2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

teşekkürler. öğreniyorsa bir sorun yok. neredeyse eminim ama test daha güvenilir. teşekkürler

anladım canım annen destekleyecekse nerde olursanız olsun önemli değil hakkınızda hayırlısı olsun

maşallah bebişine dr önlem almış bu sefer dinlen tatlım bi güzel inşallah bi sıkıntı olmadan bu süreç geçecek tatlım

Ayy çok heyecanlı :) Bizim tercihler yarın başlıyor. Biz de bu akşam okulların açılmasını bekliyoruz. İnşallah çok güzel yerlere tayinlerimiz çıksın :)

sende de tayin heyacanı var hayırlı yerler olur inşallah hepiniz için

gözün aydın canımmm:)

yeşimcimmmm bak sorun yok gözün aydın olsun seninde bebeğini bir daha gördün dimi o manayla:) bende özledim yaaaa zaman gelsede bi gitsem :)

yeşimcimmmm bak sorun yok gözün aydın olsun seninde bebeğini bir daha gördün dimi o manayla:) bende özledim yaaaa zaman gelsede bi gitsem :)
Çok şükür sorun yok canım,inşallah olmaz bidaha. Aslında sık sık ultrasonda iyi değil ama mecbur gittim işte.. Bahaneyle gördük minnoşu :)

Çok şükür sorun yok canım,inşallah olmaz bidaha. Aslında sık sık ultrasonda iyi değil ama mecbur gittim işte.. Bahaneyle gördük minnoşu :)
canım ultrason radyasyon kaynağı değil merak etme o yüzden birşey oolmaz. ayyy minnak büyümüş müüüüüüüüüüü:)

Evet canım inşallah. Evlendik köydeyiz, gidicez diye eşya falan almadık. Evimiz bekar evi gibi şimdi. Artık güzel bi yere gidip düzenimizi kurmak istiyoruz hayırlısıyla.

hakkın vallahi inşallah içinize sinen güzel bir yer olur

oooyy maşallah göz çukurları burnu oluşmaya başlamış kuzunun allahım korusun

hemşom nasılsın bebiş nasıl bulantı ve kabızlık ile aran nasıl
hemşom çok şükür iyiyim bebiş te iyi herhalde haftaya salı kontrol ve 2 li test olucak . inşallah iyi sonuçlar alırız. bulantı buzdolabı kokusu midemi kaldırıyor halen ama olsun burnumu kapatıyorum :) kabızlık ara ara devam ediyor
sen nasılın oğluşun nasıllll):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…