2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yeşim dr protesgtran verse dr benimde 5-8 haftalar arasında oldu kahverengi zaman zaman bordoya dönen akıntı vekanama hapını verdi içtim geçti

Doktorum bursada zaten,ben istanbuldayım başka birine gidicem. Bende biraz gıcık oldum ona,ilaca başlatmadı.. Bakalım bugun gideceğim ne diyecek

Aynen canım belki bişey yoktur ama insan endişeleniyor işte İnşallah Güzel haber alırsın canım içini ferah tut

Yeşim dr protesgtran verse dr benimde 5-8 haftalar arasında oldu kahverengi zaman zaman bordoya dönen akıntı vekanama hapını verdi içtim geçti
Progestan aldım reçeteye yazdı ama kullanma dedi,artış olursa kanamada ozamn içecekmişim ne alakaysa.. Gıcık oldum kadına

kızlar selam:)iş yoğunluğundan çıldıracağımgiremedim bir türlü yazılanların hepsini okuyamadım.birde bir şey soracağım benim adetim cumartesi olacak ama 2 gündür göğüslerim acayip acıyor.kasıklarım çok batıyor ama tek taraflı ve batma şeklinde değil.kasık bölgem tamamen ağrıyor.adetten 5 gün önce benim pek böyle şikayetlerim olmazdı.hamilemiyim acaba deyip sonra hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum.karmakarışığım.ne zor süreç bunlar allahım sabırlar versin hepimize

Bende normalde gec adet olurum sımdı de 4 gun gecıktı ve mıgdem sureklı bır tuhaf hıc kusmadım ama bulanıyor bırde kaçlarım çok agrıdı bunun dısında goguslerımde cok acıyor ama bu adet oncesı belırtılerdede oluyor, hep test yapmaktn sıkıldım artık ..

kızlar değerim 143. 5 tan 415.25 e çıkmış 2 günde. kanamada durdu ama adet sancım devam ediyor.
çok sevindim sancın geçer canım kanamanda durmuş zaten sen adetine kaç gün kala hamile olduğunu öğreniştin canım ben de yarın gideyim kan testi yaptırayım diyorum

Çok sinir bozucu ama bugun yine geldi kahve akıntı.. Akşam 17:20ye randevu aldım bakalım,inşallah kötü bişey duymam..
Bişey olmaz canım o kadarcık kahve akıntıdan, ama doktorun bi yerde yanlış yapmış progestan sadece progesteron eksikliğinden kaynaklanan kanamada etkilidir bizimkiler anne rahatlasın diye herkese veriyolar anlamıyorum bitane kan tahlili istemek neden bu kadar zor

Hadi bakalım. İyi haberler bunlar. Hem kanama durmuş hem de betan çok iyi artmış. Allah devamını sağlıkla nasip etsin.
amin canım amin, Allah razı olsun desteğiniz için, hepiimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
çok sevindim sancın geçer canım kanamanda durmuş zaten sen adetine kaç gün kala hamile olduğunu öğreniştin canım ben de yarın gideyim kan testi yaptırayım diyorum
adet günü öğrendim tatlım. aslında baya baya adet olacak gibiydim biliyorsun. ama şiddetli mem ağrısından şüphelendim.

İyi işte canım kanamana ne dedi doktor
hiç bir kanamyı normal sayamayız dedi, değerin artışına bakıcaz dedi sadece, şimdi bişi diyemeyiz dedi. işte epeyce yükselmiş, bakalım sonra ne diyecek. kan sulandırıcı iğne verecekti. bu arad ben 3 gün koraspirin almamıştım. gebeliği öğrenince hemen koraspirin aldım ve kanama durdu şükür

Allah kucağına almayı nasip etsin. Bende senin gibiyim 2 düşük 1 ölü Doğum hep hevesim kursağımda kaldı. Çok kilo aldım . 38 haftalık bebeğimi anne karnında kaybettim. Elim boş hastaneden çıktım ama isyan etmedim çok şükür rabbim sesimi duydu şuan 13 haftalık hamileyim. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

amin cnm allahım bu sefer saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hepımızın benı anladıgına emınım senın acın daha buyukmus allahım kımseye yasatmasın benmde ıkız oldugu ıcın erken alınırmıs eger saglıkla devam ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…