2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ayynaaa inşallah kasık ağrıların bebiştendir canım

k

arnının gerildiğini issediyosun dimi kasıklarına bişeylar batıyor arada
evet şuan otururken bile kasıklarımda bir şeyler hissediyorum sol tarafımda özellikle de 3 yumurtam da sol taraftaydı

Çok sinir bozucu ama bugun yine geldi kahve akıntı.. Akşam 17:20ye randevu aldım bakalım,inşallah kötü bişey duymam..

evet kilo hiç almamama rağmen bel çevrem kalınlaştı ayyy şişman kadın gibi mi olcam ben diyorum arada:) kardeşim yok sadece karnın çıkmş biraz diyo o kadar :)

yeni hamile arkadaşlar, 4. haftada yani beklenmeyen adet günlerinde adet sancılarınız oldu mu? olduysa kaç günde geçti ?

merhaba kızlar topık adı 2105de bebek planlayanlarmıs yenı gördum bu topiği gerci ben 2013-de 2014-de 2015de hep planladım kısmet olmadı :) daha doğrusu oldu ama 3 defa düşük yasadım bu yuzden bn hamıleyım dye aılemden dahı kımseye haykıramıyorm yıllardır tedavılerden okdar yoruldm yıprandım kı kılo ala ala aynada kendımı tanıyamaz olmustum mevlam sukur verdı ınsallah bu seferde sevıncımı kursağımda bırakmaz . hamılelık belırtısı uzerıne bırsey söylemek ıstedım bır cok topıkte dıle getırıyorm zaten HAMILELIK belırtısıne takılmayın ben maşallh 7.haftama gırdım ve 5.haftadan bıle once ogrenmıstım ben bızımkı tüp bebek oldugu ıcın erken test yapıyoruz yanı adet tarıhnden once yapıyoruz bende ne göğüs şişmesi ne büyümesi ne ksık batması ve halende ne mıde bulantısı hıc bırı yok ve bazen neden yok dıye kafama takıyorm yanı belrıtılere takılmayın bende hıc bı belırtı olmadı 2 haftadır halada yok

Doktorum bursada zaten,ben istanbuldayım başka birine gidicem. Bende biraz gıcık oldum ona,ilaca başlatmadı.. Bakalım bugun gideceğim ne diyecek

inşallah hayırlı haberler alcan canım, olumsuz düşünme hiç. nice insanlar duyuyoruz hamileyken bile düzenli adet kanamaları olan. bizide haberdar et durumundan olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…