5 gün daha sabret :) sonra çıkar inşallah çift çizgi :) beklemek zor biliyorum ama oyala kendini bişeylerle :)Ysmdfn amin inşallah canım tmm ozaman 4 gün kala yapıyım tşkler
günün ne kadar geçti normal gebelik testi yaptın mı canım
Aaaaaa tayinleriniz açıldı mı? Hadi hayırlısı.günaydın kızlarrr ben de ovulasyon testi yapacaktım ama kaçırdım başlayacağım günü tayin heyecanından pek ilgimi çekmedisiz nasılsınız Ysmdfn nasıl oldun canım ? _Unicorn_ sen hala pozitifi göremedin mi canım benim ?? P PembePaltolu sesin çıkmıyor iyi misin ?
ve diğer tüm arkadaşlara güünayydııınnn
Günaydın canımm,boşver testi ya akıntı takibi en iyisi :) dün fitil kullandım bakalım bugun nolacak :)günaydın kızlarrr ben de ovulasyon testi yapacaktım ama kaçırdım başlayacağım günü tayin heyecanından pek ilgimi çekmedisiz nasılsınız Ysmdfn nasıl oldun canım ? _Unicorn_ sen hala pozitifi göremedin mi canım benim ?? P PembePaltolu sesin çıkmıyor iyi misin ?
ve diğer tüm arkadaşlara güünayydııınnn
Ohh iyi iyi güzelce dilnlenin bebişinleGünaydınn herkeseebugun biraz uyuklamışım,söylemesi ayıp işe gitmiyorumdaa
Aaaaaa tayinleriniz açıldı mı? Hadi hayırlısı.
İyiyim cnm. Kanamam bitti. Takip ediyorum buraları ama yazacak bir şeyim olmuyor.
yat akşama kadar boşverGünaydın canımm,boşver testi ya akıntı takibi en iyisi :) dün fitil kullandım bakalım bugun nolacak :)
yok canm daha bu akşam açıklanacak kesin bilgi yoktu ha açıklandı ha açıklanacak diye bekledik kaç zamandır, iyi yönünden bakmaya çalış canım bir aya tam olarak toparlanırsın tatile filan çıkmıyor musunuz bu sene
Malesef tatil yok bu sene. Hem araba aldık hem de eşimin abisinin ve kuzeninin düğünü var. Kuzeninin sağdıcıdız. Masraflar çok yani bakalım nasıl geçecek bu yaz.
İl dışında zorunlu hizmet bölgeleri dışında atamalar açılırsa belki tayin isteriz kafamıza göre bir yerde. Hayatımıza hareket gelir böylece.
evet değişiklik olur canım aile akraba hep vanda mı sizin
Akşama kadar yatmayı planlıyorum :))yat akşama kadar boşver
Bugünü tatil ilan ettik :)Ohh iyi iyi güzelce dilnlenin bebişinle
Evet canım benim çekirdek ailem var sadece, annem-babam kardeşim. Eşimin tüm sülalesi burda.
onları bırakmak da zor gelir ama şimdi size :) ben gitmezdim sanırım çok aile özlemi çekiyorum
evet olabilir canım, yeni yerler görmek güzel şey :)Yani yakın olmanın elbette çok avantajı var. Ama bizim de kendimiz için iyilik yapmaya, biraz uzaklaşmaya ihtiyacımız var. Sanırım üniversitede de ayrı okuduğum için daha antremanlıyım.
kızlar günaydın .:)
8 ay vajinusmu s sonrası bir aydır çok şükür ki eşimle beraber olabiliyoruzç...
vr bikaç sefer korunmadık ..
evlendikten snrada smear testi yaptırmak gerekiomuş..
şimdi ya ben hamileysem smear yapılır mı?
hani kesin değil ya hamilelik.
smear yaptırmayan var mı_?
napcam bilemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?