- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Doktorum bursada zaten,ben istanbuldayım başka birine gidicem. Bende biraz gıcık oldum ona,ilaca başlatmadı.. Bakalım bugun gideceğim ne diyecek
Progestan aldım reçeteye yazdı ama kullanma dedi,artış olursa kanamada ozamn içecekmişim ne alakaysa.. Gıcık oldum kadınaYeşim dr protesgtran verse dr benimde 5-8 haftalar arasında oldu kahverengi zaman zaman bordoya dönen akıntı vekanama hapını verdi içtim geçti
canım iç sen rahat ol ben içtimProgestan aldım reçeteye yazdı ama kullanma dedi,artış olursa kanamada ozamn içecekmişim ne alakaysa.. Gıcık oldum kadına
kızlar selam:)iş yoğunluğundan çıldıracağımgiremedim bir türlü yazılanların hepsini okuyamadım.birde bir şey soracağım benim adetim cumartesi olacak ama 2 gündür göğüslerim acayip acıyor.kasıklarım çok batıyor ama tek taraflı ve batma şeklinde değil.kasık bölgem tamamen ağrıyor.adetten 5 gün önce benim pek böyle şikayetlerim olmazdı.hamilemiyim acaba deyip sonra hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum.karmakarışığım.ne zor süreç bunlar allahım sabırlar versin hepimize
Hadi bakalım. İyi haberler bunlar. Hem kanama durmuş hem de betan çok iyi artmış. Allah devamını sağlıkla nasip etsin.kızlar değerim 143. 5 tan 415.25 e çıkmış 2 günde. kanamada durdu ama adet sancım devam ediyor.
çok sevindim sancın geçer canım kanamanda durmuş zaten sen adetine kaç gün kala hamile olduğunu öğreniştin canım ben de yarın gideyim kan testi yaptırayım diyorumkızlar değerim 143. 5 tan 415.25 e çıkmış 2 günde. kanamada durdu ama adet sancım devam ediyor.
kızlar değerim 143. 5 tan 415.25 e çıkmış 2 günde. kanamada durdu ama adet sancım devam ediyor.
kızlar değerim 143. 5 tan 415.25 e çıkmış 2 günde. kanamada durdu ama adet sancım devam ediyor.
Bişey olmaz canım o kadarcık kahve akıntıdan, ama doktorun bi yerde yanlış yapmış progestan sadece progesteron eksikliğinden kaynaklanan kanamada etkilidir bizimkiler anne rahatlasın diye herkese veriyolar anlamıyorum bitane kan tahlili istemek neden bu kadar zorÇok sinir bozucu ama bugun yine geldi kahve akıntı.. Akşam 17:20ye randevu aldım bakalım,inşallah kötü bişey duymam..
amin canım amin, Allah razı olsun desteğiniz için, hepiimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahHadi bakalım. İyi haberler bunlar. Hem kanama durmuş hem de betan çok iyi artmış. Allah devamını sağlıkla nasip etsin.
adet günü öğrendim tatlım. aslında baya baya adet olacak gibiydim biliyorsun. ama şiddetli mem ağrısından şüphelendim.çok sevindim sancın geçer canım kanamanda durmuş zaten sen adetine kaç gün kala hamile olduğunu öğreniştin canım ben de yarın gideyim kan testi yaptırayım diyorum
Saol canım amin inşallah . Sen hamilemisin rabbim herkese nasip etsinmaşallah arkadaşım sağlıkla kucağında gör evladını
hiç bir kanamyı normal sayamayız dedi, değerin artışına bakıcaz dedi sadece, şimdi bişi diyemeyiz dedi. işte epeyce yükselmiş, bakalım sonra ne diyecek. kan sulandırıcı iğne verecekti. bu arad ben 3 gün koraspirin almamıştım. gebeliği öğrenince hemen koraspirin aldım ve kanama durdu şükürİyi işte canım kanamana ne dedi doktor
çok sağ ol arkadaşım inşallah düzelir her şeyçok geçmiş olsun.değerinin yükselmesi çok güzel.ağrıda kanamadan kaynaklı bir kaç güne geçer inşallah canım.
merhaba kızlar topık adı 2105de bebek planlayanlarmıs yenı gördum bu topiği gerci ben 2013-de 2014-de 2015de hep planladım kısmet olmadı :) daha doğrusu oldu ama 3 defa düşük yasadım bu yuzden bn hamıleyım dye aılemden dahı kımseye haykıramıyorm yıllardır tedavılerden okdar yoruldm yıprandım kı kılo ala ala aynada kendımı tanıyamaz olmustum mevlam sukur verdı ınsallah bu seferde sevıncımı kursağımda bırakmaz . hamılelık belırtısı uzerıne bırsey söylemek ıstedım bır cok topıkte dıle getırıyorm zaten HAMILELIK belırtısıne takılmayın ben maşallh 7.haftama gırdım ve 5.haftadan bıle once ogrenmıstım ben bızımkı tüp bebek oldugu ıcın erken test yapıyoruz yanı adet tarıhnden once yapıyoruz bende ne göğüs şişmesi ne büyümesi ne ksık batması ve halende ne mıde bulantısı hıc bırı yok ve bazen neden yok dıye kafama takıyorm yanı belrıtılere takılmayın bende hıc bı belırtı olmadı 2 haftadır halada yok
düzelmeye başlamış bile arkadaşım.içini ferah tut.değerin yükselmiş.kanaman durmuş ee ağrılarında bir iki güne geçer çok güzel sağlıklı bir melek dünyaya getirirsin inşallahçok sağ ol arkadaşım inşallah düzelir her şey
amin cnm allahım bu sefer saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hepımızın benı anladıgına emınım senın acın daha buyukmus allahım kımseye yasatmasın benmde ıkız oldugu ıcın erken alınırmıs eger saglıkla devam ederseAllah kucağına almayı nasip etsin. Bende senin gibiyim 2 düşük 1 ölü Doğum hep hevesim kursağımda kaldı. Çok kilo aldım . 38 haftalık bebeğimi anne karnında kaybettim. Elim boş hastaneden çıktım ama isyan etmedim çok şükür rabbim sesimi duydu şuan 13 haftalık hamileyim. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?