- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.166
- 333
Ayy çok heyecanlı :) Bizim tercihler yarın başlıyor. Biz de bu akşam okulların açılmasını bekliyoruz. İnşallah çok güzel yerlere tayinlerimiz çıksın :)iyiyim yerimde duramıyorum tayinimiz açıklanacak bu akşam :)) sizinkiler daha belli değil dimi
Açıkçası gebeliğim devam etseydi bu yıl tayin istemeyip burda doğum yapacaktım. Ama nasip olmadı. Kimbilir bir daha ne zaman çocuğum olur. Kendi irademle olmayacak bir şey için tercihimden vazgeçmek istemiyorum. Annem başka yerde olsam da gelir yanıma bir süre kalır. Gerisi Allah kerim, herkes nasılsa biz de öyle.
Evet canım gittim,kanama görünmüyor dedi,bebeğin eşi yerleşirken böyle lekenmeler olabilir dedi. 12. Haftaya kadar kesilmesini bekleriz böyle durumlarda dedi. Progestan ağızdan alırsan sana çok ağır gelir dedi,fitil olarak kullanıcam 1-2 gün. Kullandığında kesilecek zaten sonra kullanmana gerek yok dedi. Bugünde evdeyim,dinlenicem bakalım bugun olacakmı lekelenme
sanırım bu akşam belli olacak çok heyecanlıyımm :) :)
Ayy çok heyecanlı :) Bizim tercihler yarın başlıyor. Biz de bu akşam okulların açılmasını bekliyoruz. İnşallah çok güzel yerlere tayinlerimiz çıksın :)
gözün aydın canımmm:)Sevgili arkadaşlar doktordan çıktım... Baya bildiğimiz vajinal muayene etti bunlar Zarar vermezmi deyince problem yok dedi.. Ve ultrasandan baktı... Sanırım keseyi gördük.. Iki hafta sonra tekrar çağırdı ama bakalım ne olacak... Kan pıhtılaşmasını sordum ailede yoksa problem yok dedi.. Ve düşükten korkuyorum dedim ve garanti veremeyiz ki dedi... Hiç bişey yasaklamadı sadece koşma ve zıplama dedi bu kadar rahatladım... Inş herşey yolumda gider... Yazan bütün herkese teşekkürler
yeşimcimmmm bak sorun yok gözün aydın olsun seninde bebeğini bir daha gördün dimi o manayla:) bende özledim yaaaa zaman gelsede bi gitsem :)Doktordan şimdi geldim kızlar. Sorun görünmüyor kanama bölgesi yok dedi,progestanı fitil olarak kullanmamı söyledi. 1-2 gün kullan kesilecektir zaten dedi. Ağızdan alırsam tansiyonumu iyice düşürürmüş zaten 9-5 tansiyonum :) tam bebeğin eşinin yerleşme dönememleri olabilir böyle şeyler dedi
Evet canım inşallah. Evlendik köydeyiz, gidicez diye eşya falan almadık. Evimiz bekar evi gibi şimdi. Artık güzel bi yere gidip düzenimizi kurmak istiyoruz hayırlısıyla.sende de tayin heyacanı var hayırlı yerler olur inşallah hepiniz için
Çok şükür sorun yok canım,inşallah olmaz bidaha. Aslında sık sık ultrasonda iyi değil ama mecbur gittim işte.. Bahaneyle gördük minnoşu :)yeşimcimmmm bak sorun yok gözün aydın olsun seninde bebeğini bir daha gördün dimi o manayla:) bende özledim yaaaa zaman gelsede bi gitsem :)
canım ultrason radyasyon kaynağı değil merak etme o yüzden birşey oolmaz. ayyy minnak büyümüş müüüüüüüüüüü:)Çok şükür sorun yok canım,inşallah olmaz bidaha. Aslında sık sık ultrasonda iyi değil ama mecbur gittim işte.. Bahaneyle gördük minnoşu :)
Evet canım inşallah. Evlendik köydeyiz, gidicez diye eşya falan almadık. Evimiz bekar evi gibi şimdi. Artık güzel bi yere gidip düzenimizi kurmak istiyoruz hayırlısıyla.
Baak burda minnoş :)canım ultrason radyasyon kaynağı değil merak etme o yüzden birşey oolmaz. ayyy minnak büyümüş müüüüüüüüüüü:)
Kıpırdıyor bile :)) bidahaki gidişte bebek görücez artık dedi doktor :)oooyy maşallah göz çukurları burnu oluşmaya başlamış kuzunun allahım korusun
hemşom çok şükür iyiyim bebiş te iyi herhalde haftaya salı kontrol ve 2 li test olucak . inşallah iyi sonuçlar alırız. bulantı buzdolabı kokusu midemi kaldırıyor halen ama olsun burnumu kapatıyorum :) kabızlık ara ara devam ediyorhemşom nasılsın bebiş nasıl bulantı ve kabızlık ile aran nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?