- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kızlar günaydın .:)
8 ay vajinusmu s sonrası bir aydır çok şükür ki eşimle beraber olabiliyoruzç...
vr bikaç sefer korunmadık ..
evlendikten snrada smear testi yaptırmak gerekiomuş..
şimdi ya ben hamileysem smear yapılır mı?
hani kesin değil ya hamilelik.
smear yaptırmayan var mı_?
napcam bilemedim :))
arkadaşım ben hamile kalmadan yaptırmadım
GünaydınnnnGünaydınlarrr
yaptırmadın mı_?
peki sıkıntı oldu mu_?
dr yaptırmak zorunlu ya da yaptırmamak tehlikeli diyor mu_?
Yoo bir sıkıntı olmadı dr niye yaptırmadın gebe kalmadan diye birşey söylemedi oğlum 8 yaşında
günaydın kızlarrr ben de ovulasyon testi yapacaktım ama kaçırdım başlayacağım günü tayin heyecanından pek ilgimi çekmedisiz nasılsınız Ysmdfn nasıl oldun canım ? _Unicorn_ sen hala pozitifi göremedin mi canım benim ?? P PembePaltolu sesin çıkmıyor iyi misin ?
ve diğer tüm arkadaşlara güünayydııınnn
Canım smear testi her kafının senede bir defa yaptırması gereken bir test.ben 2 yıldır yaptıroyorım.iyi bir doktpra düşersen hiç bir şey hissetmezsin.önemli olan kendini sıkmamak ve dein nefes almak.allah korusın enfeksiyon ya da kanser mantar varsa hamilelikte tehlikeli olur
Evet canım benim çekirdek ailem var sadece, annem-babam kardeşim. Eşimin tüm sülalesi burda.
Ayy inşallah canım. Eşim de sen Hamilesin boşuna test falan yapma diyo :) Bakalım hayırlısı hayırlı zamanda gelsin bebeğimiz :)Yakındır akıntı varsa,o testler insanı gıcık ediyor zaten :) sal gitsin elbet olacak :) o bebek buraya geleceek :))
canım bebiş gelince bakacak insan sıkıntın olmaz orda gözün arkada kalmaz
aileler yanında olmanındezavantajları çocuk olduktan sonra avantaja dönüyor
benim eşim tayinci kurum müdürü olması nedeniyle
hep memleketlerden uzağız ve hasretiz
Canımm günaydın :) Ben hala göremedim pozitifi yagünaydın kızlarrr ben de ovulasyon testi yapacaktım ama kaçırdım başlayacağım günü tayin heyecanından pek ilgimi çekmedisiz nasılsınız Ysmdfn nasıl oldun canım ? _Unicorn_ sen hala pozitifi göremedin mi canım benim ?? P PembePaltolu sesin çıkmıyor iyi misin ?
ve diğer tüm arkadaşlara güünayydııınnn
sanırım bu akşam belli olacak çok heyecanlıyımm :) :)merhaba tatlım naber tayin ne zaman belli oldumu
Evet canım gittim,kanama görünmüyor dedi,bebeğin eşi yerleşirken böyle lekenmeler olabilir dedi. 12. Haftaya kadar kesilmesini bekleriz böyle durumlarda dedi. Progestan ağızdan alırsan sana çok ağır gelir dedi,fitil olarak kullanıcam 1-2 gün. Kullandığında kesilecek zaten sonra kullanmana gerek yok dedi. Bugünde evdeyim,dinlenicem bakalım bugun olacakmı lekelenmeNasılsın tatlım gittinmi dra
iyiyim yerimde duramıyorum tayinimiz açıklanacak bu akşam :)) sizinkiler daha belli değil dimiCanımm günaydın :) Ben hala göremedim pozitifi yaSen napıyosun nasılsın?
evet öğrenir kan testiyleben de hamile kalmayı düşünüyorum. zamanında kızamık aşısı olduğumu hatırlıyorum hatta 18 yaşında tekrar olmuştum ama doktor bunu testle flan öğrenebilir mi?
Torch paneli yaptırırsan öğrenirsin. Hamile kaldığında zaten yapılacak. Önden yaptırmaya gerek var mı ki ?ben de hamile kalmayı düşünüyorum. zamanında kızamık aşısı olduğumu hatırlıyorum hatta 18 yaşında tekrar olmuştum ama doktor bunu testle flan öğrenebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?