2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aaaaaa tayinleriniz açıldı mı? Hadi hayırlısı.

İyiyim cnm. Kanamam bitti. Takip ediyorum buraları ama yazacak bir şeyim olmuyor.

Günaydın canımm,boşver testi ya akıntı takibi en iyisi :) dün fitil kullandım bakalım bugun nolacak :)

Aaaaaa tayinleriniz açıldı mı? Hadi hayırlısı.

İyiyim cnm. Kanamam bitti. Takip ediyorum buraları ama yazacak bir şeyim olmuyor.

yok canm daha bu akşam açıklanacak kesin bilgi yoktu ha açıklandı ha açıklanacak diye bekledik kaç zamandır, iyi yönünden bakmaya çalış canım bir aya tam olarak toparlanırsın tatile filan çıkmıyor musunuz bu sene

Malesef tatil yok bu sene. Hem araba aldık hem de eşimin abisinin ve kuzeninin düğünü var. Kuzeninin sağdıcıdız. Masraflar çok yani bakalım nasıl geçecek bu yaz.

İl dışında zorunlu hizmet bölgeleri dışında atamalar açılırsa belki tayin isteriz kafamıza göre bir yerde. Hayatımıza hareket gelir böylece.

evet değişiklik olur canım aile akraba hep vanda mı sizin

onları bırakmak da zor gelir ama şimdi size :) ben gitmezdim sanırım çok aile özlemi çekiyorum

Yani yakın olmanın elbette çok avantajı var. Ama bizim de kendimiz için iyilik yapmaya, biraz uzaklaşmaya ihtiyacımız var. Sanırım üniversitede de ayrı okuduğum için daha antremanlıyım.

Yani yakın olmanın elbette çok avantajı var. Ama bizim de kendimiz için iyilik yapmaya, biraz uzaklaşmaya ihtiyacımız var. Sanırım üniversitede de ayrı okuduğum için daha antremanlıyım.
evet olabilir canım, yeni yerler görmek güzel şey :)

kızlar günaydın .:)

8 ay vajinusmu s sonrası bir aydır çok şükür ki eşimle beraber olabiliyoruzç...
vr bikaç sefer korunmadık ..

evlendikten snrada smear testi yaptırmak gerekiomuş..
şimdi ya ben hamileysem smear yapılır mı?
hani kesin değil ya hamilelik.

smear yaptırmayan var mı_?

napcam bilemedim :))

Duruma göre azıcık bekle. Gebeysen kesinleşir, değilsen yaptırırsın smear. Ben 2 yıllık evliyim hiç yaptırmadım. 15 gün sonra doktor kontrolüm var o zaman yaptırmayı düşünüyorum ilk kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…