmı

inşallah bu ay gelir bebişin canım hoş geldin topiğimize

Herkese hayırlı günler bugün 2 de doktora gidiyorum inş güzel haberlerle dönerim

Kese görünecek inşallah bugün. Hadi hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle.

Ben ovulasyon testiyle gebe kalmıştım. Sadece çift çizgi gününü değerlendirmiştik. Ovulasyon akıntısının da ikinci günüydü. Ertesi gün akıntı kesilmişti.

kasıklarım ağrıyor

Çok şükür canım iyiyim. Kanamam bitti sanırım yarın temizlenirim hayırlısıyla.

çok şükür canım kontrole tekrar ne zaman gideceksin 20 gün dolmasını mı bekleyeceksin? inşallah bundan sonra her şey daha güzel olur

amin inşallah yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum

istersen evde kendin test yaparak idare et birkaç gün daha canım varsa bile değer çok düşük çıkınca bu defa da ona stres yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…