- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Saol canım amin inşallah . Sen hamilemisin rabbim herkese nasip etsin
merhaba kızlar topık adı 2105de bebek planlayanlarmıs yenı gördum bu topiği gerci ben 2013-de 2014-de 2015de hep planladım kısmet olmadı :) daha doğrusu oldu ama 3 defa düşük yasadım bu yuzden bn hamıleyım dye aılemden dahı kımseye haykıramıyorm yıllardır tedavılerden okdar yoruldm yıprandım kı kılo ala ala aynada kendımı tanıyamaz olmustum mevlam sukur verdı ınsallah bu seferde sevıncımı kursağımda bırakmaz . hamılelık belırtısı uzerıne bırsey söylemek ıstedım bır cok topıkte dıle getırıyorm zaten HAMILELIK belırtısıne takılmayın ben maşallh 7.haftama gırdım ve 5.haftadan bıle once ogrenmıstım ben bızımkı tüp bebek oldugu ıcın erken test yapıyoruz yanı adet tarıhnden once yapıyoruz bende ne göğüs şişmesi ne büyümesi ne ksık batması ve halende ne mıde bulantısı hıc bırı yok ve bazen neden yok dıye kafama takıyorm yanı belrıtılere takılmayın bende hıc bı belırtı olmadı 2 haftadır halada yok
amin canım amin haklısın düzene giriyor çok şükür. inşallah keseyi ve kalp atışalrınıda duyarız. hepimize sağlıklı ve hayırlı melekler diliyorumdüzelmeye başlamış bile arkadaşım.içini ferah tut.değerin yükselmiş.kanaman durmuş ee ağrılarında bir iki güne geçer çok güzel sağlıklı bir melek dünyaya getirirsin inşallah
yerleşme kanamasıymış yani iyi canım iyi olmanıza sevindimDoktordan şimdi geldim kızlar. Sorun görünmüyor kanama bölgesi yok dedi,progestanı fitil olarak kullanmamı söyledi. 1-2 gün kullan kesilecektir zaten dedi. Ağızdan alırsam tansiyonumu iyice düşürürmüş zaten 9-5 tansiyonum :) tam bebeğin eşinin yerleşme dönememleri olabilir böyle şeyler dedi
günün ne kadar geçti normal gebelik testi yaptın mı canımBugün kan testi yaptırdım sabah sağlık ocağında şansıma bugün çıkmadı yarın sabaha kaldı bu bekleyiş öldürcek beniiii(
Öyleymiş ama yinede insanın canı sıkılıyoryerleşme kanamasıymış yani iyi canım iyi olmanıza sevindim
bilmiyorum canım birkaç gün daha beklesem mi kan tahlilini bilemedim yarın mı yaptırsam normalde cumartesi adet olmam lazmÖyleymiş ama yinede insanın canı sıkılıyorhiç olmadığında ancak keyfim yerine gelecek. İnşallah sendende güzel haberler alırız dahada keyifleniriz :)
Düşüğü engelleyen bişey yok zaten ama progesteron eksikliğinin sebep olduğu düşükler de var, progestan onun için. Luteal faz yetmezliği deniyor belki bahsetmiştir drDeruchette canım doktor bu ilaç düşüğü engellemez,rahmi toparlasın bişey varsa diye veriyoruz gibi bişey söyledi. 200lük aldırmıştı bana doktorum,bugünküde bu sana çok fazla fitil olarak kullan bunu dedi. Bu gece deniycem bakalum inşallah yarına kesilir
Yok canım bişey demedi,fitil olarak kullsn dedi :) inşalllah işe yarar ve kesilirDüşüğü engelleyen bişey yok zaten ama progesteron eksikliğinin sebep olduğu düşükler de var, progestan onun için. Luteal faz yetmezliği deniyor belki bahsetmiştir dr
Canım gözün aydın hadi ters bi durum yokmuş :) fitili kullanınca tamamen kesilir olmaz inşallah bi daha da :)Doktordan şimdi geldim kızlar. Sorun görünmüyor kanama bölgesi yok dedi,progestanı fitil olarak kullanmamı söyledi. 1-2 gün kullan kesilecektir zaten dedi. Ağızdan alırsam tansiyonumu iyice düşürürmüş zaten 9-5 tansiyonum :) tam bebeğin eşinin yerleşme dönememleri olabilir böyle şeyler dedi
İnşallah canımm psikolojim bozuldu tuvalete gitmeye korkar oldum :)Canım gözün aydın hadi ters bi durum yokmuş :) fitili kullanınca tamamen kesilir olmaz inşallah bi daha da :)
Rahat ol canım korkma. Ay benim de hala negatif ovulasyon. Hesabıma göre bat 15 hazıra ama hala yumurta yok. Sol kasıkta ağrı akıntı falan var inşallah yakındır ovulasyon.İnşallah canımm psikolojim bozuldu tuvalete gitmeye korkar oldum :)
Yakındır akıntı varsa,o testler insanı gıcık ediyor zaten :) sal gitsin elbet olacak :) o bebek buraya geleceek :))Rahat ol canım korkma. Ay benim de hala negatif ovulasyon. Hesabıma göre bat 15 hazıra ama hala yumurta yok. Sol kasıkta ağrı akıntı falan var inşallah yakındır ovulasyon.
Daha çok erken boşuna yapma testleri :) en erken 4 gün kala başla yapmaya.. İnşallah çift çizgiyi görürsünSlm kızlar benide aranıza alırmısınız bat 17 haziran 9 günün var bata ama heyacandan duramıyorum 2 gündür erken gebelik tesyi yapıyorum henüz çıkmadı kanda en erken nezaman baktırsam çıkar sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?