2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Saol canım amin inşallah . Sen hamilemisin rabbim herkese nasip etsin

yok canım değilim istiyorum ama daha nasip olmadı bir oğlum var rabbim cemil cümlesi içinde onuda bana bağışlasın (amin)
zor şeyler yaşamışsın arkadaşım rabbim acılarının karşılığını bu evladınla mutlulukla ödüllendirsin inşallah

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Sağlıkla inşallah.

Bugün kan testi yaptırdım sabah sağlık ocağında şansıma bugün çıkmadı yarın sabaha kaldı bu bekleyiş öldürcek beniiii (

düzelmeye başlamış bile arkadaşım.içini ferah tut.değerin yükselmiş.kanaman durmuş ee ağrılarında bir iki güne geçer çok güzel sağlıklı bir melek dünyaya getirirsin inşallah
amin canım amin haklısın düzene giriyor çok şükür. inşallah keseyi ve kalp atışalrınıda duyarız. hepimize sağlıklı ve hayırlı melekler diliyorum

Sevgili arkadaşlar doktordan çıktım... Baya bildiğimiz vajinal muayene etti bunlar Zarar vermezmi deyince problem yok dedi.. Ve ultrasandan baktı... Sanırım keseyi gördük.. Iki hafta sonra tekrar çağırdı ama bakalım ne olacak... Kan pıhtılaşmasını sordum ailede yoksa problem yok dedi.. Ve düşükten korkuyorum dedim ve garanti veremeyiz ki dedi... Hiç bişey yasaklamadı sadece koşma ve zıplama dedi bu kadar rahatladım... Inş herşey yolumda gider... Yazan bütün herkese teşekkürler

Doktordan şimdi geldim kızlar. Sorun görünmüyor kanama bölgesi yok dedi,progestanı fitil olarak kullanmamı söyledi. 1-2 gün kullan kesilecektir zaten dedi. Ağızdan alırsam tansiyonumu iyice düşürürmüş zaten 9-5 tansiyonum :) tam bebeğin eşinin yerleşme dönememleri olabilir böyle şeyler dedi

yerleşme kanamasıymış yani iyi canım iyi olmanıza sevindim

Deruchette canım doktor bu ilaç düşüğü engellemez,rahmi toparlasın bişey varsa diye veriyoruz gibi bişey söyledi. 200lük aldırmıştı bana doktorum,bugünküde bu sana çok fazla fitil olarak kullan bunu dedi. Bu gece deniycem bakalum inşallah yarına kesilir

Bugün kan testi yaptırdım sabah sağlık ocağında şansıma bugün çıkmadı yarın sabaha kaldı bu bekleyiş öldürcek beniiii (
günün ne kadar geçti normal gebelik testi yaptın mı canım

yerleşme kanamasıymış yani iyi canım iyi olmanıza sevindim
Öyleymiş ama yinede insanın canı sıkılıyor hiç olmadığında ancak keyfim yerine gelecek. İnşallah sendende güzel haberler alırız dahada keyifleniriz :)

Öyleymiş ama yinede insanın canı sıkılıyor hiç olmadığında ancak keyfim yerine gelecek. İnşallah sendende güzel haberler alırız dahada keyifleniriz :)
bilmiyorum canım birkaç gün daha beklesem mi kan tahlilini bilemedim yarın mı yaptırsam normalde cumartesi adet olmam lazm

Düşüğü engelleyen bişey yok zaten ama progesteron eksikliğinin sebep olduğu düşükler de var, progestan onun için. Luteal faz yetmezliği deniyor belki bahsetmiştir dr

Düşüğü engelleyen bişey yok zaten ama progesteron eksikliğinin sebep olduğu düşükler de var, progestan onun için. Luteal faz yetmezliği deniyor belki bahsetmiştir dr
Yok canım bişey demedi,fitil olarak kullsn dedi :) inşalllah işe yarar ve kesilir

Canım gözün aydın hadi ters bi durum yokmuş :) fitili kullanınca tamamen kesilir olmaz inşallah bi daha da :)

Slm kızlar benide aranıza alırmısınız bat 17 haziran 9 günün var bata ama heyacandan duramıyorum 2 gündür erken gebelik tesyi yapıyorum henüz çıkmadı kanda en erken nezaman baktırsam çıkar sizce

İnşallah canımm psikolojim bozuldu tuvalete gitmeye korkar oldum :)
Rahat ol canım korkma. Ay benim de hala negatif ovulasyon. Hesabıma göre bat 15 hazıra ama hala yumurta yok. Sol kasıkta ağrı akıntı falan var inşallah yakındır ovulasyon.

Rahat ol canım korkma. Ay benim de hala negatif ovulasyon. Hesabıma göre bat 15 hazıra ama hala yumurta yok. Sol kasıkta ağrı akıntı falan var inşallah yakındır ovulasyon.
Yakındır akıntı varsa,o testler insanı gıcık ediyor zaten :) sal gitsin elbet olacak :) o bebek buraya geleceek :))

Daha çok erken boşuna yapma testleri :) en erken 4 gün kala başla yapmaya.. İnşallah çift çizgiyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…