maşallah:)Baak burda minnoş :)
ayyy dimiiii banada öyle demişti kıpırdıyacak iyice elini ağzına sokacak oynayacak ve her yeri bebek gibi görüncek dedi:) ayy haftaya olsada görsem sağlklaaa:) telaşı dün geceden beri başladı testler sonuçlar nasl olcak diye ayyyyyyyyyhhh:)Kıpırdıyor bile :)) bidahaki gidişte bebek görücez artık dedi doktor :)
Kıpırdıyor bile :)) bidahaki gidişte bebek görücez artık dedi doktor :)
kafası solda dimi yeşimcimmmm:)Baak burda minnoş :)
hemşom çok şükür iyiyim bebiş te iyi herhalde haftaya salı kontrol ve 2 li test olucak . inşallah iyi sonuçlar alırız. bulantı buzdolabı kokusu midemi kaldırıyor halen ama olsun burnumu kapatıyorum :) kabızlık ara ara devam ediyor
sen nasılın oğluşun nasıllll):)
Allah daim etsin canım :) ayy evet 4 ay olucaktır inşallah ama bu 2 li test var ya önemli ya ben meraktan ölüyorum yaaahayırlı haberler alırsın inşallah canım, 4 ay bitince bu sıkıntılarında azalacak veya tamamen bitmiş olacak
bende kuzumda daha iyiyiz şükür
Evet canım solda kafa sağda gövde :) seninki öyle poz vermiş demekki :))kafası solda dimi yeşimcimmmm:)
ayy benimki sağda niye kiii:)
Daha şimdiden 4 temmuzu iple çekiyorum :))kıpırdar kuzum her gittiğinde mucizenin büyüdüğünü görmek seni çok heyacanlandıracak ben kendi adıma iple çekerdim dr kontrollerini
canım oldunmu adetgünaydın herkese
Cumartesi günü kontroldeki fotomuz bu :) dÜn çekilen çantamda yerimden kalkmamak için bunu gösterdim,telefonumda vardı:) 19 mm tabi ablası nerdeyse 2cm :)) seninkinide göstersene bakalım minnoşa :))maşallah:)
ayyy bende en son gittiğimde 8 hafta 4 günlüktü özledim yaaaaaa:)
boyu 19 mm galiba dimi ayyyy minnak:)
ayyy cinsiyet ne olcak acaba yaa:)Evet canım solda kafa sağda gövde :) seninki öyle poz vermiş demekki :))
benim haftaya salı randevum da eskisi var taaaa 2 hafta büyüdü ondan sonra ama onumu diyorsun 8+4 iken kini mi diyorsun yeşimcimCumartesi günü kontroldeki fotomuz bu :) dÜn çekilen çantamda yerimden kalkmamak için bunu gösterdim,telefonumda vardı:) 19 mm tabi ablası nerdeyse 2cm :)) seninkinide göstersene bakalım minnoşa :))
bide benim 8+4 iken boyuna göre 9+0 çıkmıştı bebeiş biraz sanırım önden gidiyor:) boyu uzun mu olcak ne dedi hemen kayınvaldem de Allahım yaa:)Cumartesi günü kontroldeki fotomuz bu :) dÜn çekilen çantamda yerimden kalkmamak için bunu gösterdim,telefonumda vardı:) 19 mm tabi ablası nerdeyse 2cm :)) seninkinide göstersene bakalım minnoşa :))
Bence senin kızın olacak :))))ayyy cinsiyet ne olcak acaba yaa:)
En son gittiğindeki olur :)benim haftaya salı randevum da eskisi var taaaa 2 hafta büyüdü ondan sonra ama onumu diyorsun 8+4 iken kini mi diyorsun yeşimcim
Oyyy maşallah.Baak burda minnoş :)
ayy benim anne tarafımda daha çok erkek var sayılır sonradan doğanlar hep erkek gibi kız olursa ellerden düşmez herhalde:)Bence senin kızın olacak :))))
yatay oldu sanırım ama 8 hafta 4 günlükken gittiğim:)En son gittiğindeki olur :)
Benimde tercihim yok ama eşim kız istiyor biliyorum :) benimde içime erkek gibi doğuyor arada. Sağlıklı olsun o yeter banaayy benim anne tarafımda daha çok erkek var sayılır sonradan doğanlar hep erkek gibi kız olursa ellerden düşmez herhalde:)
benim bir tercihim yok :) bakalım . ya senin istediğin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?