- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Evet doktor haziran sonu gel dedi. 25 haziranda gideyim diye belirledim.çok şükür canım kontrole tekrar ne zaman gideceksin 20 gün dolmasını mı bekleyeceksin? inşallah bundan sonra her şey daha güzel olur
Kızlar Merhaba uzun zamandır yoktum. Nasılsınız kimler hamile ? Ben 12. Haftamdayım çok şükür. Sizler nasılsınız ☺☺
bilmiyorum canım bu ağrı adet ağrısı gibi değil sanki bir şey var orada ay bilemiyorum ya pfffo ka
sık ağrısı bendede var ama geçen ayda vardı ondan pek heveslenmiyorum
Herkese hayırlı günler bugün 2 de doktora gidiyorum inş güzel haberlerle dönerim
regline daha kaç gün varamin inşallah yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum
6 gün varregline daha kaç gün var
bilmiyorum kuzum ağrı gibi de değil acıma gibi yürürken ani hareketler yaparken falan marketten poşetleri getirirken poşetler ağırdı acıdı kasıklarımayynaaa inşallah kasık ağrıların bebiştendir canım
arnının gerildiğini issediyosun dimi kasıklarına bişeylar batıyor aradabilmiyorum canım bu ağrı adet ağrısı gibi değil sanki bir şey var orada ay bilemiyorum ya pfff
evet şuan otururken bile kasıklarımda bir şeyler hissediyorum sol tarafımda özellikle de 3 yumurtam da sol taraftaydık
arnının gerildiğini issediyosun dimi kasıklarına bişeylar batıyor arada
6 gün var
daha varmış 2 gün daha sabretsen
ALLAH KORUSUN CANIM kötü şeyler düşünme Rabbim korusun bebişini haber etÇok sinir bozucu ama bugun yine geldi kahve akıntı.. Akşam 17:20ye randevu aldım bakalım,inşallah kötü bişey duymam..
evet kilo hiç almamama rağmen bel çevrem kalınlaştı ayyy şişman kadın gibi mi olcam ben diyorum arada:) kardeşim yok sadece karnın çıkmş biraz diyo o kadar :)hamile pantolonunu kendi bedenine göre alıyorsun zaten canım ilk 3 ay içinde ben de hiç kilo almamıştım ama sen kilo almasan bile bel çevren genişlemeye başlıyor mağazada o pantolonu giyince nefes aldığımı hissetmiştim öyle bir rahatladım ki satıcı kıza bence herkes bu pantolonları giymeli demiştim :) kız da güldü bana tabi ve ben aynı pantolonu doğuma kadar giydim hatta doğumdan sonra da giydim uzun süre
Çok sinir bozucu ama bugun yine geldi kahve akıntı.. Akşam 17:20ye randevu aldım bakalım,inşallah kötü bişey duymam..
Doktorum bursada zaten,ben istanbuldayım başka birine gidicem. Bende biraz gıcık oldum ona,ilaca başlatmadı.. Bakalım bugun gideceğim ne diyecekCanım doktorunu mu değiştirsen bide başka birine git bakalım
Doktorum bursada zaten,ben istanbuldayım başka birine gidicem. Bende biraz gıcık oldum ona,ilaca başlatmadı.. Bakalım bugun gideceğim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?