2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kıpırdıyor bile :)) bidahaki gidişte bebek görücez artık dedi doktor :)
ayyy dimiiii banada öyle demişti kıpırdıyacak iyice elini ağzına sokacak oynayacak ve her yeri bebek gibi görüncek dedi:) ayy haftaya olsada görsem sağlklaaa:) telaşı dün geceden beri başladı testler sonuçlar nasl olcak diye ayyyyyyyyyhhh:)

hayırlı haberler alırsın inşallah canım, 4 ay bitince bu sıkıntılarında azalacak veya tamamen bitmiş olacak
bende kuzumda daha iyiyiz şükür

hayırlı haberler alırsın inşallah canım, 4 ay bitince bu sıkıntılarında azalacak veya tamamen bitmiş olacak
bende kuzumda daha iyiyiz şükür
Allah daim etsin canım :) ayy evet 4 ay olucaktır inşallah ama bu 2 li test var ya önemli ya ben meraktan ölüyorum yaaa

maşallah:)
ayyy bende en son gittiğimde 8 hafta 4 günlüktü özledim yaaaaaa:)
boyu 19 mm galiba dimi ayyyy minnak:)
Cumartesi günü kontroldeki fotomuz bu :) dÜn çekilen çantamda yerimden kalkmamak için bunu gösterdim,telefonumda vardı:) 19 mm tabi ablası nerdeyse 2cm :)) seninkinide göstersene bakalım minnoşa :))

Cumartesi günü kontroldeki fotomuz bu :) dÜn çekilen çantamda yerimden kalkmamak için bunu gösterdim,telefonumda vardı:) 19 mm tabi ablası nerdeyse 2cm :)) seninkinide göstersene bakalım minnoşa :))
benim haftaya salı randevum da eskisi var taaaa 2 hafta büyüdü ondan sonra ama onumu diyorsun 8+4 iken kini mi diyorsun yeşimcim

bide benim 8+4 iken boyuna göre 9+0 çıkmıştı bebeiş biraz sanırım önden gidiyor:) boyu uzun mu olcak ne dedi hemen kayınvaldem de Allahım yaa:)

ayy benim anne tarafımda daha çok erkek var sayılır sonradan doğanlar hep erkek gibi kız olursa ellerden düşmez herhalde:)
benim bir tercihim yok :) bakalım . ya senin istediğin varmı
Benimde tercihim yok ama eşim kız istiyor biliyorum :) benimde içime erkek gibi doğuyor arada. Sağlıklı olsun o yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…